Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kollagén ital vélemények fórum

Kollagén ital vélemények (beszélgetés)

1 2
15. Emese1 (válaszként erre: 10. - 55Judit)
2020. nov. 12. 17:13
Szia Judit!Megkérhetnélek,hogy küld el nekem is privátba, hogy melyiket vásárolod?
14. Zsifi1 (válaszként erre: 8. - Fincsi5)
2020. nov. 12. 15:04
Nem volt hatásos, vagy az ára miatt nem szeded már?
13. Zsifi1 (válaszként erre: 11. - 263f56a94e)
2020. nov. 12. 15:02

Kollagént még nem akartam szedni, de fontos, hogy nézd meg az összetevőket. Én azért írtam a GAL-t, mert szuper összetevői vannak, igaz nem olcsó. De néztem már pl ilyen-olyan fehérjeporokot, sokat teletömnek cukorral vagy más hülyeséggel. Szóval néha valami többet árt, mint használ.

Ugyan nem haj miatt, hanem emésztés javításra, de sokan lassan főtt húsleves levét eszik/isszák. 24-36 órán keresztül főznek pl. marhát. Szerintem ezeknél a velős csont is befigyel. Nézz utána, én már régen olvastam róla, most pontosan nem tudom leírni. De ez is jó lehet akár. Kívül-belül. :)

12. Zsifi1 (válaszként erre: 6. - 55Judit)
2020. nov. 12. 14:57
Köszönöm. :)
2020. nov. 12. 14:53
Én hónapok óta a Magic Hair pezsgőtablettát szedem. Változás van, de csak egy kicsi, és nem sokára elfogy a 4 tubus. Úgyhogy ezért szeretnék valami "erősebbet", amire nem kell éveket várni, hogy hasson egyátalán. Most a kollagén fogott meg, sokan mondják, hogy jó, de pontosan melyiket érdemes megvenni, azt nem tudom :/
10. 55Judit (válaszként erre: 8. - Fincsi5)
2020. nov. 12. 14:45

Én interneten rendelem, 1kg 4.080 ft volt legutóbb, sajnos ennek is megy az ára felfelé. Bár van szállítási költség, de 4-esével rendelem (nekem 2, fiamnak 2), így kilónként nem sokért hozzák. :)

Priviben megmutatom milyet veszek. Ide nem merem kirakni. :)

Nem jól írtam lentebb, azt hiszem tavasszal már 2 éve lesz hogy fogyasztom.

9. globus (válaszként erre: 8. - Fincsi5)
2020. nov. 12. 14:37
Metróban biztosan van.
8. fincsi5 (válaszként erre: 2. - 55Judit)
2020. nov. 12. 14:35
Hol lehet kilós zacskóban kapni? Csak a Gall-t találom, azt már szedtem, de csak 30 dekásban van, (4000-ért) ahogy elfogyott, abba is hagytam.
7. 55Judit (válaszként erre: 3. - 263f56a94e)
2020. nov. 12. 14:14
Jó lehet amit Zsifi javasol. Bár szerintem a vitamin mellé is kellenének azok az anyagok amiket a vitamin segít hasznosítani. A zselatin bőrből, porcból és csontból készül,ezek alkotóelemeit tartalmazza, és kisegít minket. Hajat és a körmöt is erősíti. Nem lenne szükségünk zselatinra, ha ennénk rendszeresen kocsonyát, bőrös disznóhúst, és a csirkének is megennénk lábát-szárnyát-bőrös nyakát. :)
6. 55Judit (válaszként erre: 4. - Zsifi1)
2020. nov. 12. 14:08

Gyümölcsteában oldom fel. Porcépítésre napi 15gr-ot javasolt egy sportoló. Így iszom és használ. Már fiam is issza, mert elkezdett kicsit fájni a forgója. Neki 2 hét alatt szüntette meg, de nem hagyja abba fogyasztást. Hogy szépészeti céllal mennyit érmes fogyasztani nem tudom, de ez a 15 gr elég arra is. Szépülök. :D

Lehet készíteni gumicukrot is belőle, vagy aszpikot amit sósan, csípősen, vagy ki hogy szereti. Egy ideig aszpikot csináltam, meguntam, most teában oldom fel és megiszom langyosan.

5. Zsifi1 (válaszként erre: 3. - 263f56a94e)
2020. nov. 12. 14:04
Próbáld meg a GAL Omega-3 vitamint. Vagy DM-es hajvitamin szelénnel, cinkkel kombinálva. :)
4. Zsifi1 (válaszként erre: 2. - 55Judit)
2020. nov. 12. 14:03
És hogyan fogyasztod a zselatint? Kis kanállal vagy feloldva valamiben? :)
3. 263f56a94e (válaszként erre: 2. - 55Judit)
2020. nov. 12. 13:39

Teljesen igazad van!:)

Nekem igazából körömre és hajra kellene valamit vitamin, ami tényleg hhatásos. :)

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - 263f56a94e)
2020. nov. 12. 13:06

Amit én tudok ajánlani és bevált, azt nem csicsás flakonban árulják méregdrágán, hanem kilós zacskóban. Ez a zselatin. Bár nem szépészeti céllal fogyasztom, hanem mert szinte tropára mentek az ízületi porcaim, de mióta fogyasztom kb 1 éve sokkal szebb a bőröm is. Képzelheted mit szól a környezet, mikor egy 65 éves nő arca egyre kisimultabb. Nem fáj már a forgóm és a térdeim sem, ezért el tudtam kezdeni sportolni is (finoman). :)

Ha bármelyik divatos készítményt veszed, azt vedd számításba hogy legalább fél év fogyasztás kell ahhoz, hogy elkezdődjön látszani a változás. Addig is nagyon sokba kerül, de akkor sem hagyhatod abba ha szépül a bőröd, mert folyamatosan kell használni a tartós eredményhez.

2020. nov. 12. 12:50

Sziasztok!

Valaki rendelt már a natural mojo oldalról True Beauty kollagént? Mik a tapasztalatok?

Esetleg tudtok ajánlani olyan kollagént, ami bevált?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook