Korkülönbség (beszélgetés)
Jó hír. Még régebben írtam, hogy akkor derült ki hogy együtt vagyok a nálam 14 évvel idősebb iskolámban dolgozó nem tanárral. Örömmel mondom mindenki jól fogadta és mostanra már másfél éve boldogak vagyunk együtt. Mindenkinek kívánom, hogy tartson ki a párja mellett tűzön vízen. Nekem megérte. pedig még csak 18 vagyok. nála jobban nehéz lenne találni. :) Nagyon szeretem
Mindenkinek bátorságot és fő hogy neked jó legyen vele és te elfogadd a többiekkel meg vagy el kell fogadtatni vagy nem figyelni a véleményükre. :)
Teljesen emberfüggő. Vannak, akik képesek kitartani egy idősebb partner mellett szeretetben, vannak, akik nem. Akik nem, azok bele se menjenek az ilyesmibe...
Csak az a baj, hogy azt hiszik, hogy jaj, de én nagyon hű leszek és nem kell majd más... Aztán sokszor mégis. Bár ilyen ugyanúgy előfordul a "normális" korkülönbségeknél is. Szóval ez leginkább egyénfüggő.
De ezt már oly sokszor leírtuk. :-)
Nem ezt így nem mondom! Azt mondom,hogy egy idő után több a buktató és a fájdalomforrás mint egy kb.hasonló korú társnál. És nem csak az fog jobban sérülni aki az idősebb. Még ha a párja mindent meg is tesz,az emberi természet olyan,hogy nehezen viseli a látható öregedése jeleit ha a kedvesén az nincs még meg.A másik meg , ha valóban szerette/szereti ,szenved mert változtatni nem tud ezen.
Olyanon meg sosem gondolkodom,hogy mi érte,mi nem érte meg:)
:) Az, hogy többet akarna, leginkább a megfutamodásban figyelhető meg. Nem értettem nagyon sokáig, hogy miért bókol, miért tesztelget, ha utána (amikor tényleg bensőségesebb lenne a szitu) kereket old. Nekem ez egy nagyon nagy ellentmondás, mást látok a szemében, és máshogy viselkedik. ... Később egy buli alkalmával összejöttünk, a legviccesebb az volt, hogy egyszerűen nem értette, mit eszek rajta. Aznap megtudtam hogy foglalt (még nem vette el :), azt mondta sajnálja ha megbántott, és talán ez köztünk több, mint gondolta. De azóta úgy teszünk mintha semmi nem történt volna, és már nem tudom, hogy csak gyáva, vagy én gondoltam erről az egészről túl sokat, és a barátnője jobb nálam. Mostanában azon gondolkozom, hogy talán nincs is jogom felborítani az életét egy ilyen bizonytalan dolog miatt. Hát nem téblábolok körülötte már. :(
Ugyanakkor néha találkozunk (munkahelyen), és még mindig ugyanolyan hatással van rám, akármit diktálna is a józan ész. Hmmm... Ha már nekem nincs eszem, legalább neki van.
koboldbige!
A 20 évből mennyi volt a boldog házasság? Vajon ha egy veled egykorú vagy alig idősebb, esetleg fiatalabb férfi a párod, vele meddig tartott volna?
Semmi, de semmi előre meg nem mondható... Hidd el annak is megkopik a sármja.
Igazad van, egy szerelem se tart a sirig, vagy néha tán mégis van kivétel... de nem biztos, hogy a korkülönbséggel van baj. Használjuk ki, azt, hogy szeretünk, és azt, hogy szeretnek ameddig csak lehet!
Azzal szeretnék segíteni lányok ha lehet,hogy leírom a saját történetem!
A férjem 22 évvel idősebb nálam. Húsz éve ismerem és 15 éve vagyunk házasok. Én is azt hittem,hogy más vagyok mint a többi olyan nő akinek idősebb a férje és már bánja , menekülne. Azt hittem, igaz hittel, hogy a mi szerelmünk, kapcsolatunk majd minden nehézséget legyőz. Nos :(higgyétek el......nem győz.
Eljön az az idő amikor a férfi elfárad , az lesz aki, egy másik korosztály képviselője. Oda lesz a sármja oda a csodált nagy életismerete,hiszen addigra ti is megszerzitek ezt a tudást.
Amikor te még energiával teli élnéd az életed ő már csak nyugalomra és a papucsára vágyik. aztán jön a legrettenetesebb..............gondjai támadnak a potenciájával! Bármilyen intelligens és okos egy pasi ezt bizony nem tudja fiatal feleség mellett simán elrendezni magában.A jobbik eset ha átváltozik egy szigorú apatípussá............bár az is elviselhetetlen,a rosszabbik ha kudarcát és féltékenységét a nő hibájának állítja be , márpedig hibát mindenkiben lehet találni!
Tényleg minden csoda három napig és minden szerelem három évig tart:) Ezt ki lehet használni,csak nem elfelejteni:)
Nem csak saját kútfő amit leírtam, két hasonló párt ismerek,látom a kínlódást,a tehetetlenségüket.
Az igazsághoz hozzá tartozik egy olyan párt is ismerek ahol a férfi 12 évvel idősebb /ez nem túl nagy különbség/...............és most ünneplik 25.k házassági évfordulójukat. A lányuk nemsokára szül:)DE félek ez a kevesebb.
Hát ezért azt mondom.......hagyjátok futni őket ha tényleg szeretitek..........mert nagyon megfizetik azt a pár szép évet és ti is sérültök.:)
De jó mondás,ez nagyon tetszik!Teljesen egyet értek veled!
Én is már sokat leírtam de továbbra is így gondolom,ha valami nem működik akkor úgy is vége lesz,és ez kortól független szerintem!
Szerintem nem kéne tartania ettől ahogy olvasom amit írtál neked ő tényleg fontos.Szerintem próbálj meg vele beszélni és mondd meg neki hogy nem kell attól tartania hogy egyszer "bedilizel".
Igazat adok Bynának nehéz helyzetben vagy de reméljük megoldódik és persze jó irányban.
Nem szoktunk sajnos csak igen ilyen rejtett jelekkel kommunikálunk =D
Szerintem azért nem mer kezdeményezni mert még nem zárta le a mostani kapcsolatát talán majd utána minden simábban fog menni.A lényeg én várok rá! :)
De ti akkor gondolom szoktatok találkozni és beszélgetni, persze csak mint a "barátok":)Akkor hogy reagál nem látod annak jelét hogy esetleg ő is lehet hogy akarna többet??De akivel most együtt van az nem a felesége,ugye??Szerintem még nálatok sincs semmi veszve...bármi lehet még,vagy nem???
Kitartást és sok szerencsét!:)
Tud róla igen és hogy is mondjam szokott csinálni furcsa dolgokat amikor a közelében vagyok.Mindig mosolyog rám vagy mindig néz és amikor én is ránézek vagy mosolyog vagy gyorsan elnéz máshova.Egyszer úgy láttam meg hogy a kocsiban volt és a kocsiból is integetett nekem.Nagyon aranyos és nemtudom elfelejteni sehogy de nem is szeretném.
Persze itt csak az a gond hogy van felesége igaz nemrég hallottam hogy nincsenek jól meg és lehet válás lesz a vége.Reménykedem hogy van még esélyem nála!=)
Sajnos kapcsolatban van. :) Csak azért bosszant, mert akkoriban kezdődött, amikor engem is megismert, és valami klassz dolog lehetett volna köztünk, ha bele mer vágni. Túl sokat gondolkozik. Így maradtunk "barátok". Fogalmam sincs mi jár a fejében, de egyszer még megtudom. Azért köszi! :)
Én hiszek abban, hogy nem a kor számít. A többieknek több szerencsét! :P