Kreatívok klubja (beszélgetés)
Jó reggelt! :)
Persze, nem akartam előbb elküldeni... :) ..enyém nem fér bele borítékba... :( :)
Jó reggelt, Lányok! :) Remélem egy szebb, tartalmasabb napnak nézünk elébe mint a tegnapi volt... legalábbis az én tegnapom jó kis xarocska volt. :)
6-7.15-ig edzőterem letudva, aaaaaaaaz nagyon jóóó volt... és este még vár rám 1,5 óra táncgimnasztika, ha ez mellett még mer rossz napom lenni, akkor felkötöm magam... a karácsonyfára... dísznek, mert akkor kb. azt érdemlem.
Még egy szarvasom van függőben, ma azt csinálom, aztán tényleg angyalkaprojekt jön. :)
Derűs, szép készülődős napot Nektek! :)
(Xmas zenét hallgatok, hangolódom. :))
Én már akár küldhetném is, kész vaaagyok! :))))
De úgy tudom december 12-17 között írta Doxi. :)
Sziasztok!
Mikor adjuk fel az ajándékokat?
Jővőhónap közepe?Vagy ki mikor fogja?
Mondjuk decemberben elég lassú sajna a posta..Nos?
Na, akkor helyzetjelentés Doxiéktól: apa punnyad a fotelban, anya a kanapén, olvasnak, Gordont néznek és alszanak. Gyerek a kanapé másik végében, nyakig betakarózva alszik (tanulás helyett). A nappali hőmérséklete 25 fok. Mindenki teázik.
:DDD
Megnyugodtál???
... csak lébecolok ma délután... semmi alkotás... leszívták az összes alkotó-teremtő energiám. :)... pedig még télapó mellé Rudi kell! :))Majd hétvégén, aztán jövő héten postára adom... végülis ők xmas ajándéknak készülnek. :)
Annyira kellene valami ütős változás az életemben, csak nem tudom, hogy mi lenne az... nem bíííírom az egyhangúságot. :) Holnap este táncgimnasztika, holnapután hastánc dupla óra (3 óra), tán feltöltődöm ismét. :))
Remélem Ti jobban vagytok, és csupa xmas előtti hangulat az egész napotok. Íííííííííígy legyen! :)
Köszi :)
Nem volt nehéz, csak nagyon előre kell gondolkozni a színekkel,hogyan rétegzed,és mi,mit fedhet,amikor letakarod :)
Az is rossz, hogy hideg van, és a festékspray nem úgy működik,mint nyáron:( Néhol bizony elcsöppent,és utána csinálhattam azt a rész elölről :(
Az is rossz,hogy nem úgy szárad,mint melegbe,és bizony volt,hogy összefolyt a festék,pedig épp nem kellett volna :)
Nem bántam meg,hogy belefogtam,mert ez a technika annyira egyszerű,h aki egy hülye formájú krumpliba meg tudja látni az emberformát,vagy szív alakot.... vagy egy felhőbe az angyalszárny alakot, az itt is tud valami látványosat kihozni :)
Kb. 6-7 ezret költöttem festékre.Nyilván jobb lett volna, ha nem csak 6 színem van,de ha ügyes vagyok, akkor a java karácsonyi ajándék meg van oldva :))
Mindenkinek ajánlom! :) Egyszerű gyors,látványos,maradandó :))
Sziasztok! :)
De jó! Majd mutass már mintát,mert egy csomó tüll anyagom van,és egyet,kettőt én is csinálnék :))
óó..szuper!Bizti csinik lesznek!
Én szeretem a 'mukijaidat is,de angyalkákat jobban..:)
Jó reggelt Lányok! Tegnap megcsináltam azt az ötletet, amit Leiahhh mutatott be egyszer, amikor szerencsesütiket kell gyártani papírból, és belerakni kis cetlikéket. Nálunk most ez lesz az adventi naptár. :)
Csináltam a Páromnak, vannak benne motoros idézetek is, mert Ő motorozik, csináltam egy barátnőmnek is. Ő kézilabdázik, neki kézis idézetek is vannak köztük, és az ő kislányának is csináltam, neki meg pici képeket szedtem le a netről. Egy csomó színezős is van köztük, meg egy olyan is, amin ő van rajta a családjával. :)
Lefotoztam egy kupacot, ha érdekel, kukk bele a mütyüris naplómba. :)
Köszi :)
Dehogynem :))
Köszi! Bücke is vagyok magamra :))
..és végre már én is mutathatok valamit Nektek :))
Köszi! :)
Már megfagytam odakint:) Nem olyan egyszerű ez azért valóban :(