Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Kukoricás karaj recept

Kukoricás karaj recept

A Kukoricás karaj hozzávalói:
40 dkg csont nélküli rövidkaraj
2 fej vöröshagyma
fűszerpaprika
olaj
víz

ételízesítő
fél doboz konzerv kukorica
fél pohár tejföl


A Kukoricás karaj elkészítési módja:
Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre dinsztelem, majd meghintem kevés pirospaprikával. Kevés vizet öntök alá, hogy ne égjen le. Felforralom, és beleteszem a kockákra vágott húst. Annyi vizet öntök alá, amennyi szaftot szeretnék, és ízlés szerint ízesítem. Lefedve párolom, majd hozzáadom a kukoricát. Összeforralom az ételt, és ha már a hús omlós puha, akkor tálalásra kész is! A tetejét kevés tejföllel is bolondíthatom!


Kategória: Egytálételek receptjei


A kukoricás karaj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook