Laparoszkópos műtét (endometriózis gyanú) hol, kinél? (Budapest) (tudásbázis)
a met miatt, most cikus első felében másfajtát kellett szednem.
igen, úgy néz ki így megint rövid ciklusom lesz, sztem jövő héten megkérdezem a dokit mi legyen, említette h lehetne 7.-én is a műtét, inkább átíratnám akkor vele, az az 1 nap is számíthat
szenvedek, mennék már haza, éjjel megint nem voltam jól a gyógyszer miatt.
sztem pé volt tegnap ma már nem fáj a hasam...
jól neked?
peteérés?
szió, már vártalak :)
mizujs, hogy telt a napod?
az én férjem is nehezen nyílik meg... de mi sokat beszélgettünk már, és kértem ha bármi gond van mondja el, hisz ezért vagyunk egymásnak, azóta könnyebb.
csak peteérésre tudok gondolni, különben miért fájna? csak az a fura h mindkét oldal fáj és van h az egész alhasam... remélem nincs semmi baj...
hát igyekszek
de nem szeret ilyesmiről beszélni
gondolod, hogy peteérésed van?
hát úgy számoltam h ha most is előbb jön meg akkoris elvileg a 12. napon leszek a műtét napján. de ha úgy látom sokkal előbb jön akkor szólok a dokinak minél előbb... még a 7.e is szóba jöhet.
beszélgessetek h mi gondja lehet mi bántja a lelkét, neki is biztos jobb lesz ha beszélhet róla és látja h törődsz vele
óóóóóóóó
csak nem talán:(, ki kell bírnija a piridnek
beteg, de olyan mintha lelki gondja lenne, és ez tartja vissza a gyógyulásban
beteg szegény? jobbulást neki! meg biztos ő is aggódik ám érted.
én jól vagyok köszi, bár már tegnap óta eléggé fáj a hasam, hol így hol úgy szúr, van h feszül az egész, nem tudom ez már pé v micsoda, de akkor már megint rövidebb ciklusom lesz...
igen, kicsit
apát várom, hogy megfürödjön
olyan nyűgös mostanába
nem tud meggyógyulni
de nem tudom mi a baja
te jól vagy?
ezek nem nagyok, és nem is sok, ahhoz h pcos legyen több kellene és nagyobbak úgy tudom.
a mensim nekem is ilyesmi ahogy leírtad... csak nekem rendszeres
B. ovarium 37x24 mm benne több 5 mmes tüsző. J. ovarium 39x25 mm benne több 6mmes tüsző látható. Endometrium 10 mm
ezek vannak az utolsó papíron gondolom nem nagynak számít de nem tudom. Nem lepődnék meg az endon sem mert állt nem nagyon szokott meglenni épp hogy valami amikor viszont igen elégé görcsölök és rengeteg nagy alvadék darab távozik (bocsi)
sok kis cisztád van vagy néhány nagyobb?
csak mert akkor lehet h endometriózis... nekem is ennek a gyanúja merült föl, csak nekem nem a petefészkeimben van
10 éve azt hiszem de elég csúnyára sikerült az utolsó pillanatban műtőtek meg, és mellette hashártya gyulladásom lett ami ugye közvetlen a petefészek mellet van így a zárójelentésemet elolvasva azt mondta már két doki is nem lepődne meg ha az az oldal el lenne záródva. De valószínűsítenek további összenövéseket is.
zsiványka: tényleg nem vagy messze
Csabai vagyok
nem vagy annyira messze:)
akkor nem vészes a prolaktinod sem, sőt...
érdekes akkor mitől nincs peteéréses, mert annyira a pm eredményed sem rossz, sőt... nekem is ilyesmi volt a TSH-m, a legrosszabb érték 3,5 volt, én fél szem gyógyszert szedek rá június óta, szeptemberben már 1,9 volt, most megyek majd megint kontrollra.
mióta jársz dr, Tűű-höz? nőgyógyászod ki?
zsiványka:
a prolaktinom utoljára 445 mU/l lett ami a normál tartományban van(72-511), de általában csak 200 körül szokott lenni.
Murmi:
A metetből 3x850-et szedek áprilistól előtte 2x500 volt. A pmre is szedek gyógyszert de az nehezebb amíg nem szedtem addig 3,8 körüli érték volt akkor Tűű felírta hogy egy szemet attól 0,03 lett most félszem ugye kelletek új hormonok a műtéthez így tudom hogy most a féltől meg 4,10 lett (4,20 a felső határ de 2 körül jó)
További ajánlott fórumok:
- Ha hasi műtét (nem laparoszkópia) során távolítják el a méhet, meddig nem szabad felkelni?
- Mi a menete az epekő eltávolításának endoszkóppal az epeútból, laparoszkóppal, műtéttel?
- A laparoszkópiás nőgyógyászati műtéteknél mindig tesznek be hólyagkatétert?
- Milyen szövődményei lehetnek a laparoszkópos műtétnek?
- Mire számítsak a laparoszkópiás műtétnél?
- Menstruáció idején szabad laparoszkópiás műtétet és méhtükrözést végezni?