Kollagén ital vélemények (beszélgetés)
Kollagént még nem akartam szedni, de fontos, hogy nézd meg az összetevőket. Én azért írtam a GAL-t, mert szuper összetevői vannak, igaz nem olcsó. De néztem már pl ilyen-olyan fehérjeporokot, sokat teletömnek cukorral vagy más hülyeséggel. Szóval néha valami többet árt, mint használ.
Ugyan nem haj miatt, hanem emésztés javításra, de sokan lassan főtt húsleves levét eszik/isszák. 24-36 órán keresztül főznek pl. marhát. Szerintem ezeknél a velős csont is befigyel. Nézz utána, én már régen olvastam róla, most pontosan nem tudom leírni. De ez is jó lehet akár. Kívül-belül. :)
Én interneten rendelem, 1kg 4.080 ft volt legutóbb, sajnos ennek is megy az ára felfelé. Bár van szállítási költség, de 4-esével rendelem (nekem 2, fiamnak 2), így kilónként nem sokért hozzák. :)
Priviben megmutatom milyet veszek. Ide nem merem kirakni. :)
Nem jól írtam lentebb, azt hiszem tavasszal már 2 éve lesz hogy fogyasztom.
Gyümölcsteában oldom fel. Porcépítésre napi 15gr-ot javasolt egy sportoló. Így iszom és használ. Már fiam is issza, mert elkezdett kicsit fájni a forgója. Neki 2 hét alatt szüntette meg, de nem hagyja abba fogyasztást. Hogy szépészeti céllal mennyit érmes fogyasztani nem tudom, de ez a 15 gr elég arra is. Szépülök. :D
Lehet készíteni gumicukrot is belőle, vagy aszpikot amit sósan, csípősen, vagy ki hogy szereti. Egy ideig aszpikot csináltam, meguntam, most teában oldom fel és megiszom langyosan.
Teljesen igazad van!:)
Nekem igazából körömre és hajra kellene valamit vitamin, ami tényleg hhatásos. :)
Amit én tudok ajánlani és bevált, azt nem csicsás flakonban árulják méregdrágán, hanem kilós zacskóban. Ez a zselatin. Bár nem szépészeti céllal fogyasztom, hanem mert szinte tropára mentek az ízületi porcaim, de mióta fogyasztom kb 1 éve sokkal szebb a bőröm is. Képzelheted mit szól a környezet, mikor egy 65 éves nő arca egyre kisimultabb. Nem fáj már a forgóm és a térdeim sem, ezért el tudtam kezdeni sportolni is (finoman). :)
Ha bármelyik divatos készítményt veszed, azt vedd számításba hogy legalább fél év fogyasztás kell ahhoz, hogy elkezdődjön látszani a változás. Addig is nagyon sokba kerül, de akkor sem hagyhatod abba ha szépül a bőröd, mert folyamatosan kell használni a tartós eredményhez.
Sziasztok!
Valaki rendelt már a natural mojo oldalról True Beauty kollagént? Mik a tapasztalatok?
Esetleg tudtok ajánlani olyan kollagént, ami bevált?
További ajánlott fórumok:
- Melyik kollagén készítmény vált be nektek?
- Próbálta már valaki Dr. Lenkei Kollagén italporát? Ki szeretném próbálni, de elég drága, még gondolkodom rajta.
- A csiganyálkában tényleg van kollagén?
- Tudtok ajánlani tényleg jó kollagént?
- Mit lehet tudni a Collamin kollagén építő tablettáról? Van mellékhatása?
- Mik a tapasztalatok a Beauty Slim Kollagén italporról?