Kreatívok klubja (beszélgetés)
Sziasztok!
Én most készítettem egy teásdobozkát,és jelenleg két tányér van készülőben..
bár nem értem miért bajlódok vele..domború üvegre nem könnyű(nekem)nna de legalább fejlődök..
a szalvéta viszont olyan édes,és helyes,hogy mindenképpen tányéron tudtam elképzelni..
márcsak festeni kell..valami jó kis árnyalatot kikeverek,és hajrá..
:)
plusz még dekuztam 3 kis táblácskát..
Szasztok, halódunk, nehezen jövök, a meló is áll. Este én is kidőlök a manókkal. Viszont apumnak kitaláltam, hogy csinálnék egy olyan üvegre rakható kötényt vagy nem tudom minek hívják. Sejti valaki mire gondolok?? :-O kellene hozzá keresnem szabásmintát, de így nehéz, hogy nem is tudom, h mit keresek. :-O
én ezer meg egy éve kontaktlencsét hordok :-O
Szia! :)
... nekem meg kicsi az orrom, hogy rárakjam a monitort, vagy akár egy könyvet. :D
Jó reggelt Csajok!
Nem, nem dobtam ki,de tudom,ha leülök....itt ragadok.Vár a munka!(na nem mintha annyi lenne,hogy beleszakadjak)
Szemüveg.
Nekem nem varráshoz,mert -mint láthatjátok- nem sokat szoktam:))))))
Ahogy átléptem a bűvös 40-et,sajnos kell.Közelre nem igazán látok már,és nem mindig elég hosszú a kezem.....
... egyszer én is akartam varrni a fiamnak, aztán kiderült, hogy nem egész 2.000 Ft-ért olyant lehetett venni, hogy éppen meg nem szólalt, és akkor feladtam, nem dolgoztam vele. :)
Jóóó reggelt, Lányok! :) Nah... mi történt? Mindenki kidobta a számítógépét? :))
Jó reggelt, Lányok! :)
Tegnap semmi alkotás.... 16.17.30-ig edzőterem, utána 17.30-18.30-ig zumba, aztán pedig meghaaaa'tam. :DD
Mára viszont már sok mindent terveztem (hmmm... persze a munkán, és az esti táncgimnasztikán kívül :)))
Kell még egy pasis képeslapot készítenem a jövő pénteki nyugdíjas búcsúztatóra, és anyukámnak is valamit karácsonyra... de arra még nem jött a nagy ötlet. :)
Miket készítetek sk. ajándékokat a családtagoknak?
Kellemes napot mára (is)! :)
:)))
Én akkor voltam így, amíg nem volt szemüvegem. Gyakorlatilag 14 éves koromtól, 27 éves koromig! :)))
erről Édes Gálvölgyi jutott az eszembe..
egyik kedvenc kabarém:Optikusnál..
nézzetek bele..
visszatérő szállóigém lett..
-látom őn is szemüveget hord..
-csak olvasáshoz..meg hogy lássak..:DDDDDDDDDDDDDD
Sziasztok.
Szemüveget Doxi csak az utcán hord és vezetéshez, meg tévézéshez, mert rövidlátó. Ha varrok, számítógépezek, vagy olvasok, sőt még a főzéshez is le kell vennem. De ez csak egy éve van. Addig állandóan hordtam.
... mostanában én is teszek fel otthon, nekem inkább a számítógép tette tönkre. :(
A békás műanyagpalack egy másik fórum miatt lett feltéve, nem az én munkám. Majd lassan le is veszem. :)
Bocsi a sok offért..
inkább dumcsizzunk kreás dolgokról..
az adatlapodon lévő békás műanyagpalack?Nagyon ötletes..:)
más:már többször akartam kérdezni..a varróslányoktól,hogy nem fáj a szemetek a sok varrástól?
Ki hord szemüveget köztetek?Doxin láttam már..
OOooo, nagyon fiatalok voltak. :( Sajnálom...
Testvéred van?
nna..itt meg mindenkinek köszönni (kell!)ha ismered,ha nem..(?)
Én persze nem köszöntem,mert ugye nem ismertem senkit..egyből csúnyán néztek rám...jajj..ez a hely..
bár..annyira nem panaszkodhatok..mert jó a helyi polg.hivatal..sok sok mindent elintéznek itt..
(csak most az a félő,hogy megszüntetik..mert kevés a lakos..remélem,nem teszik ezt meg..mert akkor az ittenieknek reszeltek..)
Mamám 61évesen,Papám 53 évesen ment el..
Most 70 és 76 évesek lennének..Késői gyerek vagyok..
Nekem pedig a halálom volt. Nem vagyok egy nagy társasági ember, de mégis hiányoztak az ismert arcok.
Két év múlva aztán sikerült lakást vásárolnunk és visszaköltöztünk oda, ahol eredetileg is laktunk.
Itt kimegyek az utcára és mindenkit ismerek. Volt, hogy a barátaim viccesen megjegyezték, hogy nem szeretnek velem sétálni, mert mindenkit ismerek és sorban köszönnöm kell mindenkinek. :-))
Ott pedig mindenki idegen volt.
Nincsenek?
Én szerencsés vagyok (meg is köszönöm naponta), apum 73 éves, anyum 65, teljesen egészséges, aktív életet él mindkettőm...