Lelopott plomba a villanyóránkról! Fellebbezni van értelme? (tudásbázis)
De akkor csak a plomba kerül 35ezerbe?
nem volt olyan a jegyzőkönyvbe hogy mi szedtük le,elolvasok mielött aláirok.Nem szoktunk kifutni a határidőkből,ez nálam rigolya hogy mindent időben.
Tuti rosszakarónk van .
Valaki bejelentést tett. Másképp nem mentek volna ki.
Aláírtad a jegyzőkönyvet elismerve, hogy hiányzik a plomba? Elmondhattad a véleményed, amit leírtak a jegyzőkönyvben? Nem irattak veletek alá olyan részt, hogy elismertétek, hogy ti szedtétek le a plombát, tehát jól elolvastátok a jegyzőkönyvet?
Ezt azért kérdezem, mert még a gázszolgáltató hónapokig levelezget veled, addig az áramszolgálató nem mindig ilyen korrekt. Kimennek, lekötnek és még csak be sem kopognak, hogy mostantól nincs villany. Nem ijeszgetni akarlak, de jobb odafigyelni és nem kifutni a határidőkből. Egyébként az, hogy nincs plomba nem jelenti azt, hogy meg van babrálva az óra.
Oké ezt értem,de nyitott folyosó,nem zárható szekrény,az fér hozzá aki akar.
5oldalas jegyzőkönyvet vettek fel,bár kb 5 mondatot irtak bele ők,5 oldalra,hogy plomba hiányzik,más szabálytalanság nincs.
Jegyzőkönyv van,de csak annyi volt benne,hogy pomba hiányzik.fotot nem csináltak,és nem kaptam semmi felvilágositást hogy mi van.
azt tudom,hogy nem mi buheráltunk rajta,már apósom is azt mondta valaki szivat minket,mert szétfurták a csengönket is hónapokig igérték megcsinálják,de semmi,a tárolóban lévő babakocsimat is valaki rendszeresen szétszedi.
Sziasztok!Az van,hogy decemberben voltak nálunk a villanyosok,jegyzőkönyvet vettek fel,azt mondták minden okés,csak a plomba hiányzott az óráról.Közölték ez nem kerül semmibe erre most kijött 35ezer forintos csekk,mondván hogy meg volt buherálva az óra,pedig becsületesen fizetjük inden hónapban a10000ft-os számlát és még éves leolvasásnál rá is fizettünk.
Tudni kell,kinti folyosón van az óra,nem zárható szekrényben,tehát lakáson kívül.Fel lebbezni van értelme?
További ajánlott fórumok:
- Nem férek a villanyórámhoz!:(
- 4 éves fiamat nem vették fel az oviba, hiába fellebbeztem
- Leszedte a házunk volt tulaja a plombát a villanyóráról és mi csak most vettük észre, mit tegyünk?
- Felsőoktatási fellebbezés...
- Meddig tart egy 5000 forintos feltöltés a villanyórán, ha nagyon sötét egy kisszoba?
- Ki szeretnénk adni egy lakást és úgy néz ki, hogy van is rá bérlő. Érdemes az gázórát, villanyórát stb. átíratni vagy maradjon a mi nevünk?