Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Leszokni! Leszokni. Leszokni? fórum

Leszokni! Leszokni. Leszokni? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Leszokni! Leszokni. Leszokni?

1 2 3
2010. okt. 28. 18:42
Gratulálok!
2010. okt. 28. 18:40

Gratulálok.

Én 2010.július 26.-án reggel 8 órakkor szívtam el az utolsó szálat.Azt nem mondom,hogy soha többet nem tudnék rágyújtani,de mindenképpen megérte :)

2010. okt. 28. 18:18

"Leszokni! Leszokni. Leszokni?"

Június 14.-én déli 12 órakor szívtam el az utolsó szálat, 39 év dohányzás után.

Még vannak megvonási tüneteim, de örülök, hogy letettem.

Gratulálok Neked is, és mindenkinek, aki csatlakozik az egészségesen élők táborához.

:-)

2010. okt. 28. 18:15
Mindent lehet csak akarni kell!
23. c9cd845d08 (válaszként erre: 18. - Vikucka)
2010. okt. 28. 17:51

Barátnőd édesanyjának szerencséje volt, hogy "csak" a bal tüdejét kellet kivenni.

Ismertem olyan nőt akinek mindkét tüdején szétszóródás volt és azon már nem lehetett segíteni, fiatalon ment el...

22. syria
2010. okt. 28. 17:41
Gratulálok mindenkinek, aki le tudta tenni a cigit. Biztos, hogy nem kevés akaraterő kellett hozzá.
2010. okt. 28. 17:39
gratulálok! minden tiszteletem ezért!
2010. okt. 28. 17:37
Február 22-én este szívtam el az utolsó szálat. Másnap reggel a kávémat már cigi nélkül ittam... nekem az első két hét nem volt olyan nehéz. Utána nehezebb volt!
2010. okt. 28. 17:35

Szia!

Gratulálok a szabadsághoz! Én is sokáig szívtam, sokszor zavart, hogy iszonyatosan köhögtem tőle, de az igazi motiváció az volt, hogy babát akartunk. Elég nagy motiváció volt, hogy egészséges nikotin és füst mentes életet akartam biztosítani neki. Párommal így kéz a kézben leraktuk mindketten a cigit! Ennek lassan két éve. Nem mondom, hogy nem hiányzik, de erős vagyok és ellenállok, mert a lányom a legfontosabb! :)

2010. okt. 28. 17:14

Három hete járt itt a barátnőm. Mellékesen megemlitette, hogy édesanyjánál tüdőrákot diagnosztizáltak. Sokkolt. Nagyon sokat dohányzott az anyukája. gondolom sokaknak ismerős az a hurutos köhögés, az a rekedt hang, ami az erős dohányosok legfőbb ismérve.

Előtte nap, mielőtt mondta, szivtam el egy doboz cigit, mert buliztunk. időközben megoperálték a barátnőm édesanyját. Kivették a bal tüdejét. 50 év körüli.

Azóta rágyújtottam, mert úgy éreztem, hogy kell, a kényszer, aki ismeri az érzést tudja. De most ott tartok, hogy nem akarok többet rágyújtani. nekem is lehet tüdőrákom és imádok élni. Nem akarok egy élő halott lenni, kirándulni akarok, gyerekt nevelni.

Szerencsém van, mert én nem kötöttem össze a dohányzást a melóhellyel, és a munkával. az utóbbi 2-3 évben inkább csak parti bagós voltam, de most már az sem akarok lenni. Látom az egyik barátnőmet, aki nem bir ki 2-3 órát cigi nélkül és nem teszi le... Csak egy életünk van....Becsüljük meg! Annyi szar van a világban, amitől betegek lehetünk, ne keressük mégjobban. Remélem pár hét múlva leirhatom, nem gyújtottam rá!

2010. okt. 28. 16:51
Nekem még megvan az utolsó doboz cigim is, mindig elfelejtem valakinek odaadni. Már 4 és fél éve megvan. Van szavatossági ideje szerintetek?
2010. okt. 28. 16:51
Én is leszoktam 15 év erős dohányzás után. Egyik nap még dohányoztam, a másik nap nem. Kegyetlen volt az első három hónap, de megérte... Csak akaraterő kérdése az egész!
2010. okt. 28. 16:49

Most októberben volt 5 éve, hogy nem dohányzom...

Én egy könyvet olvastam el erről, s mire befejeztem a könyvet, nem kellett a cigi...(férjem is ugyanígy szokott le, neki augusztusban volt 2 éve, hogy letette a cigit)

Néha, ha nehéz napom van, gondolok rá, hogy most 1 cigi segítene!

De NEM! Nem kell!!!!!

14. rekamer (válaszként erre: 13. - A360345bdd)
2010. okt. 28. 16:41
Mai napig álmodom néha vele... egy-egy nehéz nap után..
2010. okt. 28. 16:41

Én is leszoktam, pedig imádtam :D

A terhesség miatt egyik napról a másikra, pontosabban egyik percről a másikra letettem.

DE álmomban még most is cigizek HIHI

Azt talán szabad és nem is káros.

12. rekamer (válaszként erre: 11. - B47c18c942)
2010. okt. 28. 16:39
A kávét pedig nem hagyom.. :D
2010. okt. 28. 16:39
Én ugyanígy voltam a kávéval.
10. rekamer (válaszként erre: 6. - 92c7c20f7e)
2010. okt. 28. 16:37
Időben vettétek észre?
9. rekamer (válaszként erre: 7. - Fmagdi78)
maradtam én is kávéfüggő... :D Már jól esik cigi nélkül is..

Kitartás :)

Én november 15-én délben szívtam el az utolsó fél szál cigit, azóta nem gyújtottam rá. Néha még álmodom hogy füstölök, de szerencsére felébredek :)

Elhatározás kérdése! Nekem is iszonyatos volt az első néhány nap/hét, de aztán megszoktam. Lassan egy éve hogy nem költök napi 600 forintot cigire. Több mint 200 ezret spóroltam!

2010. okt. 28. 16:36
Szia! Gratulálok én is a leszokásról,én is átéltem ezt, de én nem szenvedtem a leszokástól, mert akkoriban súlyos mandulagyulladásom lett, és nem kívántam a cigit, csak gyógyuljak meg. A mandulakiszedéshez meg kellett gyógyuljak teljesen. Ez nagy motiváció volt. Örülök, hogy így történt, mert még most is cigiznék. A kávé mellé igazi mámor volt, de azért a kávézás megmaradt nekem is.
2010. okt. 28. 16:35

Gratulálok a leszokáshoz!!!

Hatalmas akaraterő kell hozzá! Apum tüdeje 40 évig bírta. Most rosszindulatú tüdődaganattal küzd, eddig sikeresen... Bízunk a gyógyulásában!

Nagyon sokan úgy gondolják, velük ez nem fordulhat elő, DE előfordulhat, az életébe kerülhet a dohányzás! Akkor érdemes rágyújtani? Persze, hogy nem... Ráadásul értelmetlen pénzkiadás, feneketlen kútba dobált pénz, amit sokkal jobb helyre is lehetne tenni.

5. winny (válaszként erre: 1. - Rekamer)
2010. okt. 28. 16:33
Gratulálok!
2010. okt. 28. 16:27
Köszi a gratulációt.. :D Még mindig tartom a nemdohányos mivoltot.. :D Bár most újabban némi érzelmi gát miatt kissé nehéz....
2010. okt. 28. 16:14

gratulálok!

Én a nemdohányzók táborát erősítem.

Valóban nagyon zavaró, ha megérzem a bagó füstöt.

A férjem is sokat küzdött a leszokással és már 7 hónapja füst mentes.

Még egyszer gratulálok a leszokáshoz és jó volt elolvasni a "másik oldal" véleményét is.

2010. okt. 28. 16:14

Szia

jó a cikk, tetszett, hogy elszánt lettél

sok sikert a jövőben

én már több mint 5 éve egy szálat nem szívtam el

bár csak kb 7 évig cigiztem, de (napi 1 doboz nálam is elment) sokat és fiatalon kezdtem:(

2010. okt. 28. 16:08
Ha valaki, én szerettem dohányozni! 18 éves voltam, mikor elkezdtem, az érettségi évében, nem is annyira az érzésért, csak úgy.

Egyszerűen imádtam a reggeli első cigarettámat a kávé mellé, egy jó könyv mellé elszívott cigiket, az ebéd utáni cigit. A füstöt és az életérzést, amit adott.

Ugrás a teljes írásra: Leszokni! Leszokni. Leszokni?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook