Létezik hatásos fogyasztó (gyógy) szer? Zsírmegkötő, éhségcsökkentő stb... (beszélgetés)
30 kiló ment le két hónap alatt?
Előszilvesztereztél? :D
Neked van igazad!
Rövid idő alatt nagy súly leadása egészségtelen!
Egy sor hiánybetegséghez vezet.
A súly nagy része pedig legtöbbször visszajön. :(
Nincs csodaszer, nem kell agyonzabálnia magát az embernek és valamit sportolni, sportolni, sportolni..... 2011.dec.31.-én még 84 kiló voltam, ma 65 kiló vagyok és semmi csoda nem történt velem csak egyszerűen naponta nem zabálok meg 3000 kalóriát és sportolok. Nem kell egetrengető sportra gondolni, én ezzel kezdtem: [link]
(persze először az 1 mérfölddel) és szívesen tornázom Péntek Enikő tornáira tornavideo.hu és ajánlom a kaloriaszámolást. kaloriabazis.hu
CSODÁK CSAK A MESÉKBEN VANNAK!!!!
Sok sikert és BUÉK!!!!
:)
Így is hívhatjuk!
Ha létezne, lenne még kövér ember? Szerinted?
Egyébként a búza- vagy zabkorpa (nem pehely!!)(sok folyadékkal) megdagad a hasban, és valamennyire elveszi az étvágyat.
Szerintem nem léteznek csodaszerek!
Olyanok léteznek, amik kis mankót adnak, megfelelő étkezés mellett. A sport nem fogyaszt, csak formásabbá tesz.
Fogyni egyféleképpen lehet. Ha kevesebbet/mást eszünk.
" Kedvenc mondásom: „A totális elhízáshoz vezető út fogyókúrákkal van kikövezve.”
Dr. Bakanek György"
Ráadásul mindenkinek más diéta válik be, mert nem vagyunk egyformák. Ezért a mi családunk a vércsoport szerinti étrendet használja.
Van aki a hústól hízik és van, aki fogy.
Ki kell választani a megfelelő módszert, mert ami az egyiknek étek, a másiknak méreg!
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Létezik olyan, hogy az áramszolgáltató nem kapcsolja ki, csak szünetelteti a szolgáltatást? (a fogyasztó kérésére)
- Távhő esetén is létezik a védendő fogyasztó?