Kristálygombáról minden! (beszélgetés)
11. druida (válaszként erre: 10. - Emagdi)
2007. márc. 8. 01:38
Nem feltétlenül...
Ugyanis ők sem tudnak használható dolgokat mondani. Okosat azt igen, de azt bárki tud, akinek saját tapasztalata van valmilyen szer használatával.
tudod, ilyenekre szokták kiírni, hogy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét... :))
9. kft
2007. febr. 20. 13:38
víz alapú van.most szeretném elkezdeni inni,de nem tudom,hogy gyógyszerrel együtt lehet-e?Vérnyomásproblémák,stb....
8. kft
2007. febr. 20. 13:27
aki ismeri a kristálygombát/japán/írja meg,hogy gyógyszer mellett lehet-e inni belőle?
7. Zsu76
2007. jan. 15. 23:28
Nekem is kefirgombám van. Nagyon finom kefírem lesz a segítségével. 1 nap alatt elkészül. Nemcsak belsőleg, de külsőleg is nagyon jó. Kiszáradt, repedezett bőrre kenve nagyon hatásos. Én esténként iszom 2-3 dl-t belőle.
6. elvira1
2007. jan. 8. 19:27
Nekem tejalapu kristalygombam van amibol kefirt csinalok.Feher zselatinos es ugy nez ki mint a karfiolrozsa,baris nekem arra hasonlit .Szeretem az izet ,sokat segit a szelrekedesnel ,es az emesztesben kulonosen szekrekedesben szenvedoknel.
Persze munka elott semmifelekeppen nem iszom,mivel megtortenik hogy elkap a ritka gyors.
Salaktalanit es meregtelenit ,gyogyitja a tudobtegsegeket a daganatos betegsegeket,a vercukrot normalizalja.Lehet hasznalni reumas teruletek bekenesere ,es arcra is mert gyonyoruen frissiti az arbort.Nekem ez a tapasztalatom csak pozitiv egyenlore:)))
5. 12667dcac6
2006. dec. 11. 14:05
Hát csajok én nem tudtammeginni.Mindent a recept szerint csináltam,nekem olyan bor ízű volt.Régebben én akombucha teát csináltam meg akkor is kaptam a gombát , az t meg lehetett inni de hosszútávon azt sem bírtam.
2006. dec. 11. 10:03
Sokáig ittam, nem történt semmi. Úgy nevelgettem őket mint a gyerekeket. Nagyongyorsan szaporodtak, és mindig adtam valakinek, mertsajnáltam volna ha baja esik. Most már régen nincs.
3. gkreka
2006. dec. 6. 07:04
Sajnos nyáron hosszú ideig nem tudtam törődni a kristályokkal és tönkre mentek. ha esetleg valaki tudna nekem küldeni postai úton, azt megköszönném.
2. gkreka
2006. dec. 6. 06:59
6 evőkanál cukor, 25-30 szem mazsola, egy fél citrom és annyi víz, hogy egy két literes üveg tele legyen. (És természetesen a kristály) Mindezeket nem fém kanállal összekevered, az üveget lezárod és egy napig állni hagyod. A második napon újra összekevered, és lezárod. Következő napon leszűröd ( nem fém szűrőn) és fogyasztható. Én a fél-egész citromot plusz belefacsartam, nekem úgy jobban ízlett. kellemes ízű és üdítő hatású ital lett belőle. Én a fogyókúrám alatt használtam.
1. Nőci1
2006. dec. 5. 23:33
Kaptam kristály gombát,érdekes áttetsző átlátszó kis gömböcskék.Nem ismerem igazán,persze olvastam ,mindenre jó fogyás,bél betegség,haj,köröm stb..Többet szeretnék róla tudni,szeretném ha azok szólnának hozzá akik isszák -itták.Mit tett szervezettel ,jót-rosszat minden véleményt várok.dumáljuk meg hátha sokan nem ismerik és télleg jó!Köszi minden hozzá szólást.
További ajánlott fórumok:
- Japán Kristálygomba
- Indigó- és kristálygyerekek, avagy egy új kor gyermekei
- A kaukázusi kristálygomba tényleg gyógyító hatású?
- Pécsett vagy környékén van valakinek felesleges kristálygombája?
- Indigógyermekek, kristálygyermekek, szivárványgyermekek I.
- A tegnap esti Naplóban volt szó valamilyen kristálygombáról. Tudtok róla valamit?