Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Válási aggodalmaim fórum

Válási aggodalmaim (beszélgetős fórum)


1 2 3
71. Imisz
febr. 20. 18:05
Remélem megvolt a találkozó az ügyvéddel és megnyugodtál kicsit.(megnyugtatott)
70. AAnita
febr. 19. 14:26
Ismerős szitu. Nagy hang, fenyegetőzés, megfélemlítés, mert azt gondolja, úgysem mersz akkor lépni. Ha majd elmész az ügyvédhez és beadjatok a papírokat, akkor észbe kap. Legyél erős, csináld végig! Teljesen átérzem a helyzetedet. Kitartás!
69. Ágio8405 (válaszként erre: 67. - Tulipán***)
febr. 18. 11:32
Hülye lenne ott a biztos háttér ahova lehet futni ha épp nincs barátnő, gyerekeket is könnyű elő kapni ha olyanja van. Mosnak főznek takarítanak rá. Mi kell még? Ja és kiélheti nárcisztikus hajlamát. Ő egy önbizalomhianyos ember, ha a másikat bántja, alàzza, elnyomja attól ő erősnek érzi magàt. Ebből töltödik az önbizalma.
68. lolita2112 (válaszként erre: 67. - Tulipán***)
febr. 18. 00:37
mert sok pasinak igy kjenyelmes,hogy foznek,mosnak,vasalnak ra.
febr. 17. 23:51
Én csak azt nem értem, hogy ha szerinted ennyire rossz a viszony, akkor ő miért nem akar válni?
66. Imisz
febr. 17. 17:54
Csak sírd ki magad nyugodtan. Igen, ez is egy gyász folyamat, fel kell dolgozni mert biztosan voltak azért jó napjaitok is. Ne félj az egyedül léttől, majd meglátod, amikor jól viszed a mindennapokat egyedül, akkor jössz rá, hogy nem is vagy gyenge!
65. havanesekutyus (válaszként erre: 64. - Flower38)
febr. 17. 13:22
Jó, hogy leírtad. Természetes a gyász, amit érzel. Nehéz lesz. Néha hagyd, hogy fájjon, enélkül nem is lehet igazán lezárni.
febr. 17. 12:01

Sziasztok,

ma picit bedőltem, pityergek reggel óta. Holnap ügyvéd, már döntöttem, csinálom, de még mindig mérhetetlenül fáj, amivé lett, akibe beleszerettem, akinek mindenem odaadtam, szültem neki két gyereket, a fél életem az övé (talán több is). Érdekes a magyar nyelv: fele-ség, nehéz újra egésznek lenni egyedül. Haragszom azért is, hogy nem elég, amit ajánlok, így egy hat hónapig tartó így is tortúra helyett két évig vagy ki tudja, meddig fogunk pereskedni. Szóval ma sajnálom magam, de nem táncolok vissza, szó sincs erről, kérlek ne haragudjatok, de ezt most itt írom le, mert tudom, holnap este már jobban leszek. Csak ma...:((((

63. Flower38 (válaszként erre: 62. - Epresturmix)
febr. 16. 21:35
Én ott leszek a nőnapon a rendezvényen.
62. Epresturmix (válaszként erre: 57. - Flower38)
febr. 16. 16:10
Én is megosztottam az oldalamon. 😇
61. Flower38 (válaszként erre: 60. - Havanesekutyus)
febr. 16. 08:47
Párszor már beszéltünk már róla, hogy ez így nem mehet, a héten komolyabban. Szerintem nem hiszi el, hogy jövő héten megteszem. Elsőre agresszív lett, azóta kezes bárány, de tudom, hogy vége.
60. havanesekutyus (válaszként erre: 58. - Flower38)
febr. 15. 20:13
Hajrá! Mondtad már neki, hogy el akarsz válni, vagy meglepetésnek szánod? Ha mondtad, mit szólt?
59. Imisz (válaszként erre: 58. - Flower38)
febr. 15. 18:34
Csak ügyesen, bátran előre! Minden nappal közelebb kerülsz a végéhez. Még akkor is ha most még hosszúnak tűnik az út, a napok lassan mennek. Szégyenkezni meg eszedbe se jusson! Ugyan miért kellene?
febr. 15. 17:50

Sokan megkerestek privát üzenetben, és páran ide is írtatok, hogy ti is hasonló helyzetben vagytok. Sokan vagyunk, aki csak tűr, nyel, pedig ez az egy életünk van, nekünk is. És tudom, vannak jobb napok, de tudom, hogy ha hétfőn szoknyát mernék húzni, megint le lennék kurvázva, tudom, hogy amúgy semmi nem változik, és nem tudok elég erőt meríteni egy jobb pillanatból ahhoz, hogy leéljek így egy életet.

Bolond vagyok, de ma a már virágba borult kikeleti bangita bokromnak sírva elmondtam, hogy amikor jövőre ilyenkor újra kihajt, én itt leszek, és ugyanúgy végigsimítom, bebújok a szintén februárban virágzó bőrlevél bokrom alá, és megkeresem a kis rózsaszín bimbókat, ugyanígy itt leszek, de előrébb leszek egy évvel, és talán már a peres tárgyalások egy részén is túl leszek. Csak épp sírni nem fogok.

febr. 15. 17:42

A Legyen nőnap facebook oldalán olvastam most:

"Szégyen. Reszketés. Tűrés. Remény. Csalódás. Megfelelés. Fájdalom. Félelem. Bizonytalanság. Harag. Tehetetlenség. Megaláztatás. Aggódás. Gyász. Kiszolgáltatottság.

Mennyi szó még. Mennyi érzelem. Amiről nem beszélünk. Amiről sokszor azt hisszük, hogy normális, mert ezt láttuk, ebben élünk. Talán valahol belül sejtjük vagy talán tudjuk is, hogy mégsem. Kitörni nehéz. Van, akinek nem is sikerül. Társadalmi elvárások és kétely. Minden ingoványos és nem látjuk, hogy merre tovább. Számtalan kérdés, és hiányos válaszok. Ha sikerül ráébredni arra, mi a helyes és lépni, az utóhatások sokáig teszik nehezebbé az életet. Küzdelem a kapcsolatokban, de még utána is. A múlt mérgezi a jövőt. Törvények és kiszolgáltatottság. Miért kell elviselni? Sokszor, miért marad következmények nélkül?

Miként dolgozzuk fel? Nem akarok félni zsigerből, nem akarok bizalmatlan lenni vagy épp megrezdülni ok nélkül is. Nem akarom a szégyent érezni magamban, akár indokolatlanul is, azért mert korábban belémrögzült. Nem akarom újraélni. A legjobb lenne át sem élni.

febr. 15. 17:38

Köszi mindenkinek, lányok! Nagyon kedvesek vagytok!

Imisz: igen, kikapcsolom a zenét, mert szerinte gagyi, amit én szeretek. Megcsinálta már, hogy bekapcsolta tőlem 3 méterre az övét, és felhangosította maxra, majd elmondta, mennyire szemét vagyok.

Ma reggel elmentem egy barátnőmnek segíteni, elég korán hazaértem, száz ágra sütött a nap, vettem fel kerti ruhát, és kint voltam fél 5-ig a kertben, élveztem a napsütést. Nem tudom, mi lelte, de lehúzta az ágyneműt, felporszívózott egy pár helyiségben, és főzött, és ki jött szólni, hogy mindenki az asztalnál, jöjjek be enni.

Felírom a naptárba, de nem változtat semmin bennem, este Zsuzsi kolléganővel mennek buliba, én pedig Dalt nézek a gyerekekkel, olvasok, és alszok egy jót. Már csak hármat kell aludni az ügyvédig.

55. epervirág2 (válaszként erre: 5. - Flower38)
febr. 15. 17:10
Szia! Én ilyen kapcsolatba éltem.Engem sem ütöt meg egy pofon volt,de pokol volt mellette az életem.Ahogy irtad jársz orvoshoz,én is ugy tönkre tett.Most lépj mig nem késő és nem kerülsz olyan ideg állapotba mert akkor a két gyereket simán elvehetik.Legyél erős csak fenyeget mert tudja,hogy esélye nincs megkapni a gyerekeket csak ha ugy kicsinál idegileg.
54. Imisz (válaszként erre: 1. - Flower38)
febr. 15. 13:45

Szia! Sokat nem tudok hozzáfűzni, nem voltam ilyen élethelyzetben. Viszont egy percig se gondold magadról, hogy gyenge vagy! Gondolom évek óta mantrázza beléd, hogy gyengébb vagy, ezért ezt el is fogadtad. Úgy tudat alatt. Inkább amit én látok "bajt" az az, hogy megalázkodsz, meghunyászkodsz előtte. Hazaér s te kikapcsolod a zenét? Mert szerinte az szar? Álljon meg a menet, a Te házad is, a Te konyhád is, ugyan miért ne hallgathatnál azt amit szeretnél? Állj kicsit a sarkadra és ne hagyd magad! És főleg ne sírj előtte! Azzal csak erősíted abban a hitében, hogy ő az erősebb. Szabad sírni, ki kell engedni a gőzt (meg azért csak nem mindegy még ha a Te döntésed is a válás) csak könyörgöm, ne lássa. Ja és nem muszáj mosni rá, behajtogatni...nagyfiú, megoldja magának. Ez nem kicsinyes bosszú hanem ha nincs gusztusod hozzá akkor ne legyél már a házicseléd. Szóval apró léptekben de állj ki magadért, mutatkozz csak erős, magabiztos nőnek előtte, még ha nem is érzed magad annak. Hidd el ezáltal magadat is erősíted.

Kitartást, sok sok erőt kívánok az elkövetkező időkre!

53. Flower38 (válaszként erre: 52. - Loretta16)
febr. 14. 19:56

Ó, drága Loretta. Az elhidegülés alapjáraton nem gond, hisz mindig tudtuk, hogy nem fog örökké lángolni. Az a gennyes, amikor barátnője van, 5 éve. Ne várj a papírokkal, mert még onnan is évek lehetnek, amíg azt a bizonyos mondatot kimondta a bíróság.


Ma hazajött, éppen hangosan hallgattam zenét, a fiam farsangon, a lányom zenesuliban, élveztem, hogy egyedül vagyok, a konyhában tettem, vettem. A gyomrom görcsbe rándult, a zenét kikapcsoltam, mert amit én szeretek, az szerinte gagyi, minden gagyi, aminek szövege van, én nem tüc-tüc. Mikor leesett neki, hogy ketten vagyunk otthon, jött a konyhába, akkor én már összetörve gugoltam a padlón, és potyogtak a könnyeim. Nem érti, mi a baj, mi váltotta ezt most ki, de akkor ő most becsukja a szobában magára az ajtót, nyugodjak meg. Bekapcsoltam Balázsékat, meghallgattam a Valentín napi műsort, megnyugodtan, elmentem egy adag sütiért, a fiamért, holnap nem leszek itthon, este meg ő megy bulizni a volt főnöknőjével.

Kedd, ügyvéd, más nem érdekel, és sikerült megkérnem a nővéremet, hogy jöjjön el velem, annyira örülök, nem vagyok egyedül.


Szurkolok neked is, add be a papírt, max két év és vége.

febr. 14. 16:57
Szia, Flower38! Azt hiszem, sorstársak vagyunk. Rengeteg hasonlóságot véltem felfedezni, ahogy olvastam a sztoridat. Annyi a különbség, hogy mi nem vagyunk házasok, és nem aláz az élettársam. Viszont annyira elhidegültünk, hogy ezt helyrehozni nem lehet. Én már voltam ügyvédnél, tavaly novemberben. Elindítottuk a közös tulajdon megszüntetését. Nálunk is közös a ház, és ő sem akar velem kiegyezni. Van egy barátnője, 5 éve, és pofátlanul fürdik az itthoni kényelemben. Nekem is elég volt, nem szeretném magam elásni. nekem is jogom van egy normális, törődő társhoz. De így nem fogok találni, míg nem vagyok független. Annyit már megtudtam, hogy ha az egyik fél nem egyezik ki, a bíróság dönt, ki megy ki a közös házból. Akkor szurkoljunk egymásnak és segítsük egymást!
51. Valakivagyok1984 (válaszként erre: 48. - Flower38)
febr. 14. 15:53
Az,hogy nem függsz tőle már fél siker!Csak előre fel a fejjel.
50. Valakivagyok1984 (válaszként erre: 42. - Flower38)
febr. 14. 15:51
Elhiszem.Mindenesetre próbáld ezt ne mutatni neki.Bár rohadt nehéz lehet:-(
49. Ágio8405 (válaszként erre: 48. - Flower38)
febr. 14. 14:50
Minden ok lesz. Ez szupi hogy független vagy. Dehogy vagy amúgy mártír igazad van hogy nem mész.
48. Flower38 (válaszként erre: 46. - Mezei Virág)
febr. 14. 13:15

Van külön bankszámlám, és saját autóm is. Nem függök tőle. Kimosok rá, a hűtőben is van ennivaló, amit ehet, rá nem főzök, és az asztalhoz sem hívom, illetve nincs is otthon, amikor mi eszünk. A rezsit ő fizeti, én viszont többet költök a gyerekekre, így ezt nem forszírozom, amíg itt él. Boldogan átvállalom a rezsit, amint összepakolja a cuccát, és leteszi a kapukulcsot az asztalra.

Közben kiderült, hogy tegnap felhívta a nővéremet, onnan is megkapta a magáét, ezt nem is mondta nekem tegnap. Remélem felfogja, hogy itt a vége. Azért van bennem para.

47. Mezei Virág (válaszként erre: 45. - Flower38)
febr. 14. 13:05

🍀🍀🍀

🌈

46. Mezei Virág (válaszként erre: 45. - Flower38)
febr. 14. 13:03

Ne is menj!

Remélem, van külön bankszámlád.

Megfontolnám a külön háztartást is, amennyiben egy ilyen emberrel ez lehetséges. (Ebben nem vagyok olyan biztos, mert sumák ember)

Nem mosnék, főznék rá többé! Könnyű úgy kirúgni a hámból, hogy otthon minden készen várja...

Rezsi szétosztva, gyerekekre már adhat külön is pénzt.

Erre csak normálisan gondolkodó ember képes...

45. Flower38 (válaszként erre: 44. - Levarosbukta)
febr. 14. 12:54

Mintha csak a férjem hallanám. :)

Nevethetsz mártírnak, nem megyek sehova a házból.

44. levarosbukta (válaszként erre: 40. - Flower38)
febr. 14. 12:33
Hát ha mindenáron mártírt akarsz játszani, tegyed!
43. szőkelédi (válaszként erre: 40. - Flower38)
febr. 14. 12:31
Nos akkor kinek is kellene pszichológus? Kívánom ,hogy tarts ki,bár nagyon nehéz lesz . ☹️
42. Flower38 (válaszként erre: 41. - Valakivagyok1984)
febr. 14. 12:31
Köszi neked is! Azért tele a gatya rendesen. :)
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook