Lakberendezési tanácsadás (beszélgetés)
Ez elgondolkodtató. Igazság szerint a könyvekből is bőven lehetne selejtezni, antikváriumba adnia ruhákról nem is beszélve. Az az igazság, hogy lánykoromban a szobámat elcsúfította egy szoc-reál hároajtós sötétbarna szekrény, azóta utálom a szekrényeket. A nappali szobám leghosszabb falán semmi sincs a kanapén és egí kis fiókos szekrényen kívül, ami a növényeim döglenek be folymatosan. A hálószobám is gond, mert anno egy másfélszemélyes (130 cm széles) ágyat vettem és körbeépíttettem szekrénnyel és polccal, persze nem túl mélyek a polcok, így hiába rakattam rá utólag ajtókat, csak három részbe összehatva férnek el benne pólók, blúzok. Ja és az ajtóból majdnem az ágyba lépünk. Úgyhogy az egyik falra csak képeket tehetek, vagy egész másképp kell a hálót berendeznem, pl. összzecsukható ággyal, de olyanom otthon volt és utáltam a harmadánál lévő mélyedést. Utálok pakolni, félek a változtatástól, de ez az állandó rumli is idegesító. Minden szekrényből rámpotyog valami, ha kinyitom a felsó ajtót.
Köszi az eddigieket, és várom további javaslataitokat.
Tudtok olyat, hogy a lakás aaprajzát és jelemlegi berendezését elküldve vhova, lakberendező segít, ötletet ad ? (mennyiért )
A mi lakásunk a tiédnél is kisebb,de mióta rátaláltunk a svéd lakberendezési áruhában két szekrényre,mely polcos és akasztós és koccra befér a szobába,egész jól elférünk, és a kettő együtt nem volt 40 ráadásul nagyon jól néz ki. Illetve minden évszakváltásnál szortírozzatok,szigorúan ajándékozzátok el az előző szezonban 1x sem hordott ruhákat,sok hely fel fog szabadulni. :)
Minden sarkot ki kell használni,még az ágyneműtartó és az erkély is praktikus tárolásra. eleinte mi is "költözködtünk" a nem használt holmikkal.
Én is most ebben vagyok,csak nálunk az a különbség h lesz lakótársunk eddig mi is másfél szobában voltunk,de mivel lesz lakótár 1 szobát kéne ugy berendezni h mindenünk elférjen. Mi elvileg megtervezzük és levágatjuk méretve aztán vagy mi szereljük össze vagy aki levágta a méretet.
Mondjuk a lakás is nagyobb kb 52 nm.
További ajánlott fórumok:
- Feng Shui lakberendezés - tapasztalatok?
- Gyes és tartósan beteg gyermekeket nevelő anyukáknak állás, tanácsadás
- Van itt lakberendező, aki segítene egy nagyon pici szobát praktikusan berendezni?
- Genetikai tanácsadás mennyibe kerül és van értelme?
- 12. heti ultrahang után genetikai tanácsadás
- Ingyenes tanácsadás lakberendezéssel, átalakítással kapcsolatban