Lelki gond!! (beszélgetés)
Keress más barátokat. Ahogy változik az ember, lemorzsálódnak róla a nem igaz barátok is.
egyedül menjek?sétálni meg stb.... ???
hidd el meglátogattam én mindenkit és kintről is irtam nekik hetente és??? ez lett a vége hogy például egyik barátnőm 4 szer elhivott a városba én mondtam ja persze jövök .oda mentem várok negyed orát sehol a lány majd én fölhivom megkérdezem hogy hol van erre az a válasz jajj ne haragudj totál elfelejtettem és már haza jöttem.de ő hivott elötte pár orával és ezt kb eljátszotta velem vagy 3 szor csak más kifogáskkal és már tegnap be telt a pohár.és sajnos elküldtem ajo büdös pi.... ba!!
Ez csak egy szakasza az életnek. Sokan átmentünk már hasonlón. De ha világot nem tudod megváltoztatni, magadon kell változtatnod a boldogságodért.
Az önbizalomhoz, hosszú út vezet!
Ezt nem adják, ezen dolgozni kell.
Külső segítség csak megerősítést ad, ha eljut odáig, hogy el is higgye! :)
nem tudom én üzenetet használtál vagy minősítetted a többieket akik nem keresnek? :)
Mondjuk ezt könnyen mondom, mert én jól megvagyok magam is. De úgy látszik Neked tényleg társaságra van szükséged. Ez jó. Mostmár csak találnod kell valakiket. És az nem is olyan nehéz ám.
Járj el sportolni, sétálni, mozi, kis vásárolgatás, próbáld lekötni magad! Hallgass jó zenéket, nézz jó filmeket, legyél a családoddal és majd lesz valahogy!
Igen csak akkor az van mint most!! hogy elmondtam mindenkinek a véleményem és egyszerűen nem veszek tudomást senkiről de sokat nem értem el vele mert nem nagyon keresnek igy sem ....
Te Leány! :)
Ha azt mondom, hogy húúú de sokáig észre sem vettek, mint nőt, csak mint barátot, munkatársat...:)))
Növeld az önbizalmad, mosolyogj sokat, légy elégedett magaddal, a körülötted lévő világgal!
Ha mosolyogsz, a világ visszamosolyog Rád! ♥
Én is így gondolkodtam magamról. Csak azt tudom mondani, hogy ne add fel!
Ha negatív a kisugárzásod, nem fogsz magadhoz vonzani egyenlőre senkit. Próbálj nyitni és változtatni pozitív irányba, meg lesz az eredménye!
Hát akkor ne ugorj. Úgy látszik, nem érdemes törnöd magad, ha tényleg úgy érzed, csak kihasználnak. NEM kötelező. :)
Jesszus, hát 26 éves vagy, nem 70! Találd fel magad.
Vagy azt várod, hogy körülrohangáljanak, mert hazajöttél? Menj, és látogasd meg azokat, akiket szeretsz. Mondjuk a barátokkal addig is kellene tartani a kapcsolatot, amíg nem vagy itthon.
Család?
Most jelenleg nem dolgozok mert lejárt a szezonom és ijenkor itthon vagyok pihenni .tavaszig .
Akkor ők nem is igazi barátok, nem? Ne bánd őket.
Hát remélem mert mostmár tényleg kezd nagyon elegem lenni ebböl az egészből.párkapcsolatom sincs.nem értem mi a baj velem!! fiatal csinos lánynak tartom magam nem tudok semmi ojan dologrol ami mások szerint elviselhetetlen.és egyszerűen mintha levegő lennék átnéz rajtam mindenki .:(
Hívd meg őket egy csajos estére!
Külföldön is lehet egyedül élni. Pl. én.
Dolgozol?
Nincs se ismerős, se jó munkahelyi kapcsolat?
De mit?hogyan ?régebben voltak barátnőim!! aztán kikerültem külfödre dolgozni és amikor itthon vagyok ijenkor meg mindenki szarik rám és csak akkor találnak meg ha kell nekik valami!! de ha nekem van valami akkor süket fülekre találok!! egyszerüen elegem van ebböl hogy én mindig ugrok bárkinek segíteni és meg nem kapok vissza semmit
Ne keseredj el. Alakulhatnak még másképp is a dolgok. Sokáig én is nagyon egyedül voltam, 28 évesen ismertem meg a párom és azóta van egy szép kisfiúnk. Nem szabad neki keseredni, hidd el, az élet még tartogat meglepetéseket!
Hát akkor változtass ezen.
esténként!! és nap közben is ha én nem mennék el itthonrol akkor hozzám nem jönne senki és nem is keresne senki!!
A nap 24 órájában, vagy csak esténként?
26 éves vagyok és állandóan egyedül elegem van ebböl !!
További ajánlott fórumok: