Kleca duma partija (beszélgetés)
Na megjött az aktuális .....nem jut eszembe a szexőrült megfelelője.....valamilyen -ás....
:)
pong* , bowlingot*
Jutka ,jöhetsz te is!:)
Simán ,mikor?Tudsz ping-pon aszalt egerszegen?
Billiárddot én tudok,többet is.Közben rájöttem ,hogy a boxlingot keverem a tekével.....
Bowling:
Már egy órája gurítgattam a golyókat, mikor rájöttem hogy különböző súlyúak, de még kellene gyakorolgatni, hogy a technikájára is rájöjjek.
Billiárd:
Csak 650 egy órára az asztal, s a lényeget már elméletben tudom, de a dákó kissé nem áll kézre:)))
Tehát, akár a ping-pong is jöhetne...
Megyünk bohóckodni?
Naaaaa,a billiárdra meg a bowlingra felkaptam a fejem!Azokat szeretem....szerettem annó......persze tudni nem tudok!Te is szeretsz?
Kleca e napi kérdése:
Ki szereti az olyan sportokat,ami inkább játék,szórakozás,mint önkinzás?
ÉÉÉÉÉÉN!:DDD
(plusz :ping-pong....azt egy kicsit tudok is,az ált iskben nyeretem is egy aranyat)
Szasztok.
Már el is felejtettem, milyen a csajokkal vásárolni.
Előre fájt a fejem.Kaptak mindenfélét, amire szükségük volt, én is egy kiadós fejfájást.
Mili, nem vagyok cica, bár nyávogni kitűnően tudok.
Azért a billiárdot vagy a bowlingot jó lenne családostul kipróbálni, nem rossz 18.00-ig.
Most kacsingat az a r...adt vasaló, a legtöbbet már összehajtogattam.:))
...és még ebéd is volt.
Sziasztok!Mátéka szerencsére nem kapta el,helyette úgy néz ki,jön a takonykór...
Bencusnak csütörtökön lesz kék a kakieredménye,vizeletmintája jó.Még apázik sajna,csütörtökön jön haza,addig csak telcsin értekezünk:-(
én még semmit nem vásároltam,hét végén,vagy jövő hét elején lesz soros.
Szinte mindent megvettünk már,csak pár apróság hiányzik,hál istennek.
Kleca,mint plázacica,érdekes:DDDDDDD
Jó reggelt Hölgyeim!
Milyen napotok lesz? Mili, ma vásár a Plaza előtt.Kinézel?
Hogyan álltok az iskolai bevásárlásokkal?
Én nagyon az elején vagyok....
További ajánlott fórumok:
- Új dumahely!
- Tele van a hócipő ezzel a ne durrogtass dumával. Aki este 6...
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Milyen "csajozós" dumával akartak már levenni a lábadról?
- Pocsék szakítós dumák
- Tejérzékeny kisfiú partijára milyen bolti rágcsálnivalót vihetnék? Kérlek adjatok tippeket!