Kristálygombáról minden! (beszélgetés)
szia! nekem tavaly volt candidám. mielott elkezdtem inni rákérdeztem a forumon. az egyik tag mondta,h az egyik ismerose kigyogyult a candidábol és issza, de még mindig tunetmentes.
egyébként igaz,h az osszetevojében szerepel a candida, de más alfaja, nem az albicans. +ez megakadályozza a belekben a rothadást.
ha épp diétázol akkor nem ajánlanám azért,h idd, de utána sztem ha nem jon elo a tunet akkor nyugodtan idd.
sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni egy kérdésben ezzel a gombával kapcsolatban. az is használhatja, akinek candida problémája van? mert ugye cukorral kell készíteni? az csak az ízéhez kell vagy anélkül nem is műxik??
köszi előre is a válaszokat :)
Szia!
Én úgy tudom, hogy akkor történik ez, ha nem langyos, hanem hideg vízzel mosod át a szűrés után.
Sziasztok!
Segítsetek! Nagyon morzsálódik a tenyészetem. Mi lehet a baja? Szaporodni sem akar mostanában.
nekem is picit szaga zavar, de sztem a mazsola rontja el.
sztem csak azért érzi vki,h fogyott, mert kimossa a szervezetből a slakanyagot és annyak is van sulya.
akkor sztem tudod hogy kell :D
én ezt most találtam,azaz itt a forumon irta egyik tag: [link]
én is igy tudom. de olvastam már olyat is,h minden nap.
és szűrések után a szűrőbe átmosod langyos vízzel, jo alaposan.
anyum azt mondta, kétnaponta szűrjem és készítsem az újat.
ezt jól tudom?
Ti mennyit isztok ebből a lötyiből naponta?
Továbbá kérdezném, hogy ki hogy készíti? Mennyi gombácskája van és ahhoz mennyi cukor, víz, mazsola, citrom kell.
Én csak az anyumtól kapott gomba és az instrukciói alapján csinálom, és kíváncsi lennék, jó-e.
akkor jo :D
és te fogytál tőle?
:D érnek még uj kérdések :D
igazd van amugy, erre nem gondoltam, köszi :D
Valaki tudna segíteni? 1,5 hónapig nem tudtam készíteni a löttyöt, de hűtőben tartottam, és időnként átmostam, megetettem a gombákat. Ránézésre, állagra, tapintásra úgy tűnik, nincs semmi bajuk. Az elkészített lötyi azonban nem "dolgozik". 2-3 nap múlva is ugyanolyan színtelen, víznek látszó, mint felöntéskor. Nem keletkeznek benne buborékok, és az a jellegzetes szaga sincs. Aszalt ananásszal szoktam készíteni, és teszek bele 2-3 kanál cukrot. Citromot a tetejére nem, de ezt korábban sem szoktam, amíg jól működött a dolog.
Mi romolhatott el?
komolyan puffaszt??? akkor arra meg iszom majd a grapefruitmag cseppeket :D
fogyaszt? v csak a salakot mossa ki?
jah, néha szoktam inni ezüst-kolloidot. lenne rá vmiylen hatással? habár csak a lötty keveredne vele, nem a gomba, szoval elvileg nem kéne, ugye?
További ajánlott fórumok:
- Japán Kristálygomba
- Indigó- és kristálygyerekek, avagy egy új kor gyermekei
- A kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású?
- Pécsett vagy környékén van valakinek felesleges kristálygombája?
- Indigógyermekek, kristálygyermekek, szivárványgyermekek I.
- A tegnap esti Naplóban volt szó valamilyen kristálygombáról. Tudtok róla valamit?