Létezik nekünk nőknek férfi (szigorúan csak barát) lelki társa? (beszélgetés)
Igen lelki társa volt, de már nem beszélnek és a barátom bevallotta hogy a nő is és ő is hazudtak nekem mert ki lett beszélve a kapcsolat. Mind a 2 ember hazudott és azért alakult ki a barátság mert a nő mindig neki adott szinte igazat, mert csak az ő oldalát hallotta a kapcsolatról de ő még ezt ki is csavarta!!!amit saját maga vallott be!!! Engem az érdekelne lehetett e közöttük szex!
ui.: Szerintem azaz önző ember aki a kapcsolat problémáját nem a párjával beszéli meg hanem a nővel mert tudja hogy ő a hibás és a nő úgyis igazat ad neki én meg nyilván nem mert ő is tudja hogy rosszul cselekedett...
Én hiszem, hogy egy ember 2 embert nem tud szerelemmel szívből szeretni. Ebből következik: hogy neki is valószínűleg a társad a lelkitársa-csak bármennyire fáj is neki, eltudta engedni a férfit.
Erre kiválló példa egy Bibliai történet:
Salamon és a két asszony története, akik egy gyermeken marakodtak.Bizonyára ismered ezt a történetet:)
A 127-eshez még annyit kiegészítésként:
Ezt te is tudod pontosan, csak nem tudod, hogy irtsd ki a nőt a társad szívéből.
Vaknak és süketnek kéne lenni már, hogy ne lehessen látni: érdek kapcsolat a tiétek-még pedig a részedről.Semmiféle szeretet, bizalom stb. nincs (legalábbis az irásod alapján ez jön le).
Bocs a nyiltságomért, távol álljon tőlem, hogy elitéljelek vagy megbántsalak-de az írásod önmagáért beszél.
Te ezt a srácot nem szereted, valószinűleg sosem szeretted, hisz ha szeretnéd, akár mennyire fáj is eltudnád engedni-de te nem ezt teszed, hanem önző módón teszed a dolgokat. Kapaszkodsz-mert az érdeked (ez a magánügyed) igy kivánja. Kutakodsz, mert fölébe akarsz kerülni a másik nőnek, kissebbségi érzésed van a nőve szemben (nem alaptalanul), mert a társad lelkileg és emberileg is hozzá kötődik (hisz az elmondásod alapján védi a kettőjük multját).Az, hogy miért választott téged-van egy sejtésem(de ez szintén a magánügyed).A minimumra sem vagy képes vele kapcsolatban, ami alap lenne egy kapcsolathoz.
Számomra a ti kapcsolatotok: nem kapcsolat. El lehet vegetálni-de boldogok sosem lesztek-ez viszont tény.
Biztató jelek: végülis visszament a srác és elvileg megszakították a kapcsolatot.
Hááát : az elszólás nem véletlen születik.
"Vannak biztató jelek a nem-re, viszont az "elszólások" . . . hááát!"
Ezt, hogy érted?
Nem elkeseríteni akarlak, de ha én lettem volna hasonló helyzetben lehet bele mentem volna egy barátszexbe.
Vannak biztató jelek a nem-re, viszont az "elszólások" ... hááát!
az lehet, hogy van ilyen barátság (bár ahhoz a fiúknak nem árt melegnek lenniük szerintem).
itt azonban komolyabb dologról szól a kérdés: LELKI TÁRSról. ha én megtalálnám a lelki társam, onnantól csak vele szeretnék lenni, és arra vágynék, hogy kiteljesedjen a kapcsolatunk. (magyarul: csak vele akarnék szexelni)
További ajánlott fórumok:
- IR-es kismamák...ti mindig szigorúan 7-kor reggeliztek?
- Szex szülés után. 6hét? Mennyire kell szigorúan venni? Mi van ha nem tartjuk be?
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- Szükségem lenne egy szigorúan zselatinmentes joghurtos, gyümölcsös túrótorta receptre
- Ha tüzel a kutyusom, elengedhetem vagy csakis szigoruan pórázon tartós időszak lesz?!
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?