Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Sztem azért 2, mert egyet mi kapunk vissza, egyet pedig az ált. isk. a felvételi határozattal.
Azért címzetlen, mert nekik könnyebb úgy, hogy nem kell válogatni a címzés szerint a rengeteg összegyűlt borítékot, hanem küldik mindenkinek sorban, a kezükbe esőt, amit ők címeznek meg.
Szent László 45.
Veres Pálné 20.
A Jedlik, Leövey nincs benne a 100-ban, vagy csak én nem találtam őket
Nem szeret, legalábbis nem ezt a stílust 😁, hiphop versenyző volt.
De a suli meg egyébként tetszik neki illetve azt ő is látja, hogy a németet ott tudná megfelelő szintről folytatni.
A László nem kéttanos sajnos, ha az lenne, akkor egyértelműen azt választaná.
Viszont ő egyértelműen reál beállítottságú, elsősorban matek. A DNG - ben félek a fakt választási problémáktól.
Nehéz döntés.
De én óvatos lennék most az új NAT miatt. A TT tárgyakat alap oktatásban annyira megkurtították, hogy nem lehetetlen, de nagyon nehéz elég alapozás nélkül az emelt biosz-kémia érettséginek nekifutni. Én nem is a biosztól félnék, hanem a kémiától.
Ismétlés linkestül
(8) Szia, köszönöm, de ahogy átnéztem, ez pont ugyanaz, mint a 03-09-i verzió. Ezt nem azért írom, hogy okos legyek, és ne köszönjem meg a küldést, hanem azért, hogy esetleg valamit rosszul látok ÉS te látsz valami mást is ebben (a dolgok előzményekkel való összegófoglalásán túl), mint én. Ha igen, lécci, azt is jelezd.
Erről volt szó
03-08
Másrész meg ez a 0319-i rövidített verzió
www.oktatas.hu/kozneveles/kozepfoku_felveteli_eljaras/tajekoztato_felvetelizokne...
Valaki akinek megvan a HVG-s kiadvány megnézné nekem hányadik helyre teszik ezeket a sulikat? Szt. László, VPnéG, Jedlik, Leövey
Ma kell leadnunk a listát, órahálózáson és érettségi továbbtanulási arányokon már túl vagyunk. Ez még nem volt szempont. Hátha.
(8) Szia, köszönöm, de ahogy átnéztem, ez pont ugyanaz, mint a 03-09-i verzió. Ezt nem azért írom, hogy okos legyek, és ne köszönjem meg a küldést, hanem azért, hogy esetleg valamit rosszul látok ÉS te látsz valami mást is ebben (a dolgok előzményekkel való összegófoglalásán túl), mint én. Ha igen, lécci, azt is jelezd.
Erről volt szó
03-08
Másrész meg ez a 0309-i rövidített verzió
Itt a fórumon Borian és Mamija74 a László bio-kémesek.
Szerintem kérdezd meg tőlük mik a tapasztalataik.
Egy korrekt ig.h. csinálja az egészet egyedül. Van vele munkája bőven.
Mi is arra várunk, meg még egyre.
Pont elküldtem az emailt a Szent Lászlónak, mire beírtad a fórumra....
Köszönöm, várunk izgatottan.
Nem E5, hanem a nagyon hasonló struktúrájú Major alapján: nálunk 2-3 gyerek adta le a matekot a biosz-kém faktért cserébe, és hát nagyon teperniük kellett a biosz tagozatosokhoz képest. A fakt sem ugyanaz volt, mint azoké, akik biosz tagozatról mentek, utóbbiké egy erősebb fakt. Matekkal is így volt, más osztályokból nem csatlakoztak be a matek osztály faktjaira. Ezzel együtt, felvették azokat is többnyire a célegyetemre, akik csak sima faktosok voltak, de a tagozatosok tudása azért elmélyültebb lett. nyekes osztályból biosz-kém faktra járó ismerős kénytelen pluszban előkészítőre járni, főleg kémiából.
viszont: ha igazán magas szinte meg szeretné tanulni az angolt és a németet is, akkor az e5 nyeket válassza, sztem. e5 humánt ilyen tt érdeklődéssel nem tenném első helyre.
Ha szeret táncolni akkor DNG. :) Ha nem László.
László is kéttanos?
László honlapjára közben felkerült egy ilyen:
"Kőbányai Szent László Gimnázium felvételi határozatok ()
Kedves Felvételizők! A matematika és humán tagozatot érintő technikai hiba miatt kérjük, hogy látogassanak vissza 1 óra múlva! Megértésüket előre is köszönjük."
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?