Kreatívok klubja (beszélgetés)
... szabad azt már ilyen korán felrakni vajon? :))
Nekem majd csak teloval készült fotóm lesz, mert az elem éppen akkor (is) mondta be az unalmast, amikor fotózni akartam, így aprókámat kértem meg, hogy a telójával készítsen egy-két képet!
Hááát az enyém kívülről nem egy nagy szám, kérem majd aki kapja, hogy a külsejét ne fotózza már le! :))))
... szerintem mindenkié megvan, csak fogalmam nincs, melyik kihez tartozik, tehát léccciiiii! :))))
Kellemes karácsony váró napot Nektek! :)
Tegnap este ismét alkotásban voltam, de köze nincs a karácsonyhoz :( ... rendelésre megy, és január első hetére be kell fejeznem az egészet, de megpróbáltam azért élvezni, mert csupa-csupa sok-sok-sok színnel dolgozom. :)
Sziasztok!
Nekem a mai napom két bosszúsággal is kezdődött..
remélem,nem lesz 3.is..:((
Más:
Majd fényképezzétek le a csomagot is,és ami benne van..:)
Remélem az én ajándékom is fog tetszeni,és ha minden igaz,már pénteken révbe ért..;))
Olyan izgi..:)
Gratula... :)
... és kibontoooood? :))
Én is csak nézegetem, de már nagyon neki kellene ugrani, és letépni a csomagot, de én még azzal fogom vissza magam, hogy amíg az enyém célba nem ér, addig nekem se illendő felbontani. :)) (... meg különben is úgy beszéltük meg, hogy csak karácsonykor :()
Sziasztok!
Ma kaptam egy nagyon szép csomagot :-) Nándi is oda-vissza volt érte :-D
Pakkot kaptam, mint Nyilas Misi!!!! :))))))))
Júúúúúújjjjj!
Doxiiii! :)
Ez a Tilda alkotóműhelye - 50 üde ötlet... eddig a legjobb Tilda's könyv, ez még nekem is tetszetősnek tűnik, pedig nem vagyok nagy Tilda rajongó! :)
hm... email-címet, ha... valaki... :)
Sziasztok!
Ma végre fel tudom adni a megajándékozott ajándékát :-) Bár nem sikerült mindent megcsinálni amit terveztem, de mentségemre szóljon, hogy egyedül vagyok itthon 2 gyerekkel, ráadásul valamelyik mindig beteg :-( Most épp mind a kettő.
Én is inkább a Te programodból kérnék a Jézuskától, mint a miénkből... :-O
köszi a dícséretet, remélem a belseje is örömöt okozmajd!