Volt férjem hamvai a fiam szobájában szeretném tartani. (beszélgetés)
Nem is értem miért neked kellett fizetni ezt az egész hamvasztásos szertartást!
Néhányan leírtuk már, hogy kiről van szó, de a legtöbb hozzászóló mégis komolyan vette, és még tanácsokat is adott neki. Engem nem érdekel, ha szórakozik, csak nem veszem komolyan.
Igen igen, nem olvastam elég figyelmesen, de mostmár látom, kivel van dolgunk... ._.
Lehet, mert csak időnként kerül elő.
Ez ugyanaz:
[link]
Évek óta csinálja ezt.
Ja, hogy konkrétan ő, hát a nyitó hsz-t nem olvastam végig elég figyelmesen, megint belehúzott a csőbe... :D
Jaj, akkor ez olyan mint a srác aki nem hajlandó dolgozni. :D
Néha van kimenője, amikor nethez jut.
Ez a valaki ezzel szórakozik. Többször írta már ezt a témát itt is, és más oldalakon is. Volt amikor a fiú helyett írta ki, ha jól emlékszem olyan is, mikor az apa nevében írt ide. Nem tudom, hogy tudathasadásos, vagy csak unatkozik.
Inkább el sem kellett volna olvasnom amit írtál, mert egyre szürreálisabb lett a történet....
Nem, nem fog kisérteni.
Nem, nem teheted a gyerek szobájába, ha nem szeretné.
Nem is kellett volna szertartás, van ilyen folyón leengedő "móka" is, ha nem akarjátok neki rendes helyet.
Amúgy minek viszi haza? Nem lehet azt mondani, hogy nem tart rá igényt És akkor ott egyúttal pont tudják tartogatni egy darabig, és idővel meg tudják semmisíteni.
Már egy hónapja is kérdezted, ennyi idő alatt, ha ennyire nem kell senkinek, és nem érdekel senkit, hol nyugszik, más már elintézte volna... De amúgy lehet a helyi temetőben sem kerül egy vagyonba pl. egy közös urnasírba elhelyezni, egy kérdést lehet megér.
Véletlenül még beleszórná a levesbe.
Úgy kell csinálni mintha tisztogatnátok a sírkövet, gereblye, kefe stb.
Ha senki a közelben, sírkövesek szoktak mászkálni, akkor egy erős ásónyom és annyi
Neki már nincsenek más élő rokonai, csak mi. Anyum szerint valamelyik nap ki kéne mennünk a temetőbe ahol az anyja fekszik és beásni mellé, olyan időtájt amikor senki sem lát majd minket. Nem tudom mennyire kivitelezhető. Meg én mostanában biztos nem fogok szabad időt ilyenekre találni, hogy még Pesten egy egész napot erre szenteljek.
Nem csak életszerűtlen, de nagyon bizarr is egyben! Mint valami rossz vicces tv sorozat egyik leggyengébb epizódja!
Ha szar ember volt, klozetben a helye!
Ha senki nem akarja a szobájába miért erőlteted? Nincs az elhunytnak szülője, testvére akik vinnék. Én biztos nem őrizgetném, tárolgatnám, nézegetném a volt férjemet. És ha a gyerekeid sem akarják hagyd már őket békén. Vigyétek ki a kedvenc helyére és szórd el. Vagy a felmenők közé a sírba nem lehet tenni? Duna, Tisza vagy valamelyik folyónk ami közel van, erdő? Nincs más ötletem. de nekem ez annyira életszerűtlen. Mint mondtam kamunak tartom az egész sztorit.
Minden megoldásra van kifogásod. Mit vársz idegenektől?
Napnál világosabb, hogy egyikőtöknek sem kell. Engedd szélnek.
Én sem vagyok tag, úgy is lehet olvasni. Ha érdekel kikeresem és átküldöm.
Nem értem. Egyáltalán miért kérdezted ezeket? A kérdés szempontjából lényegtelen.
Postázzam, mi van??
Egyedül élt, nem volt új élettársa.
Azt sem tudták ki, mert névtelenül került be a kórházba. Sosem értesítettek volna minket, a fiam járt utána, hogy miért nem veszi fel 2 napja neki a telefont és miért nem cseng ki sem a telefonja.
Döntsétek el kockával, ez a leghumánusabb módszer! :)
Postázd el valakinek. Kivel élt válás után? Honnan tudták balesetkor a rendőrségen, kórházban, hogy titeket kell értesíteni? Még a számotokat is megtalálták...
Szóval, holnap hozza haza a hamvakat a fiam és még mindig nincs hova tenni. Nincs máshol neki illő hely, csak fiam szobájában és kész. De nem fogadja el. Annyira ellenkezik már, hogy ha berakom hozzá akkor minden alkalommal kiteszi majd. Viszont máshol nem lehet. Egyikünk sem enged. Ötletek?
Tökmindegy. Oda nem és kész. Tisztítószerek is ott vannak, nem.
További ajánlott fórumok: