Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Azért nem annyira hihető számomra, mert azért influenza után nem teltek meg a krematóriumok.
Oké, szép a pozitív hozzáállás, de sok ostoba ember ettől kap vérszemet, hogy miért is kell védekezni? Hiszen a Szendi megmondta,hogy.....
Nagyon sajnálom. Őszintén tisztelek mindenkit, akinek dolgozik mostanság. Minden jót kívánok a férjednek!
Vigasztalásul: Anyukám, aki több szívrohamon van túl és van még más baja is, szinte sohasem kapja el tőlem a náthát, de ha igen akkor is fele idő alatt van túl rajta, mint én. A férjed is keményen dolgozik, hogy egészséges maradjon és biztosan sikerül neki is problémátlanul átjutni ezen az időszakon.
Értem, jó tudni.
Azért tényleg érdekes, hogy a hivatalos tájékoztatók szerint meg tök más. Vagyis azok szerint elhanyagolhatóak a felső légúti tünetek.
Szerintem még majd most lehet rendesen megfigyelni sajnos, amikor ezer számra lesz, van beteg.
Jaj szegénykék. :(
Mi is bekerültünk kiszáradással 4 napig. :(
És Petinek voltak más tünetek is? Durva, 40 fokos láz. :(
Hát valami nagyon brutál volt, szegény gyerek...
Két hét volt, mire újból stabilan járt, úgy legyengült.
Az osztályban sokan elkapták hasonló tünetekkel.
Doki szerint vírusos torokgyulladás volt, vagyis a mi orvosunk szerint bakteriális, kapott antibiotikumot.
Az osztály többi gyerekének orvosai mind vírust mondtak.
A Szendi videó cáfolata:
Megtaláltam:
file:///C:/Users/Marg%C3%B3/Downloads/face%20mask.pdf
Én nem találom a szabásmintát, ha valaki megtalálja mondja már el nekem, hogy honnan lehet letölteni.
Köszi!
Sajnos muszály mennie,ha megtehetnénk nem menne. 12 órázik. Házhoz szállítja a rendelt ételeket.
Van maszkja még fújja a kezeit,az autó kormányát telefont,fertőtlenítővel.. de akkor is féltem. Mondjuk most sokan kártyával fizetnek. Tegnap valaki pénzzel fizetett,ki rakott 100 eurót a lábtörlőre. A férjem felhívta,mennyi a számla,mondták mennyit adjon vissza...
Nálunk egy egész randalírozó ovi van:-))))
Míg nem volt vírus is fontos volt a bakteriális takarítás, főleg most hogy ki sem mehetnek, így a földön játszva fetrengnek. Párom jár el segíteni egy utca idős embernek.