Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is szorítok Viki! :)
Tudod,nagyon felnézek Rád!Sokan nem így állnának hozzá a dolgokhoz!
Biztos vagyok benne,hogy nagyon jó orvos leszel!:))
Ha nem veszed tolakodásnak,írd majd meg,mit mondtak az orvosok!
Én nagyon szorítok Neked!
Igen most írták hogy megint lazább szerkezetű. Konkrétan még nem tudom, hogy kell a műteni, most még biztos nem, idővel kell majd. Az újabb problémák miatt aggódom picit, amit az EKG mutatott. De biztosat erről is csak jövőhéten tudok. Meg itt a savós hártyagyulladás, az is rátesz, hogy ne legyek jobban...
Hát nem a legjobb, de egyszer majdcsak minden rendben lesz. Legalábbis kordában lesz tartva. Elvégre néhány év múlva a másik oldalon sázndékozom állni;)
:((((((
Nagyon sajnálom,hogy ilyen fiatalon ennyire beteg vagy!Rémlik,hogy a billentyűidről írtál valamit,esetleg azt megműtik?
Nagyon sajnálom,és remélem,hogy hamarosan jobban leszel!
Mikor kell menned vizsgálatra?Vagy most már be kell feküdnöd?
Bocs,ha esetleg írtad!Tudod,elfelejtettem bevenni Cavintont!:DD
Már kezdem érezni,hogy álmos vagyok,de még maradok egy kicsit!:)
Tulajdonképpen most a rosszulléted oka a szíved?
Láttam,korábban kérdezted,jobb-e a kedvem!
Igen,jobb!:)Talán a temetés gondolata nyomasztott,és most,hogy már "túl vagyok rajta",fel tudok engedni!Sajnos a nagynéném nincs jobban,de az egyik nővér azt mondta,hogy nagyon küzd,hogy magához térjen!Talán még van remény!?
Holnap már reggel indultok haza?Jó lenne még maradni,nem?
Szép estét kívánok Barátnők!:-))))
Csupán beköszöntem már itt sem vagyok!
Puszillak Titeket!:-))))
Egyetértek, ezzel én is így voltam!
Egyeteln egy érv volt mellette, hogy én szerettem dohányozni, nem azért kávéztam hogy cigizhessek.
Sokan azért nem szoknak le szeritem, mert félnek hogy elhíznak mégjobban. De ez hülyeség szerintem.
Az is lehetsz! Nem könnyű ugyanis leszokni róla! Én úgy szeretném ha a férjem és anyukám leszokna.
A férjemnek ez az újévi fogadalma, és nagyon drukkolok neki hogy összejöjjön.
Leszoktál a cigiről? Nagyon ügyes vagy, igazán büszke lehetsz magadra, ugyanis nem kis dolog ez!
Mióta nem cigizel?
:-)))))
Na akkor valahogy ráveszem a párom,bár mostanában már elég sokat mondja,hogy abba kellene hagyni.
Gratulálok!
Nem is kívánod,mert amikor a barátnőm leszokott,akkor voltak pillanatai az elején,amikor alig bírta magát visszatartani.....