Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kürtőskalács sütőhengerét mivel lehet helyettesíteni? fórum

Kürtőskalács sütőhengerét mivel lehet helyettesíteni? (tudásbázis kérdés)


1 2
2011. júl. 31. 12:03
Papirtörlő hengerét kettős alufóliába tekerni,
59. lily3
2010. aug. 29. 20:30
Én ma sütöttem először,sörös dobozon,de nem olyan mint amit árulnak.Ízre jó,de a cukor darabokba maradt rajta,nem olvadt rá.Mi lehet ennek az oka?Tudja valaki?
2010. júl. 31. 15:57
Én sodrófára tettem fogantyúkat és azt használtam,nekem bevált...kint sütöttem és csináltunk neki állványt is...nagyon finom lett:)
57. petalo
2010. júl. 31. 15:53
metróban láttam ilyen rúdat
56. d0b7178f40 (válaszként erre: 43. - Szisi)
2010. júl. 30. 21:39
És állítva vagy fektetve sütötted?
55. d0b7178f40 (válaszként erre: 50. - Szisi)
2010. júl. 30. 21:38
én a mikorót elindítom 600w-on 2 percre és aztán a jól kikevert tésztát beteszem.Kb 15-20 perc és meg is kel.
54. d0b7178f40 (válaszként erre: 53. - Kefekötőke)
2010. júl. 30. 21:37
Milyen lett????
2010. júl. 28. 19:23

Én 60 mm-es rozsdamentes csőből csináltam.

A fogantyúként egy selejtes FLEX sarokcsiszoló fogantyúját használtam fel.

Sütőként meg egy NDK grillsütőt ( a levehető ajtajut))))használok.

Teszek fel róla képet is.

2010. júl. 28. 15:11
Én intersp..ban láttam kürtöskalács sütő rudat, az árát nem figyeltem.
51. VTünde (válaszként erre: 50. - Szisi)
2010. júl. 2. 13:03
:)
50. szisi (válaszként erre: 47. - VTünde)
2010. júl. 2. 12:50

Én kelesztőtálban (bármilyen tál jó, aminek van teteje is...) 50 fokra beteszem a sütőbe.

Ahány ház, annyi szokás! :o)

49. VTünde (válaszként erre: 48. - Agis)
2010. júl. 2. 12:27
Ezt a Poppy blogjából másoltam.A napon sem kell 1 óra.
48. agis (válaszként erre: 47. - VTünde)
2010. júl. 2. 12:05
Nekem forró víz nélkül is megkela tészta egy óra alatt...bár én minden hozzávalót szobahőmérsékleten használok fel:)
2010. júl. 2. 11:59

Akit érdekel, a gyorskelesztéses módszer:

Jöhet a gyors kelesztéses módszer. Egy jó nagy tálba tegyünk forró vizet, majd állítsuk bele tálastól a tésztánkat. Egy tiszta ruhával fedjük le, s így hagyjuk kelni kb. 1 órát, míg duplájára nem duzzad.


Én kitettem a napra;)Télen meg a radiátoron szoktam keleszteni:D

46. VTünde (válaszként erre: 43. - Szisi)
2010. júl. 1. 22:15
No még egy új dolog:)
45. VTünde (válaszként erre: 42. - Sibetti)
2010. júl. 1. 22:14
Állítva tettem be, és ennyi!
44. VTünde (válaszként erre: 41. - Sibetti)
2010. júl. 1. 22:14
Köszi:)
43. szisi
2010. júl. 1. 17:16

Én ma sütöttem.

Nekem sincs kürtőskalács-formám, így én úgy csináltam, hogy sörösüvegeket és befőttes üvegeket vontam be alufóliával, ezt olajoztam be, majd rátekergettem a tésztát és sütőlapra állítottam.

Nem lett semmi bajuk az üvegeknek, bírják a hőt.

42. Sibetti (válaszként erre: 38. - VTünde)
2010. júl. 1. 14:42

Még egy kérdés? Ezt nem kellett forgatnod? Csak simán betetted a sütúbe?

Köszi!

41. Sibetti (válaszként erre: 38. - VTünde)
2010. júl. 1. 14:09

Azta! Hát ezek nagyon szépek!!!

Gratula!

40. VTünde (válaszként erre: 39. - NataliaWeiss)
2010. júl. 1. 13:37
Ugye? És olyan finom is:)))
39. NataliaWeiss (válaszként erre: 38. - VTünde)
2010. júl. 1. 13:19
megnéztem én is:P:P nagyon guszta.
38. VTünde (válaszként erre: 37. - Sibetti)
2010. júl. 1. 12:53
A receptes naplómban van egy kép:)
2010. júl. 1. 11:51
Ezt én is kipróbálom!
36. VTünde (válaszként erre: 35. - NataliaWeiss)
2010. júl. 1. 09:25
Szivi, nem fogod megbánni!
35. NataliaWeiss (válaszként erre: 34. - VTünde)
2010. júl. 1. 08:17
köszi, ki fogom próbálni.:)
34. VTünde (válaszként erre: 33. - NataliaWeiss)
2010. jún. 30. 22:31
Én is meglepődtem, amikor olvastam, de NEM! Be kell tekerni, úgy hogy befelé is teszel.
2010. jún. 30. 22:17

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a papír guriga nem ég el a sütőben? Csak simán betekerem alufóliával?

2010. jún. 30. 21:58
Üres,kimosott sörösdobozon is lehet sütni.
2010. jún. 30. 17:05
Kész! Nagyon finom, egyet megettünk a kislányommal, összesen 6 db lett, sima cukrosat és fahéjas-cukrosat csináltam.Apa nemsokára jön haza, kíváncsi leszek mit szól és hogy ízlik majd Neki!
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook