Gyerekkorom👶 óta IMÁDOM🤩😍🤩😍🤩😍 a Vicces, BOLOND🃏, Őrült🤡👈👈👈 karaktereket, a Jack Nicholson-os Jokerért🤡 'Meghaltam✝️', gyűjtöttem a képeit🧐🖼️🖼️🖼️, a Prodigy-ből Keith Flint🤡✝️💧 volt a Példaképem💎🖼️! Voltam is pár koncerten🎵🎵🎵, akár Egyedül IS! Megmentettem✊🚩 egy lány életét, aki ott helyben összeesett, és akit majdnem agyontapostak! De hát Flint🤡 megmondta, az Ő koncertjeik az 'extrém sporttal' egyenértékűek, és IGAZA volt! Ha nem mozogsz: MEGHALSZ✝️!
Annyi előnyét látom az öregedésnek hogy kedvesebbek, figyelmesebbek velem az emberek. Jól esik. Ami hátránya van, azon nem tudunk változtatni, de ha igyekszünk megtartani azt ami még van, akkor jó az irány!🌼😘
Ahonnan eljöttem, minden széthullott💥💥💥, legyen az vállalkozás, közösség, vagy időszak🕰️! Több Felettesem könyörgött🙏😩🙏😩💦 hogy "NE MENJ EL!✋🛑", "Nagyon be vagyok Szarva💩💩💩 hogy elmész!", "FÉLEK Tőled🫵!😱" És ugye ha megyek🛣️, Senki❌ se marasztalhat, köpök💦 mindenre! ✝️🪦🕯️
Öregember nem vén ember, vagyis nem annyi vagy, amit a naptár mutat, hanem amennyinek érzed magad. Ezt Te bebizonyítottad, úgy nyüzsögsz, mint egy fiatal.