Komolyan, teljes erőbedobással, június 2-től.....fogyjunk együtt! (beszélgetés)
Na ne már!Szerintem meg nem tartozik minden a nagy nyilvánosságra.Írtam pl. neked is privit néhány napja,mikor kérdeztél.Azt írtam volna le fórumon?Ha meg leírtam volna,kaptam volna a pofámra,hogy egyre közönségesebb vagyok.Különbem meg vannak itt 18 éven aluliak is,ezt most nem a neked írt privire mondom,de volt már rá példa.:)
Azért van a privi,hogy ami nem tarozik másra,azt négyszemközt meg lehessen beszéln,nem?:)))
Vagy ezt ki gondolja másként???:))
Ilyen tornázós kártyákról van szó? Nekem is lehetne küldeni, megköszönném! Egyébként bárki bármit tud segíteni, szívesen köszönöm!
Egyébként ki ol tart már? Mióta csináljátok?
Mit??
olyan kíváncsi vagyok,ne csigázz!!
most eszembe jutott ahogy valaki beszólt egyszer egy másik fórumon...ép ideillik:)
Na most akkor priviztek vagy fórumoztok?:DD
szia Drága!
épp most írtam neked privit:D:D
nem csavargok,csak a mtek nekem annyira magas,hogy nemtudok hozzá szólni a témához:D
jah,értem,akkor tényleg lecsúsztam:P
jajj mindjárt lökök egy privit,akkora öröm ért,pörgök a székben mint az 5évesek :D:D
Küldtem.
Réka kártyám is van,ha kéred átküldöm azt is,de csak szombaton tudom,holnap este jövünk haza.
Egyébként,köszi,de nem beteg a fiam,csak vizsgálatra megyünk,mert székrekedéses.
Na,jó éjt mindenkinek!
jó estét :)))
te merre csavarogsz ? :)))
hát akkor erről lecsúsztam:((
dehát ha izmos a tesó,miért ne jönne be?:P:P
Igaz,hogy van tekója és nem is vékonyka,hanem olyan pont jó gyönyörűséges izmos teste van.....de nem tudom,neked valszeg nem jönne be.
Sajnos csak 2 nővére van és már azok is elkeltek:)))
az enyém is az volt régebben:))
Ha kérném megcsinálná biztosan,de nem szoktam kérni.Szülés után ő várt otthon kajcsival mikor hazamentünk a kórházbol és tényleg ért mindenhez,csak miótta ilyen rendes kis kedves felesége van mint Juditka,azótta nem köll csinálnia:))
Már a szomszéd néni is megmondta hogy milyen jó az apósomnak hogy ilyen kis rendes menye van,és a szomszéd néninek igaza van:))
persze csak ha dícsér:D
Szokta,nem panaszkodok.Mikor én dogoztam és ő 3 hónapig nem,nem kellet mondanom neki,megtalálta a munkát magától is.Volt annyi esze,hogy ha már én 8-10 óra fizikai melót végzek egyre rosszabb fizikai állapotban,akkor legalább otthon besegít,hogy arra ne legyen gondom:))
nagyon rendes és segítőkész,házis és istenien főz:)
jaaaa,felmosom utánna én is természetesen.csak ha nem akarok sarat kenni szét,akkor felporszívózok előtte:))
óvatosan csinálom a lamináltat és nem karcolja,kieresztem s zőrét a kefének...
lehet csak én vagyok hülye,de tényleg.sok port behordanak a fiúk,mert még nincs előterünk,azonnal a lakásba jövünk be és mire kajabálok,már berohantak,de szépen visszaslattyognak újra és leveszik...de akkor már tiszta por minden...naszóval ha seprűvel csinálom,csak tologatom a port ide -oda,fugába stb.a szívó meg kiszíjja,na:)))
szóval nem tudom más hogy csinálja,nekem ez bejött:)
Ez olyan,mint a szoknya.Máson tetszik,meg a kirakatban is,de fel nem venném!
Egy modern lakás is lehet ízléses.Tetzik az is,de az enyémet nem rendezném be úgy.
Múltkor volt az egyik főzős műsorban Bódy Szilvi fehérbútotros-üveges modern stílusú lakása és kifejezetten tetszett:)