Létezik ilyen pasi? (beszélgetés)
Nem akar lelkizni. Sajnos nem tudok vele erről beszélni, pedig nem egyszer kezdek bele.
Reggelit nem tudom, azt már a kapcsolat elején elmondta, hogy ő reggel nem szereti.
Ha lenne intimitás az jó lenne, de nincs egyáltalán. Mondta ő a kapcsolatunk elején, hogy ő nem érzelmes, ő nem annyira szex központú. De azért a heti 1-2 alakalommal kiegyeznék.
Ne gondold, hogy ritka, hogy egy kapcsolatban a nőnek magasabb az igénye mint a férfinak...Csak erről nem illik beszélni, ezért nagyrészt csak arról olvashatsz hogy mindenki férje/párja toronymagas libidóval rendelkezik, és a nő alig győzi. Mondjuk, tapasztalatom szerint azért még nem a kapcsolat első évében csökken le nagymértékben a szex.
Beszéltek erről, hogy vajon miért alakult így?
Nálunk tudom, hogy a munka nagyon be tud kavarni. A stressz, a napi tizensok óra, az egzisztenciális aggodalmak. De amíg hétvégén rendben van a helyzet, egy nyaraláson meg több mint klassz, addig valamennyire el tudom fogadni ezt. Viszont nálunk az intimitás, simogatás, szeretgetés, bújás minden nap megvan, csak nem fejlődik aktusig a dolog. Ha ez nem lenne, akkor nem bírnám. (Azért ha egyedül vagyok itthon, szoktam magányosan vigasztalódni...)
Reggeli merevedése van egyébként?
Nálunk ez fordítva van. Heti egyszer menetrendszerüen benne van a dologban, de ennyi.
Kevès olyan kapcsolat van szerintem ahol hosszú ideig mindkèt fèl elègedett a szexel.
A helyzet az, hogy a kapcsolatunk 90% -ban jól működik.
Ebben nem tudunk összhangba kerülni.
Csak emiatt úgy érzem nem tekint rám nőként. Nekem fura hogy valakinek tenném magam és semmi. De szó szerint semmi. 😳😳😳
Férfi vagyok, tehát én a saját szemszögemből ítélek meg dolgokat.
Az eddigi információ alapján egyetértek veled. Te mint 40-éves nő,többször kívánod, természetesen.
Arra tudok gondolni, hogy nem fizikai gondjai vannak, hanem valami más, amiről mi nem tudunk.
A kapcsolatod akivel 3x is, az nem ő. Tehát általánosítani tudunk, de pl. én szeretem azt mondani hogy az emberek nem általánosak, hanem kivétel nélkül mindenki egyedi.
Nincs 2-egyforma ember a világon, az ikrek sem pontosan egyformák.
Én 40, ő 48
Eleinte volt, na azért nem annyira gyakran. (Volt olyan kapcsolatom, ahol napi 3 is benne volt. De azt azért nem hasonlitom semmihez.) Nekem az a fura, hogy eszébe sem jut. Pasiktól azt szoktam meg, hogy legalább napjában párszor eszébe jut, akár egy simogatással akár egy fenékre csapással.
Kétheti 1x van kb.
Kicsit tobb infot,ha lehet...
Hany eves, eleinte milyen gyakori vot a szex, stb.
Mit takar az a "nem tul suru" ?
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Létezik olyan hogy egy pasi ritkán ér rá, mert állandóan dolgozik? Vagy ez csak kifogás?
- Létezik ilyen, hogy a pasi nem tudja, hogy bele ment-e a nőbe?
- Létezik olyan, hogy egy pasi nem "mer" írni? Miért lehet ez?
- Létezik olyan, hogy egy foglalt pasinak tetszik valaki, de hűséges marad?