Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Koraterhes aggodalmak fórum

Koraterhes aggodalmak (beszélgetés)

70. Dreamerlady (válaszként erre: 69. - Falevel85)
2023. júl. 23. 09:46

Biztos meg fog lepődni, hogy ilyen gyorsan összejött a pici. ❤️ Biztos nagyon büszke is lesz majd. ☺️☺️Én tuti valahogy nagyon viccesen tálalnàm férjnek, hogy jól meglepődjön. 😜

Na már mindjárt én is kedvet kapok. 😝 Lehet végül nálunk is lesz második baba, csak a fejembe vettem, hogy vissza akarok menni előtte dolgozni. Nagyobb korkülönbséget szeretnék a gyerekek között. Megnézni, hogy a fiam mennyire jön ki a kisebb gyerekekkel, és akkor esetleg mehet a projekt. Csak akkor elmúlok már 40 éves. Szerinted nagyon necces már afölött? Meg mondjuk, hogy hova teszem a második gyereket ebben a lakásban, azt nem tudom. 😅 A térdeim meg tropák, nem tudom egy újabb terhesség után mi lenne velük. 😅😅 Na “csak” ennyi félelmem van. 😂

69. Falevel85 (válaszként erre: 67. - Dreamerlady)
2023. júl. 23. 09:24

Csak még azt nem tudom, h férjnek hogy tálalom 😆 biztosan szóhoz se fog jutni a döbbenettől szegeny.

Különben igen, reménykedtem akkor már amikor kiirtam azt a bejegyzést. De ugye a barnazas miatt azt hittem, h egy rövid 26 napos ciklusom lesz. Csak az is furcsa volt, h nem szoktam barnazni. Szülés óta meg csak megjon egyből aztán kesz, a hasam se fáj. Most meg beagyazodas óta fájt a hasam és a derekam.

68. Dreamerlady (válaszként erre: 59. - Ágiii8)
2023. júl. 23. 08:26

Jó a hőd szerintem is, amit írtál.

Gondolom már nagyon várod akkor a hétfőt. ☺️☺️

67. Dreamerlady (válaszként erre: 57. - Falevel85)
2023. júl. 23. 08:23

Nem semmi, hogy pár napja pont írtál is a cuki babáról, hogy milyen jó lehet. Biztos már akkor megérezted a dolgot. ☺️ Nagyon izgalmas, drukkolok, hogy minden rendben legyen. ❤️❤️

Nem semmi, apa csak rád nézett, és máris beugrott a bébi. 😜❤️

66. Falevel85 (válaszként erre: 65. - Marish)
2023. júl. 23. 07:52
Veled mi most a helyzet? Hol tart a terhesseged?
65. marish (válaszként erre: 64. - Falevel85)
2023. júl. 23. 07:31
Aha lehet attol volt, de az is lehet, hogy neked alapjaraton picit magasabb volt, mint az atlag. Ha telen volt, meg jol is jon ;)
2023. júl. 23. 07:30
Igen, ez lehetséges, én is amugy ugy tudom, h a 36,8-tol már simán babas hő. Nekem valoszinü akkor a megfázás miatt ment fel ennyire. Arra emlékszem, h nagyon fájt a torkom.
63. marish (válaszként erre: 61. - Falevel85)
2023. júl. 23. 07:27
Szio, annyi amugy hogy altalaban legtobb esetben nem megy fel 37 fole. Ilyen 36.8-37 koze szokott esni, esetleg 37.1, de ha megy annal feljebb az jelezhet mast is, bar mindenki teste mas, ez is tuti normalis. Csak ezert irom ezt, mert hatha ez alapjan valaki majd izgul azon, hogy miert nem megy 37 fole, lehet vmi baj van.
2023. júl. 23. 07:11
Bár én vmikor beteg is voltam így terhesseg elején. Úgyhogy ne izgulj, szuper ez a 36,9. Ott van az a baba.
61. Falevel85 (válaszként erre: 60. - Ágiii8)
2023. júl. 23. 07:08
Jó ez a hő szerintem. Most visszaneztem a sajátomat. Nekem a 40.ciklusnapon már 37 fölött volt a hőm terhesen. Most nem mertem, csak a ciklus 25.napjan, akkor nekem 36,53 volt, jó alacsony, azt hittem megjon. De lehet holnap reggel merek egyet, kíváncsi vagyok most mennyi.
2023. júl. 23. 07:03
minden ugyanúgy... 36.9
59. Ágiii8 (válaszként erre: 56. - Dreamerlady)
2023. júl. 23. 07:02
Sajnos még nem adott időpontot, ha köv. héten is pozi a teszt, akkor kell újra telefonálnom.
58. Falevel85 (válaszként erre: 54. - Ágiii8)
2023. júl. 23. 02:43
Jajj én is nagyon remélem. 🥰
57. Falevel85 (válaszként erre: 55. - Dreamerlady)
2023. júl. 23. 02:42

De bakker 🤣🤣🤣 nagyon durva... 2szer nem védekeztünk eddig összesen. Egyszer mensi előtt egy nappal, akkor megjott ugye. Egyszer meg most a ciklusom 12.napjan apa nem szállt ki időbe, vitte a hév. 😅😅😅🤣🤣🤣

Fura volt a hónap, volt beagyazodasos barnazasom, azért is teszteltem.

De még apa se tudja. Még várok pár napot, h késik e a mensi egyáltalán.

56. Dreamerlady (válaszként erre: 54. - Ágiii8)
2023. júl. 22. 22:36

Szia! Remélem, jól vagy és szépen alakulnak a tünetek.

Mikor fogad a doki?

55. Dreamerlady (válaszként erre: 53. - Falevel85)
2023. júl. 22. 22:34
Falevél, csak nem hipp hopp be is kopogott a kistesó? ❤️❤️Remélem, igen, a kommentedből úgy vettem ki. ☺️☺️
2023. júl. 22. 20:29

Magnéziumot szedek és folsavat egyelőre.

Pisilés detto! 🤭

Remélem mindketten jó híreket kapunk az orvostól hamarosan.

2023. júl. 22. 17:28

Teljesen jó tuneteid vannak. A hasgorcs normalis. Az nekem is van már sztem beagyazodas óta. Kisfiamnal is volt. Ez eltart majd még egy darabig.

Nekem a mostani babánál jobban fáj a hasam, és a császár hegemet is érzem. Kis émelygés nálam is van. És nagyon sokat járok pisilni. Éjszaka is már jopar napja többször ki kell mennem.

A hőd is szuper. Majd felmegy 37 fölé hamarosan.

Szorítok, h minden rendben menjen odabent.

Szedjem magnéziumot. Nekem 3×1 volt az adag. Én is szedem. Egyenlőre csak 2t

2023. júl. 22. 16:17

Gratulálok a kisfiadhoz!

Sajnálom a vetélést...

Van tünetem szerintem, émelygek és az émelygés akkor szűnik, ha eszem. Sűrűbben kívánok enni, mint eddig, nem esik jól, ha üres a gyomrom. Édes íz sem esik jól. Hasam görcsölget, mintha a mensim lenne - ez nem tudom, mennyire jó jel, így, hogy barnázom is. Petefészek fájdalom, ami még van, de nekem luteálisban, mensikor, mensi előtt, szóval elég gyakran elő szokott fordulni. Ennyi, amit érzek.

Hőt mérek még, néhány napja esett egy tizedet, azóta kitartóan 36.9 az ébredési.

2023. júl. 22. 15:56

Én tesztelek most minden nap, nem bírnám ki, h ne teszteljek. 😅 figyelem, h erősödik e.

Valami tüneted van már?

Nekem volt egy vetelesem, akkor szinte semmi tunetem nem volt.

És egy sikeres terhessegem 14 honapos a kisfiam. Vele is barnaztam az elején, de akkor kicsit később, az 5.het környékén. Akkor progit és verhigitot kaptam.

50. Ágiii8 (válaszként erre: 49. - Falevel85)
2023. júl. 22. 15:48

Szia! Köszönöm. Tegnap gondoltam, hogy ismétlek, de nem... majd hétfőn, ahogy az orvos is kérte, csinálok egy újat.Kicsit félek, mi lesz, ha halványodott azóta, vagy a Gabriel teszt átvert - sokan szidják ezt a tesztet, hogy indokolatlanul sötétedik...

Gratulálok a teszthez! A barnázást sajnálom, átérzem, látod, ezzel szenvedek én is. Az jó, hogy van progeszteronod! Biztosan segíteni fog!

2023. júl. 22. 10:39

Szia.

Nagyon szépek a tesztek, most néztem. Pár nappal vagyok utánad én is. Tegnap teszteltem pozit. Én is barnazok kicsit. Hétfő lenne az esedékes mensi nekem.

Az előző terhessegbol maradt progim, tegnap bevettem egyet. Akkor napi 2-t kellett szednem. De csak 31.re kaptam most idopontot a dokihoz, h tudjak progit íratni. Úgyhogy most napi 1et szedek, és reménykedek.

48. Ágiii8 (válaszként erre: 47. - Ágio8405)
2023. júl. 22. 08:03
Köszönöm. Minden változatlan, még a hőm is pont annyi, mint tegnap.
47. Ágio8405 (válaszként erre: 44. - Ágiii8)
2023. júl. 21. 18:17

Ne legyél mert amíg a teszt poziziv és nem jött meg rendesen addig simán lehet minden rendben. Van ismerősöm aki 5 hónapig rendesen menstruált(akkor derült ki a terhesség) utána meg barnázgatott mindig amikor a mensi aktuális lett volna. Már 10 éves a fia.

Ilyen is van. 🤷‍♀️

46. Ágiii8 (válaszként erre: 45. - Marish)
2023. júl. 21. 16:44

Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Már én is előre félek, mit mond az orvos, amikor majd fogad. Nekem még időpont sincs.

45. marish
2023. júl. 21. 13:18

Ahhh kitartas!!!! Ez nagyon rossz ez a varakozo bizonytalansag. Igen amugy nagyon sok minden okozhatja a pecsetelest, vannak jobb es rosszabb verziok, nagyon drukkolok h valami jobb verzio legyen neked. Nagyon nehez kibirni ezeket a napokat, es ilyenkor igen en is azt almodom sokszor, ami a rossz verzio, es az meg tobbet ront a hangulaton.

Nekem is egyebkent sajnos problemas a terhessegem, pont ma lesz idopontom amikor remelhetoleg kiderul, hogy mi a helyzet, es bar sokaig jol tartottam magam de minel kozelebb van az idopont, annal idegesebb vagyok.

Azzal “nyugtatom” magam, hogy ilyenkor amugyse lehet nem idegeskedni, senki nem Buddhakent varja ki, ugyh csak ra tudom bizni magam az ido mulasara, es amennyire tudom, szinte eroszakkal elterelem a figyelmemet. Nem tudom ez a gondolat segit-e neked barmit, de hatha.

44. Ágiii8 (válaszként erre: 41. - Ágio8405)
2023. júl. 21. 08:31

Sajnos változatlan. Hol elmúlik, hol enyhébb, hol felerősödik egy kicsit - most épp az utóbbi.

Ahogy kiszabadulok a városba, veszek tesztet.

Gabrielről rosszakat olvastam, hogy annak is csíkos halványan, aki nem terhes és azt is, amit én is megfigyeltem, hogy 10 perc után a csík felerősödik még jobban, mint a kontroll csík színe... És hogy ez indokolatlan, nem "mér" jól. Úgyhogy most mást választok, de már nagyon el vagyok keseredve.

2023. júl. 21. 08:27

Köszönöm! Sajnos igen. Nem is mindig barnás, most inkább bordós-barnás, nem sok, csak pecsételés, de akkor is elkeserítő.

Méhen kívüli terhességnek is lehet tünete, ahogy utánaolvastam, bár kérdés, akkor ilyen korán kimutatta volna a teszt, mert ha nem méhnyálkahártyába ágyazódik szegény, gondolom csak lassabban tud fejlődni, csak lassabban nő a hcg. Bár lehet nincs összefüggés, csak gondolkozom, hogy egy kicsit megnyugtassam magamat.

Amúgy azt álmodtam, hogy rendesen megjött...

bárhogy nézzük, jó eséllyel van valami probléma. Csak az a kérdés, mekkora...

42. marish (válaszként erre: 40. - Ágiii8)
2023. júl. 21. 08:18
Aha ez tokjo magas! Nekem is kb ennyi amiota terhes vagyok. Barnazas meg tart?
41. Ágio8405 (válaszként erre: 40. - Ágiii8)
2023. júl. 21. 07:31
Barnázással mi a helyzet? Tesztet nem csinàltàl hogy erősödik-e?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook