Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kutyasuli - igen vagy nem? fórum

Kutyasuli - igen vagy nem? (beszélgetés)

1 2
2013. jún. 30. 16:05
Cesar Millan könyv és videó a legjobb
2013. jún. 30. 16:03
Az oktató azt mondta,h az oktatott kutyák jobban igénylik majd később is a foglalkozást,mert hozzászoktak.Különben unatkoznak.Míg akivel nem csinálnak semmit,az megtanulja lekötni magát.Ezt a kinti kutyákról mondta.Nyilván más,ha mindig veletek van.
2013. jún. 30. 15:59

Szia!

Érdemes taníttatni!Német juhász szukánk van.Ez utóbbi lényeges dolog,hiszen olyanok,mint a nők,..koszámíthatalan h milyen a kedve.Ha jó akkor csinálja,ha nem ,akkor nehéz rávenni.A miénk nagyon szerette a sulit,,főleg magasra menni.Itthon is a farakás tetején érezte magát jól:)))

Szépen megtanult pórázon menni,ülni,feküdni akkor is,ha a gazdi ott hagyta.Tud nyomot követni.Nem tudom még mi mindent mert a fiam vitte.De jó le lehet evvel fárasztani.Itthon is gyakoroltak sokat.Ő élvezte és nem félt.De voltak kis félősök,akik reszkettek ha a pallón végig kellett menniük.Ez ott majd kiderül.

Neked ott szigorúnak kell lenned,szó sincs szeretgetésről.Meg kell tanulnia,h első szóra megbízhatóan csinálja amit kérsz.A pórázzal rendesen rángatják az elején,ezért nem kell sajnálnod.Pillanatok alatt megtanulja,h mit kérnek tőle.

2013. jún. 30. 15:50

sziasztok.

már többször írtam kül fórumokban,hogy lett végre 1 kutyusom,már fél éves a drága.kíváncsi lennék kutyások véleményére azzal kapcsolatban,érdemes -e kiskutyát/bármilyen fajtát/kutyasuliba járatni.biztosan megoszlanak majd a vélemények...azzal is tisztában vgyok,hogy ahány kutyus annyiféle természet,vagyis ezzel mondanám,hogy olyanok ,mint mi vagyunk,különböző természettel bírnak:)a kutyum törpetacsi és egy tacsival is nevelkedtem fel,ég és föld a két kutya természete....

szóval 6 hónapos törpetacskó,eleven,bár nekem még eddig nem volt kutyusom,akit önállóan neveltem volna/tehát gyerekkorom ota egyáltalán nem/,de én úgy találom hogy az átlagnál kicsit nehezebben kezelhető,rettenetesen aktív,és önfejű is és engedetlen,rettenetesen nehéz eltántorítani a rossztól,ha 1x belekezd:))))

mindezt nem szidásképp irtam,mert imádom őt,talán túlságosan is/egyesek szerint,sztem nem:))))/,csak gondoltam ismertetetm kicsit ÖT,ennek fényében könnyebb nektek véleményt irni,vagy tanácsot adni.

a többit majd menet közben...előre is köszi mindent....

jah,persze kiváncsi lennék arra,hogy zajlanak egy kutyasuliban a dolgok,hogy tanítják a kutyusokat,mi hogy történik,minden érdekel,mert erről szinte semmit nem tok,ja és persze árak is érdekelnek,csak úgy általánosságban....

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook