Környezetedben sokan náthásak? (beszélgetés)
Én már egy üveggel megittam, amikor náthás voltam, de munkanapokon reggel emiatt én sem tudtam bevenni, mert a munkahelyen szondáztatnak. Megfázás alatt nem 20, hanem 3 X 30 cseppet ittam,és tök jól kihozott belőle.
Amikor meg mentem dolgozni, akkor ha felébredtem hajnalban, bevettem az első adagot akkor,ha meg nem,akkor csak munka után, de többnyire összejött háromszor.
nálunk is mindenki. én egy hete tiszta takony vagyok, és hurutosan köhögök,, a gyerek is múlt héten ilyen volt, de ő ebből kilábalt... munkahelyemen mindenki taknyos és köhög... ma a gyerek még a hányóst is hazahozta az oviból.. most aludt el, de a vizet is kihányja... király napjaink következnek...
fokhagymát hogy eszitek meg? én próbáltam, de rettenetes az íze magában, és tüzet okádok tőle... (egyáltalán nem bírom a csípős dolgokat)van valami tipp?
Nálunk én kezdtem, mára a fiam is becsatlakozott.
2000mg Cvitamin, orrspray, Panadol Extra 3-4x2 és 4 nap alatt átszaladt rajtam.
További ajánlott fórumok:
- Takarítsunk környezetbarát módon!
- Mosható pelenka, avagy egy környezettudatos döntés
- Van rosszakaród a környezetedben?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Melyik három színnel tudnád leginkább jellemezni magad? Melyikből van a legtöbb a környezetedben, holmijaidban?
- Tetoválás háton! Ha van akkor mi és mit szólt a környezeted?