Lehet akkor is randizni, ha nincs munkánk? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lehet akkor is randizni, ha nincs munkánk?
Mégis, valami miatt érdekes embernek gondolják a magyarokat külföldön...
Tudod, ha annyi pénzt keresnék otthon, mint itt, akkor teljesen más emberek lennénk mi magyar férfiak.
Én sok nőt ismerek akiknek fontos a munkája és egy férfiért sem hagyná fel.
Ami a külföldi férfiakat illeti, még egyiktől sem hallottam hogy minden nő csak a pénzre hajt. Lehet, hogy ez a kulcs a magyar nők szívéhez...
Tartást kéne a nőkbe nevelni. persze nem mondom, hogy minden nő ilyen, de amúgy a média teljesen kimosta a nők agyából a nőiességet, és helyére arroganciát, agressziót és kivagyiságot ültetett.
Nagyon próbálnak versengeni a férfiak ellen, de ennek csak a nők isszák meg a levét. Hát éljen az egyenjogúság, te is kinyithatnád az ajtót előttem. Minek legyek udvarias, ha egyenrangúnak képzeled magad velem szemben?
Tele van Magyarország ilyenekkel. És ez nem csak az én tapasztalatom. Más férfiakat is meghallgattam.
Ha Magyarországra egy külföldi beteszi a lábát, meghajolnak előtte a nők. Mert reménykednek abba, hogy talán Ő az a herceg fehér lovon, mint a mesekönyvekben...
207-esben válaszoltam.
Bár ez a "hagyja" és "engedi" kifejezés még mindig nem tetszik. Azért mert neki több pénze van, dönthet is az élete felett?
Gondolom együtt járnak nyaralni, és a főnököm fizeti. De mégsem mondja azt hogy: Hagyd a francba a takarítást, élj az otthonomban, és csináld, amihez kedved van. Nem. Hagyja, hogy te takarítsd a konkurencia szállodáját.
Téged hogyan érintene a dolog?
A jelenlegi munkámat soha nem adnám fel, főleg nem egy férfi miatt. Ez az élethivatásom is egyben.
Hogy mit tennék takarítónőként? Valószínűleg mindent megtennék, hogy más munkát találjak, mert nem szeretek takarítani. De akkor sem várnék egy másik személyre, hogy megoldja a problémáimat helyettem. Otthon biztos nem bírnék maradni.
Ez kielégítő válasz volt?
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- Mit teszel akkor, ha fogyózol, és este már megettél mindent aznap, amit lehetett a diétád szerint, te viszont még mindig baromi éhes vagy?
- Ti mit csináltok akkor, ha a 13 éves kamasz fiúval nem lehet otthon bírni?
- Ha nem szellemek, akkor mi lehet ez?
- Ugyanaz a munkánk, de az én fizetésem alacsonyabb. Ezt lehet?
- Ilyen koronás időkben hova lehet elmenni randizni?