Létezik, hogy elmúlik a szexuális vágy? (beszélgetés)
Nem baj!
Szerintem pont így lesz jó:)
A férjed 3 hét múlva már biztos nem fog panaszkodni :)))
Harmincnyolc, mindketten.
Már elkéstünk?
" ő mindíg azt mondja, hogy nincs semmi gond "
Biztos hogy van. Csak nem akarja, vagy nem bírja elmondani. Esetleg még saját maga előtt is tagadja.
Azért félek tőle, mert lehet olyan dolgokat szabadít fel, hogy ihajjj. Aztán lehet, párom nem fogja bírni az iramot:DDDD
Az első 10 napos kezelés alatt NO SZEX!!! Semmilyentéren, nincs ruha alatti tipi-tapi, semmi, még egy cicipuszi sem!!! :(((((((((((
És biztos kész leszek, mert valószínüleg kapok valamit, mert a doki azt mondta ki fog engem éheztetni...Ájjájj:)))
Köszönöm:)
Hát nem olcsó, de ha valós eredménye lesz akkor mindenképpen megéri!!!
Biztos izgalmas lesz!
Majd írj!
Természetesen megosztom, elvileg jövő hétfőn kezdenénk, de eddig anyagilag nem jött össze rá a keret. Az első 3 alkalom krémekkel, stb, utiköltség majd egy ötvenes:((( De azt hiszem ennyit megér a boldogságom. Elvileg 6-7 alkalom lenne.
Nem fogom elodázni, valahogy csak elkezdjuk.
Én tudom hogy ez gond, és nem normális harmincakárhány évesen igy lenni aszexxel, főleg hogy az elején milyenvolt, és amikor történik valami azt meg tök jó!!!
Üdv!
Így már érthető, de nem tudom nálunk is így van-e, mert ő mindíg azt mondja, hogy nincs semmi gond, most nem tudom, hogy még nem ismerte fel a problémát, vagy tényleg nincs gond részéről?
Amúgy az anyóskérdés sajnos nálunk is gyakran van "porondon" :) bár nem lakunk együtt!
Lennél olyan jó és megosztanád majd velünk,( ha belevágtok) hogy mire jutottatok terápia ügyben?
Mindkettőnket frusztráltá tett a dolog. Ez kb olyan lehet, mintha nem ennél csokit pedig szereted. Amikor eléd rakják nem kívánod, amikor meg nincs ott akkor meg vágysz rá. Nem tudom ezt az érzést megmagyarázni de nem jó. Én is kellemetlenül éreztem magam mert tudom hogy ez 36 évesen nem okés és azért mentem szakemberhez mert még gyereket sem szültem tehát nem tudom erre fogni, viszont addig nem is akarok gyereket vállalni amig ezt a problémát nem oldjuk meg, hiszen ha most ez van mi lenne gyerek után? :)))
Az biztos hogy a legrosszabb, ha cseszegeted a másikat miatta, hidd el tök szar érzés. de egy biztos, mindkét embernek önvizsgálatot kell tartania, mert valahol a másik is "hibás" lehet abban ha a nő nem kívánja vele a szexet, vagy olyan külső dolog van, amikor talán egyikük sem tud. NEkem pl .anyóssal való együtt élés nem tesz jüt, mindenbe beleszól (abba is hogy télen miért 3-4szer szellőztetek, és kihűtöm a lakást és miért mosok 2 naponta hajat ,stb...) Igaz, én legalább nem muszájból csinálom, amikor kedvem van:)))
Megkérdezhetem, hogy ezt hogyan értetted? Mert nekem nem volt teljesen tiszta:
"Én tudom, hogy az, hogy nem kívántam a szexet mennyire frusztráltá
tudja tenni az embert. Ksiebbségi érzés, gátlások, és ez csak egyre nő,"
Téged frusztrál, vagy a partnered?
"aztán jön a lelkiism.furdalás hogy mekkora gáz, hogy ő szenved én meg
nem tudok ellene mit tenni."
Te érezted kellemetlenül magad?
Köszi a segítséget!
Mindenkinek máshol húzódik a tűrésküszöbe..
Régen azért maradtak együtt a házaspárok, mert a család érdekeit helyezték előtérbe..most mindenki a saját vágyait és boldogságának kulcsát kutatja, amiért képes feláldozni még a szeretteit is...
Nem elítélendő egyik sem..
Jó megoldás viszont nincs! Mert:
a) feláldozod magad a család oltárán
b) elválsz, és új életet kezdesz
c) szeretőt tartasz
Így a döntés csakis a te kezedben van.
az, hogy nem kívánja a szexet, több dologból is fakadhat. Sajnos tapasztalat, bár nálunk nem ennyire gáz a helyzet, egyenlőre a több, mint 1,5 hetente 1 alkalmat szeretném gyakrabbá tenni:)
Mi elmentünk szexuálpszichológushoz. A kezelést / terpátiát még nem kezdtük el, hiszen van nem kevés anyagi vonzata is. De elfogjuk.
annyi kiderült, hogy nálam fizikai /szervi oka nincs. Minimákis hormonális probléma lehet. Ezt kell kiiktatni. Amúgy a kérdései alapján tök norlámisan reagálok érintésre, csókra, stb. Nálam is a szexhez való eljutással volt /van gond. Amikor már "megy" akkor jó minden.
Szóval ne halogassátok, mert előbb utobb rámegy a kapcsolatotok.
Én tudom, hogy az, hogy nem kívántam a szexet mennyire frusztráltá tudja tenni az embert. Ksiebbségi érzés, gátlások, és ez csak egyre nő, aztán jön a lelkiism.furdalás hogy mekkora gáz, hogy ő szenved én meg nem tudok ellene mit tenni.
És ez még jobban belevisz az ördögi körbe. Még több frusztráció, aztán már mindektten azok lesztek, mert lássuk be, valahol az egész világot a szex mozgatja. Ha az rendben van, akkor minden rendben van. NEm vagy hárpia, nem vagy idegbajos, a munkahelyen is jobban teljesítessz. A sok boldogsághormon még többet termel, és az emberek jobban szeretnek boldogok lenni mint nem.
Szóval szakembert tudok ajánlani, ha kell!!!!
es erre te hogyan reagalsz? rendben dragam, akkor tenyleg minden igy jo, ahogy van? :)
a szemelyes velemenyem, hogy ha mas nem, a valas felebreszti a vagyat :) de ezt talan meg lehetne elozni. miert nem mondod meg, hogy te vagysz a szexre, mint minden normalis ember, vagysz a felesegedre, szereted. mondja meg o, mit tegyel. tartsal szeretot, jarjal prostikhoz, vagy valjatok el es keressetek mindketten olyan part, akivel kivanjatok egymast? ha egy no mar nem kivanja szexualisan a parjat, ott drasztikus valtozasok nelkul nem lesz semmi valtozas, kiveve, hogy lassan teljesen elmaradhat a szex. egy ilyen hozzaallasu not legfeljebb az ebreszt fel, ha valos problemava, helyzette valik a szamara, hogy elveszitheti a ferjet, mas no lecsaphatja a kezerol. akkor ossze tudjak kapni magukat a nok, es hirtelen ujra csabitova akarnak valni. de ha meg ekkor sem, akkor semmitol.
lehet, hogy a feleseged mar egyaltalan nem kivan, es muszajbol megy bele abba az egy-ket alkalomba, de a csaladi idillt nem akarja felrugni. lehet, hogy nem zavarna, sot orulne, ha mashol elegitened ki a vagyaidat. de lehet, hogy eszbe kapna, hogy ha a hazassagodban nem kapod meg, ami termeszetes lenne, es mas megadna, elveszithet
Mert szerinted ilyen tényleg van? Hogy egy nő egészséges, és csak úgy egyszerűen nem kívánja a szexet? Én még most is azt mondom, hogy valami mindig van a háttérben, mint ahogyan Generator is leírta, hogy náluk honnan miből eredt ez az egész..
Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy ebben a kapcsolatban is történt valami, ami felett a nő nem tud olyan könnyedén elsiklani..vagy ami olyan nyomott hagyott benne, hogy ezt váltotta ki.
További ajánlott fórumok:
- Mit jelent számodra az érzékiség, csupán szexuális vágyat vagy többet is?
- Extrém szexuális vágyat ti hogyan közölnétek a párotokkal?
- Titkos, szemérmetlen szexuális vagyaink
- Aszexuális vagyok?
- A szexuális gátlásosság avagy a szex hangjai
- Refluxosok!létezik olyan gyógyszer amitől elmúlik a reggeli torokfájás?