Légyírtásra tudtok tanácsot adni? (tudásbázis)
fújd be a szunyoghálódat légyirtóval:D
biztos a kajaszagra mennek
Mi a Protect kültéri légy és szúnyogirtót használjuk a bejárati ajtóra.
Egyébként,ha huzatot csinálsz akkor is kimenekülnek.
Havonta egyszer-kétszer permetezzük a házat és a környékét.
Négy cica van, ők is engedik be őket néha.
Cemotox van, de félek folyton azt használni. Konyhán, gyerekszobában egyáltalán nem fújom.
Ami olcsó és bio:
biotápanyagon nevelt házimacska :o)
Ő élvezné a sok játékot a legyekkel :o)))
Raid!!!!
Legyekre, szúnyogokra...Megtalálja még a rejtőzködőt is!
Ha befújod a hálót, tutira nem lesznek!:) Használat előtt, a szabadon hagyott élelmiszert le kell takarni, mert mégis csak vegyszer!:)
Darazsak, molyok, meg mindenféle repülő rovar ellen tökéletes. Az ára sem hútós és sokáig elég.
szia nálunk is ez van, én is mérges vagyok és cseles
bejönnek, akkor kinyitok egy szunyoghálós ablakot, odaszállnak, én meg kizárom őket, ott meg éhen döglenek. de már unom, ha tud valaki jobbat írjon:D
Megőrülök. tele van a lakás legyekkel. Ezek a mocskok az ajtóban várakoznak, amint elhúzom a hálót (érkezés vagy távozás céljából) velem eggyütt minimum öt légy meglátogat minket. A vendégség pedig élete végéig tart. Nem tudom, mi vonzza őket, a szomszédok is panaszkodnak.
Minden helyiségben lóg légypapír, három napja raktam föl, de már most van rajtuk egy csomó. Már egy légycsapót is szétvertem.
Nincs valami jó kis légycsapda, vagy valami? Megőrülök tőlük.
További ajánlott fórumok:
- 9 hónapos kisfiam nagyon sokat kel éjszaka és csak teával hajlandó visszaaludni.Szeretném róla leszoktatni.Tudtok tanácsot adni?
- Segitsetek! A 4 éves lányom széklete zöld színű! Megijedtem... tudtok tanácsot adni?
- Aftával kapcsolatban tudtok tanácsot adni?
- Egy hete szobatiszta a kislányom, de attól félek, fájdalmai vannak, amiatt, hogy visszatartja. Tudtok tanácsot adni?
- Ha a Horváth tengerpartra szeretnék pár napra menni, milyen hasznos és praktikus tanácsot tudtok adni?
- A cicámnak orvosi előírásra fogynia kell 4 kg-ot. Most 9 kg. Tudtok tanácsot adni nekem?