Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Az 😂
Vagy földesúr, esetleg Rózsa Sándor, vagy maga Béri Balogh Ádám brigadéros 😂
"Fürkészeket és portyázókat küldtem ki a világ minden tája felé."
Az új Attila.:D
Tegnap Szlávik határozottan elmondta, azt amit a franciák, hogy csak paracetamolt használjunk, mert az ibuprofen erősíti a vírus hatását.
Lehet, hogy most már nekik is van tapasztalatuk.
Csak az a rossz, hogy a szakemberek is mast-mast gondolnak.
Pl. apam ma mondta, hogy egy magyar fo-akarki-orvos azt mondta, ne hasznaljunk ibuprofent, par hete a nagyon okos masik a tapasztalata alapjan meg azt mondta, ne hasznaljunk paracetamolt, inkabb ibuprofent.
Neki a gyomra rosszalkodik par hete, de ez nem jelent semmit. Neki mindig minden tul fuszeres :)
A kozpont, ahol dolgozik minden bezart. Neki szerencseje van, mert olyan hatter melot vegez, amit igy is, ugy is meg kell csinalni, ha mukodnek, ha nem, szoval egyelore van meloja.
Köszi szépen, hogy megírtad!
Remélem a pasid is jól van!
Sanszos hogy az volt, szerencse, hogy nem ment lentebb a baci. :)
Kitartás, minden megoldódik.
Itthon is azt hagoztatom, amikor úrrá lesz rajtuk a "Mi lesz majd...".
Valami csak lesz.
A lényeg, hogy egészségesek legyünk.
Egyetertek.
Pl. ahol egy csaladbol csak egy ember megy ki, es az azonnal leveszi a cipojet, amit fertotlenitenek, nem tudom, minek napi 2-3-szor klorosan felmosni.
2 nap magas laz, 2 nap hol fazok, hol megelem van, es ki voltam pirosodva egesz nap. Par nap kohoges, enyhe torok panas; egy nap hasmenes, amit annak tudtam be, hogy beszedtem egy csomo gyogyszert, alig ettem, akkor meg csipos levest (vagy ez volt, vagy nem). Most mar jol vagyok.
Eleg fertozott helyen elek, vendeglatasban dolgozok/tam. Par nappal mielott kidoltem a pasim volt egy kendo edzesen (onnan egyenesen jott hozzam), ahol kuzdott egy sraccal, akit par nappal kesobb pozotivra teszteltek.
Vagy az volt, vagy nem. Hivtam a megfelelo szolgalatot mikor lazas voltam, ,azt mondtak, ha egy heten nem leszek jobban, vagy rosszabbul leszek, telefonaljak ujra, es maradjak otthon.
Ma takatitottak, pakoltak ki a munkahelyemen a bezaras idejere, onnan pl. meg ki voltam tiltva, mivel tudtak a betegsegrol.
Diohejban ennyi.
O, tényleg, köszi!
Nem tudtam hirtelen, sírjak vagy nevessek.
Nem emlékszem, mit mondott ov, kiket küld külföldre eszközöket beszerezni. "Fürkészeket" és .... ?
Használt még egy hasonló szót.
Emlékszik valaki?
Te most hogy vagy?
Azt olvastam, hogy az elején kiütött. Szerinted koronavírus volt?