Köldökpiercing (beszélgetés)
Szia!
Nekem 11 éve van,de nem vékonyodott el a bőröm,nyugi!:)
Sziasztok!
Nekem egy hete szúrták a kölödköm. Tökre paráztam, és egy csomót vártam, mert nem mertem megcsináltatni, de sztem megérte, mert egyáltalán nem fájt. Lefertőtlenítették, majd vmi fagyasztóspray, nem kell odanézni, és szinte meg sem érzi az ember. Elmondhtaom, h a fülkilövés ehhez képest fájdalmas műtét, pedig az sem fáj. A piercer mindnet elmondott, 70%-os alkohollal kell fertőtleníteni, majd kenegetni (mondjuk betadine-nal). Olvastam itt egy csomó hozzászólást, és tökre parázok attól, h elvékonyodik a bőr és kilöki a szervezetem. De egyenlőre nins probléma. Kicsit piros a szúrásnál, néha viszketett, de nem gyulladt be. Csak be kell tartani, amit mondanak, nem kell másra hallgatni, mindnekinél más és más. Mindenképpen orvosi fémet ajánlok, érdeklődtem más piercernél is, mondták, h 10 év alatt egy allergiás ember volt. Sztem jó arány...
Cija!!Nekem elég dúrva fémallergiám van,s ezért mikor megcsináltattam a köldökpiercingem műanyag pc lett belerakva.(Mert féltem,h dehogy az orvosi fém is kiüssön).Szépen kezelgettem,de mindig be volt gyulladva,fájt,csúnyán hegesedett,és elkezdett vmi vadhús féle nőni rajta(Azt hittem természetes,h fáj,meg gyulladt,hiszen gyógyul).Elszenvedtem vele fél évig..majd szülinapomra kaptam orvosi fém piercinget!Na,mikor az bele lett rakva,attól kezdve szépen gyógyult.A vadhús eltűnt,semmi heg nincs a luk körül,és KEZELÉS NÉLKÜL gyógyult.
De ez az én történetem,lehet másnak pont a műanyag vállt be!
Sziasztok, én holnap megyek csináltatni elvileg, és kezdek izgulni. Még nem beszéltem azzal, aki csinálni fogja, mert egyik barátnőm ismerőse. Nektek mikor megcsinálták adtak valamit, hogy azzal tisztítsátok? Ugyanis vasárnap nem sok gyógyszertár lesz nyitva... Vagy addig amíg oda nem tudok eljutni mit használhatok rá? Esetleg a Betadine jó?
Előre is köszi.
A köldökpiercing szép lapos hasban mutat jól. De akkor hogy szúrják be ha alig van ott háj.?
Vagyis értitek a kérdésemet..... És milyen mélyen van a piercing a bőr alatt?
Nekem kilökte a bőröm, vagy rosszul volt szúrva nem tudom, elvékonyodott a bőr és több mint fél éven át be volt gyulladva, 3nap alatt benőtt, de azt mondták mennél gyulladtabb a bőr annál gyorsabban gyógyul. A szúrás kb olyan érzés volt mint amikor szurit adnak csak nem nyomják be a szmötyit, szval nekem nem fájt. Szeretném újralövetni, azóta kb 9hónap telt el, remélem újra lehet lövetnem, de ezúttal csak ezüstöt, v műanyagot fogok használni!
Figyeljetek és kérdezzétek hogy van e a piercingnek származási lapja, úgymond ,,törzskönyve". Sok sikert
sziasztok,
nekem is van piercingem, közel 5 eve. Egyik delutan ugy döntöttem hogy elmegyek es csinalok egyet. A batyam akkori baratnöje egy tetkos-piercinges szalonban dolgozott es ö elintezte nekem hogy csak az ekszert kellett kifizetnem. Odementem, lefeküdtem a szekbe a srac lefujta a hasam fertötlenitövel majd berajzolt ket pöttyöt. Fel kellett allnom hogy megnezze jo-e ugy. Majd vissz a szekbe, es szem becsuk, mondvan hu de fog fajni. Azert fel szemmel lestem mit hoz, es majd elajultam mikor lattam a tüt, es egyeb kelleket. Aztan szem tenyleg becsuk es vartam a kint. De kin helyett egy furcsa szuras jött, de semmiesetre sem fajdalmas. Ekkor fogakat összeszoritottam es vartam az igazi fajdalmat. ES vartam es vartam majd megszolalt egy ferfihang "ennyi". En pedig kisse vörös fejjel nyitottam a szemem mert ereztem hogy rajtam vigyorog, illetve azon hogy varom a nagy finalet :D Aztan leneztem es ott viritott a köldökömben. Kaptam ra valami folyadekot hogy azzal kezeljem, de bevallom soha nem csinaltam vele semmit. Nem fajt, nem gyulladt be, nem volt meg csak piros se soha. Nem vartam nagyon sokat sem a belöves utan, voltam strandolni, cserelgettem össze-vissza. Terhesseg alatt a 7. honapig bennvolt aztan kivettem de hetente atdugtam egyet a lyukon hogy ne nöjön be. (bar szerintem nem nött volna be) azota is megvan es soha nem volt semmi gondom vele. En csak ajanlani tudom mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Mik a jelei a köldökpiercing kilökődésének?
- Terhesség alatt meghagyhatom a köldökpiercingem vagy ki kell venni?
- Mik az előnyei és hátrányai a köldökpiercingnek? Okozhat betegséget?
- Mennyi ideig gyógyul egy köldökpiercing?
- Begyulladt Köldökpiercing
- Van valakinek jó ötlete arra, hogyan tudnám kivenni a köldökpiercingem?