Koraterhes aggodalmak (beszélgetés)
Köszönöm szépen. Még a sok munka miatt nem tudtam tesztet venni, késő délután tudok elszaladni. (Így, hogy minden lóg a levegőben és a várandósságom csak bizonytalan, nem merem megszakítani a munkámat, ahol szerencsére legtöbbször ülök...)
Barnázás kicsit enyhült. Ma felfigyeltem azokra a pattanásokra, amik mensi előtt jönnek ki és eddig nem voltak - újabb aggasztó jel. Késő délután/estére jövök az eredménnyel, nagyon izgulok. Holnap, ha már a teszt a kezemben van, eredménytől függően hívom az orvost.
Szia! Sajnálom, hogy megijedtél. Remélem, minden rendben lesz.
Hogy áll a görcs és a pecsételés? Az, hogy a hőd picit alacsonyabb, szerintem mindegy különben.
Nem mész be sürgősségire a kórházba, hogy megnézzenek? Ott hátha adnának progeszteron receptet is.
Amugy ha 36.8 a hod, az teljesen jo meg akkor is ha esett. Nekem siman volt hogy egyik nap 37 volt, masik nap 36.8. Elvileg ha pl kemiai, akkor visszamegy teljesen a normalis szintre, ami 36.5-36.6.
Barnazasod hogy all?
Semmi keppen ne add fel!!! Jó lenne mielőbb dokihoz menned, lehet egy kis progi pótlás kell csak. Menj el a korhazba, ott megmondjak mi a helyzet. Ha van szabályos petezsak, benne szikholyag, akkor az szuper.
Persze tesztelj is. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Sziasztok!
Sajnos nálam kicsit rosszabbodik a helyzet.
A hőm esett, hiába mértem meg kétszer is egymás után, a másik hőmérő is ugyanazt mutatta kora reggel, 36.8....
Mintha az émelygést sem érezném, bár azt még magyarázhatnám azzal, hogy szedem a magneB6-ot...
Ma veszek tesztet, ami majd sokat elárul, de alig van bátorságom hozzá, félek a csalódástól, mert bármennyire próbáltam reálisan látni a helyzetet, szívem mélyén beleéltem magam és ragaszkodom hozzá... 😔 Tudom, hogy nem kéne még feladni, de rossz előérzetem van.
Viccelsz...
Mondom neki, gyere adj puszit. Azt mondja "nem, mert terhes leszel" 🤣🤣🤣🤣
Na de majd kiheveri ezt az első sokkot. 😅
(Nálunk a veteleses baba, és a kisfiam is elsőre meglett)
Na lanyok én elmondtam férjnek, h pozi lett a teszt...
Szegeny teljesen lesokkolodott. Azt mondta: "MAR MEGINT???" 😅 ezt most emesztenie kell. (Nehezen viseli a gyereksirast)
Azt mondja: "nem térek magamhoz.. már azt se tudom mit akartam... jaaa, leinni magam..." 🤣🤣🤣🤣 (nem iszik amugy) szegeny...
Mondjuk a neheze rám fog harulni. Ugyh nem tudom mit van úgy beszarva.
Igen? Ennek örülnék, ha csak ennyi lenne a nehezítő tényező. ☺️Ettől valahogy nem félek, a sors eldönti. ☺️
Igen, nem ritka manapság a későbbi szülés. Gondolom gyakori ok, hogy egyszerűen így jön ki a lépés.
Köszi szépen Falevél!! ❤️Hát mostanában kezdek játszani a gondolattal, hogy mi lenne ha majd lenne még egy kisgyerek… Na kiderül majd, mit hoz az élet, össze tud-e jönni, akar-e a gyerekem kistesót, ilyenek. De nekem ez izgalmas is, hogy végre rábízom magam a körülményekre. ☺️☺️
Sajnálom, hogy van még talpfájdalom, igen az rettenetes. Nekem a talpam már oké. Azt mondta szakember, hogy kellett volna terhesség alatt talpbetétet hordjak. Szerintem érdemes lenne esetleg rákérdezz erre. Kukac gyógytornászának nem kéred el az elérhetőségét? Nekem anno gyógymasszőr nyomkodta szülés után a talpam az és szerintem az hozta rendbe. Ennek az a neve, hogy manuál terápia. Nem mondom, hogy kellemes, de nagyon hasznos.
Én sem vagyok még 100% így a kicsi szuletese óta. Még mindig nagyon fáj a talpam, foleg elindulaskor, es nap vegen. Szerencsére a szemérem csont fájdalom majdnem teljesen elmúlt. Hosszabb setaknal elojon, de mar élhető ez a fájdalom így, h ritkán jelentkezik.
Viszont mivel Tivadarka kis sózsák a maga 13 kg-javal a medencecsontom elkezdett fájni.
Sokat kell felvenni még, meg ugye a harmadikrol le-fel cipelem a kis seggét... ugyh nem tudom ha még erre rájon a kistesó súlya mi lesz. 😑
Meg a medence csontomra tamasztom amikor felveszem, ami nagyon gáz, de csak így tudom a méhem kímélni. Méh sullyedest nem szeretnék kapni.
De azért bízom benne, h Tivus kellő keppen megedzett és fogom bírni a gyurodest.
Azert Dreamer, remélem,h lesz Kendusnak kistesoja!!!! 🥰 olyan cuki, kell belőle még egy. 😆
Köszönöm szépen a bíztatást, nagyon jól esik. <3 Csak a térdemmel van probléma, de hátha egy ortopéd orvos tud okosat mondani erre. Amúgy egészséges vagyok.
Kíváncsi leszek, hogy alakul majd az életünk. Nagyon hálás vagyok a kisfiamért, aztán pár év múlva lehet, hogy két kisgyerekért leszek hálás. :) Nem könnyű ez manapság, az emberek sokszor későn találnak párt.
Olvasom a tüneteidet külünben, és nem tudom, de ez nem kémiai terhességnek tűnik. Sajnos anno volt egy korai vetélésem, és az nagyon nem ilyen volt. Ott elég látványosan gyengült a csík napról napra a teszten.
Persze ijesztő lehet a pecsételés, de ez egyáltalán nem biztos, hogy gond. Jut eszembe, vérandósság alatt bármilyen necces dolog miatt bemehetsz ám a sürgősségi ügyeletre és ott kötelesek megnézni. Csak azt hiszem érdemes vinni a pozi tesztet. Én simán bemennék. Anno nagy hasi görcs miatt bementünk 5 hetes terhesen az ügyeletre, és bár sokat vártunk, kedvesek voltak, megtalálták a pötyi babát és adtak gyógyszert.
Annyira jó lehetett eza kis korkülönbség nálad és férjednél. <3 Klassz, hogy ennyire élveztétek a gyerekkorotokban a tesós létet. <3
Megértem a férjedet is, hogy nem akarja, hogy 40 fölött szülj. Erre nekem is van saját példám, elég gáz ugye a térdem, és ezért is necces lehet a 40 fölötti.
Nagyon drukkolok, hogy veletek maradjon a kis pindurka. <3 Hogy érzed most magad tünetileg?
Kíváncsi vagyok, hogy áll majd a gyerekem 1-2 év múlva a kisebbekhez. Ennek is függvénye, hogy lesz-e tesója. :)
Jól emlékszem, neked sem volt a legjobb munkahelyed, ugye? Én sem biztos, hogy ugyanoda mennék vissza, mert folyamatos elvárás volt az ingyen túlóra és stresszes is. Viszont esélyt mindenképp adnék, mert új főnök van, akiről ódákat zengenek, és nem mellesleg két gyerekes anyuka. :)
Köszönöm szépen.
Én sem mondtam még el a férjemnek. Nem akarom, hogy ha kémiai, akkor teljesen feleslegesen beleélje magát valamibe, ami lehet nincs is, vagy aggódjon.
Majd csak ha az orvos megerősíti.
azért is jöttem ide, mert annyira jól esik megbeszélni, kibeszélni, de rokoni, ismeretségi körben még nem szeretném elmondani, főleg így, hogy már most vannak furcsaságok...
Nekem a kisfiam is le volt maradva. 6.heten csak petezsak és szikholyag volt, és a 7. Hétre lett szivhangja. De a 8.hetre már csak 2 nappal volt azt hiszem lemaradva, v 3al. Úgyhogy idővel behozta.
Remélem nálad is szépen behozza a lemaradást.
Genetika tesztet csinaltatsz?
Huh bírnám nálatok is lenne 😅
Én pont fordítva vagyok mint te.
Én nem akarok visszamenni oda már dolgozni. És én pont a kis korkulonbseget szeretném. Köztem és tesóm között 1 év van, és annyira jó. O a legjobb barátnőm. Meg nekem mint gyereknek nagyon kellett a tesó. Ferjenelbugyan így 1 év van közte és a nővére között.
Másnál meg pont azt látom, h a nagyobb testvér nehezebben fogadja a kicsit, mert megszokott, h eddig körülötte forgott a világ.
Na de mindent úgy csinálj ahogy neked jó. Ahogy te szeretnéd, ne másra hallgass. Ha dolgozni szeretnél előtte, akkor csak dolgozz. Hisz neked kell majd róluk gondoskodnod, úgyhogy ami neked fekszik az legyen.
Nálunk férj nem akarja h 40 fölött szuljek.
Úgyhogy nagyon bízom ebbe a kis mánoba, h megmarad.