Laparoszkópos műtét (endometriózis gyanú) hol, kinél? (Budapest) (tudásbázis)
persze persze
de azért egy nőnek mindenre kell figyelnie mert sosem tudhatja, hogy mikor mibe keveredik:)
így már jártam én is, elmentem a házi orvosomhoz, hogy hozzá át akarok jelentkezni a régitől, erre levetkőztetett bugyira, csak bugyi volt rajtam és meghallgatta a hátam és ennyi:)
gondolom kicsit kihasználta a helyzetet vagy a franc tudja
minek egy légzésfigyeléshez levetkőzni?
jogos, erre én is ügyelek azért mindig :)
persze csak lelkileg ért engem is váratlanul a vizsgálat, szerencsére amúgy teljesen rendben voltam :D
na szép
meg szokták kérdezni, hogy miért viselek mindig szép fehérneműt
mármint nem csipkét, de tudod olyat amibe bátran levetkőzhetsz
én még disznótorokba is olyat viselek
és azért amiért, mert pl amikor volt nyáron a csúnya balesetem disznótorkor, és bevittek Debibe megy Újfaliba a kórházba és ott tetőtöl talpig levetkőztettek és megvizsgáltak és mekkora ciki lett volna egy csúnya szakadt bugyi:)vagy melltartó
persze a dokik nem azt nézik olyankor, de hát még is csak
na jó ez csak kicsit tartozik ide
na majd elmeséled miből is állt ez, legalább én már fel tudok rá készülni :)
múltkor elég ciki volt, amikor mentem a klinikára prof.bemutatásra, azt hittem az ilyen elbeszélgetés lesz, kérdeznek ezt azt stb, na de nem ám h meg is vizsgál a professzor :SSS
de jó neked
azért én is igyekszem
már várom jövőhét szerdán megyek az anesztre, ott is izgulás lesz
remélem alkalmas vagyok a műtétre
igen, igen, pontosan
csak legyen gyógyítható
mármint azért annak nem örülnék ha össze lennék nőve és csak lombik lenne mint alternatíva
hát azt gondoljuk, hogy azért csak jó lenne ha találnának valamit mert akkor totál meg lennénk lőve, hogy miért nem sikerül
nálunk is ki fog derülni, hisz anyósék itt laknak közvetlen mellettünk, és ha 3 napig nem leszek itthon egyből észre veszik
és mit mondott?
olvastam h a családnak nem is mondtátok el, lehet így a legjobb...
mi mondjuk nem tudnánk eltitkolni a szülők előtt, de a mamáknak nem mondtunk semmit mi sem, és nem is akarunk
izgulok is nagyon
beszéltük apával, hogy mi mit várunk a műtéttől
hát nem tudom
a tüdőszűrút el tudom e aznap intézni:(
de igyekezni fogok:)
jaj nemsoká meg fog jönni:)
nagyon görcsölök
igen
mondta is a nőci, hogy éhgyomorra kell menni
ja amikor az aneszteshez mész ugye?
na nekem az van még hátra, de gondolom az így most ráér még, de majd megmondja a dokibá
hát passz
neked pontosan miket csináltak?
akkor Neked ezeket még majd most kell megcsináltatni?
remélem nekem nem kell majd újra...
na akkor mégiscsak megjön és teljesen időben, ez végülis jó hír, mert mostmár semmi nem jöhet közbe :)
de jó, hogy neked ezek megvannak
én megvagyok, tesztet nem csináltam, de nemsoká megjön, élénkszik a piri és görcsölök
jipííííííííííííííí
szió!
most voltam a tüdőszűrőn, megvan mostmár minden vizsgálat amit kértek, sztem ma írok is a dokinak, csak ki kellene számolnom mikor legyen a műtét :S
Nálad mizujs? menszi? teszt??????????
Hali
na mizu?
hát igen
igazából én sem tudom mi a jobb
ha nincs semmi bajom, de akkor miért nem sikerül? vagy ha van és komoly
ne is mondd, soha nem voltam híres a türelmemről... viszont ez az egész babaprojekt dolog azért sokmindenre megtanított, hisz több mint 2 éve várunk már, az elejéhez képest már sokkal türelmesebb vagyok...
mit várok? hát ez nehéz kérdés... legjobb az lenne ha nem lenne semmi bajom, de akkor meg miért nem sikerül? talán azt várom h megmondják ez meg az volt a gond, de megoldották és mostmár sikerülni fog :)
olyan nehéz néha türelmesnek lenni
vagy csak nekem?
mit vársz a műtéttől?
További ajánlott fórumok:
- Ha hasi műtét (nem laparoszkópia) során távolítják el a méhet, meddig nem szabad felkelni?
- Mi a menete az epekő eltávolításának endoszkóppal az epeútból, laparoszkóppal, műtéttel?
- A laparoszkópiás nőgyógyászati műtéteknél mindig tesznek be hólyagkatétert?
- Milyen szövődményei lehetnek a laparoszkópos műtétnek?
- Mire számítsak a laparoszkópiás műtétnél?
- Menstruáció idején szabad laparoszkópiás műtétet és méhtükrözést végezni?