Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Legrosszabb munkahelyi élmények - Red flagek fórum

Legrosszabb munkahelyi élmények - Red flagek (beszélgetés)

17. Ildi (válaszként erre: 16. - 753af65690)
aug. 7. 05:28
Szókimondó vagyok..hát ,na!😁
16. 753af65690 (válaszként erre: 6. - Ildi)
aug. 7. 00:54
Az nem gyenge!! 😂😂😂
15. 753af65690 (válaszként erre: 14. - 753af65690)
aug. 7. 00:49
Bár egyszer rám csukta az ajtót az irodában és kérte hogy tapogassam végig milyen csomók vannak a testén, nem -e rákos?! (hipochondria gyanús:)
14. 753af65690 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 7. 00:46
Amikor a Főnök nem nyomja az ágyat betegen, és bejön mindenkit b@szogatni!
13. globus (válaszként erre: 12. - ~ Luna ~)
aug. 6. 19:43
Lehet, hogy gyári...😁
12. ~ Luna ~ (válaszként erre: 11. - Globus)
aug. 6. 16:32
Olyat hogyan lehet növeszteni? 😃
11. globus
aug. 6. 15:48
Nem volt ilyen. Rinocérosz bőröm van, bármi lepereg róla.
10. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 6. 15:36
Nem tudom, van-e ilyen. Sajnos annyira komoly önértékelési problémáim vannak, hogy hajlamos vagyok benne maradni sz@r helyzetekben is. Ahol nem maradtam volna akkor se, ha lehetőségem van rá, az egy olyan hely volt, ahol a főnök agresszív, lekezelő volt. De tapasztaltam már olyat is főnöktől, hogy megalázza a dolgozót, kiabál vele, lehülyézi ... Az ilyen ember nem főnöknek való.
9. Regin_a (válaszként erre: 4. - Hansika)
aug. 5. 19:59
Krasznüj flag
8. Hansika (válaszként erre: 5. - Amaunet)
aug. 5. 18:43
nagyon korrekt mondatok.
7. Érdekes73 (válaszként erre: 2. - 17fc9c95a6)
aug. 5. 18:34
Dettó :)
6. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 5. 17:49
A jelenlegi kormányt szidtam az első napomon az Itélőtáblán amire az elnők azt mondta h mi is szidjuk de ne ilyen hangosan😁
5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 5. 17:12

Nem voltak rossz élményeim, mert nem úgy éltem meg a kezdéseket, hogy egyből a kifogásokat keressem, hogy miért nem.

Minden munkámat akartam és vállaltam. Azzal tisztában kell lenni, hogy bárhol, bármilyen beosztásban az új belépő KEZDŐ. El kell telni bizonyos időnek (általában ez a próbaidő), mikor az új belépő "lát a pályán" és hozza (vagy hoznia kéne) azt a minőséget a munkájában amit elvárnak tőle.

A pökhendiséggel, kivagyisággal vagy a magas iskolázottsággal való érvelés nem visz előre.

4. Hansika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 5. 16:54

Esetleg olyan dolgokat amik miatt ti nem maradnátok egy helyen?

amikor bejött az első ruszki katona a várba 1945 elején, és a kezében ott volt egy red flag (piros zászló), úgy éreztem, hogy most már innen mennem kell.

aug. 5. 14:56
Hogy miért nem tudjuk manapság magyarul kifejezni magunkat, számomra rejtély. Amúgy kevés az olyan munkahely, ahol zökkenőmentesen belesimulsz a társaságba/munkakörbe. Nekem a legrosszabb az volt, hogy nem a képességemhez méltó munkát kaptam, hanem igencsak az alján kezdtem. Nem így képzeltem, de csináltam és most már azt hiszem teljes értékű csapattag vagyok, megfelelő munkakörben.
2. 17fc9c95a6 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 5. 12:59
Amint lehet anonim válaszolni is, megteszem.
aug. 5. 12:50
Megosztanatok pár új munkahelyen kezdéssel kapcsolatos rossz élményt vagy megdöbbentő dolgot ? Esetleg olyan dolgokat amik miatt ti nem maradnátok egy helyen?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook