Kreatívok klubja (beszélgetés)
Igen Doxi:)))))
nagyon is megérte várni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan helyesek vagytok,ahogy így izgultok......
"tetszik Neki vajjjjjjon?"
"semmise vagyok""
"nem bírom ki Karácsonyig"....
és társai:DDDDD
én is így vagyok, de belevágtam, vért izzadok, de olyan jó :-O
Be bizony! :) Csak attól félek nagyon "semmise" vagyok hozzátok képest! :(
Miapánk már megkérdezte, h mikor végzek az ajándékkal, mert zavarja a kupi :-O
Ma 5 uán szorítsatok, hátha el tudjuk adni apa lakását és akkor már nézelődhetünk családi házat. :-O van 120 m2-ünk, csak sajna két külön lakásból jön össze :-O
Az én tempómból kiindulva, jövőre már augusztusban sorsoljuk ki a neveket az ajándékozásra :-o
Én csillagos ötös....5*
izgulok, már az ajándék miatt, de én is csak hétvége felé tudom postára adni. Nekem másikat is kell, a másik fórumra! :)
ez jó..
kupigyártásban én is ötös vagyok..:)
Igen!Majd jövőre te is beszállsz?
Remélem, azért raktok fel képeket, hogy én is veletek örüljek :)
... tökjóóó... ez is már ajándék Neked... :) ... és mindannyiunknak! :)
Jó reggelt, Leányok, december 13-án... Luca napon! :)
Tegnap nagytakarítottam az alkotós szobámban, így ma újult erővel állhatok neki a kupi-gyártásnak, ez megy a legjobban! :D
Szép, karácsonyvárós napot Nektek!
Sziasztok! Nekem is van pár simításom még az ajándékon, ha a kicsilány ma is hagy dolgozni ebéd után , akkor talán sikerül szerdán v csütörtökön feladni. De az sem gáz, ha hétfőn megy el????? szerintem odaér még Karira. Tegnap, ahogy csinálgattam az ajit, azt vettem észre, hogy fülig ér a szám :-O Örülök, hogy részt vehetek ebben a dologban! KÖSZI! (ez mintha kicsit szentimentális szagú lenne..... hiába, jön a Karácsony...)
Fúúúúú................. olyan kíváncsi vagyok Ki,mit kap.Tavaly én is nagyon nehezen tudtam megállni,hogy ki ne bontsam,de azért sikerült:)))))))
Sziasztok! Én is csütörtök péntek környékén postázom, mert még dolgozom rajta és eléggé be vagyok havazva a héten!
Szerintem Te vagy az ő embere!:)
Én szívesen szerkesztek karácsonyi képeslapot! Bocsi, csak most vettem észre! Írj privátban, ha még aktuális! :D
Sziasztok! Én is időnként bele-bele olvasok, csak nincs sok időm írni. Én kb. hét vége felé tudom postázni az ajándékot, s ahogy megkapom az enyém tuti kibontom majd, mert nem fogom kibírni, de valószínűleg az úgyis 23-án lesz, mert akkor jutok haza! :D Nekem még ma, meg holnap dolgoznom kell az ajándékon, remélem jól fog sikerülni! :D
találtam egy szépséges szitakötőt...
nem tudom melyiket válasszam..talán inkább ezzel ajándékozom meg magam..kreás-naplómban van..
Én is a fa alá teszem, de azért megkuksizom.
kicsi off..ajándékötlet hölgyeknek..idén magamat is meglepem valamivel..
mutatom mit találtam..(ezt most a mert jó ránézni naplómba rakom..)
én bizony a fa alá teszem..:))
Bocs de én nem bírom ki hogy ne bontsam föl addig.
Hjaaaaaa... jó, hogy időben szóltál. :)
csak fotózni lehet a csomit,később pedig a kapott ajándékot is..
majd visszaolvasok..és megnézem,még kik vannak benne,mert nem nagyon írkálnak ide..
Neeeeeeeeeeeeeeem??? :OOO :))
jujj..de izgi..viszont akkor nem is bonthatjuk fel karácsonyig..igaz?:))
... akkor én is szerdán adom fel! :)
Én hétfőn,kedden,szerdán szoktam postázni..
csütrötök,pénteken nem szívesen,mert ha nem megy el,akkor nem szeretném,hogy a csomaggal focizzanak az (ace ventura-postások..)
szóval,szerintem szerdán küldöm..hogy biztos odaérjen..
Lányok mikor adjuk fel a csomagokat? Szerintem ne hagyjuk a jövő hétre.
További ajánlott fórumok: