Kistestvért szeretnénk (beszélgetés)
Sziasztok!
Gondoltam beszámolok a helyzetemről.
Amilyen hamar jött a terhességem, olyan hamar vége is lett. 8. héten megállt a baba szivecskéje, tegnap volt a missed ab.-om. Ennyi. Szinte fel se fogtuk, hogy jön a tesó, már el is ment........
Veletek mi újság?
Talán próbáld meg a cickafarkfű teát. Én ittam 1 hónapig napi 2-3 csészével, igaz azért, mert sorozatban visszateő hólyaggyulladásom volt, és erre is jó.
Akkor vettem észre, hogy nagyon jó a menstruációs fájasokra, azóta iszom a ciklus első felében.
Aztán, hogy most a cickafark tea miatt lett az utóbbi 2 ciklusom 29 és 28 napos azt nem tudom. ;)
A ciklus második felében meg lehet inni palástfű teát, ez meg segíti a méh nyálkahártya felépülését.
2 Petezsák szerű valamit látott a doki! :D
Majd 2 hét múlva kell mennem, akkor sokminden kiderül majd.
Eddig egész rövidek voltak, 23-25 nap. De az előző hónap 29, ez meg 28 lesz. Már van egy kis barna folt a betéten, meg a derekam is fáj.
Azért örülök, hogy legalább normális hosszúságú a ciklus. :)
Mi is 3 gyerkőcöt szeretnénk. :)
És ilyenkor már latszik, hogy egypetéjű, vagy kétpetésű ikrek?
Hát én is be vagyok tojva, mi lesz, ha tényleg ikrek! De nem baj, úgy is 3 babót terveztünk! :D
Hátha nem jön meg neked se, hány naposak a ciklusaid?
Aztaaaa!!! Hatalmas gratula!! :) :) :)
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen gond! :)
Ahogy látom örülnél az ikreknek? :) én tuti betojnék ha az derülne ki. ;)
Rólam. Szerintem ebben a hónapban sem jött össze. Ma vagyok a 29. napon, reggeli hő 36,5. Ugyhogy várom, hogy megjöjjön.
Sziasztok!
Kivel mi újság?
Velem hihetetlen dolog történt!
A doki azt mondta, h ez a hónap annyi, mert nem nőttek meg a tüszőim, erre tegnap, a 29. ciklusnapomon pozitivat teszteltem. Ma voltam a dokinál már látszik is a terhesség, sőt lehet hogy nem is egy baba van! :D Persze ebből még bármi lehet, de legalább sikerült teherbe esnem. :D
Sziasztok!
Én is vagyok, csak sok minden volt az utóbbi napokban. Fiuk betegek voltak.
Én is kb félidőben vagyok, csak hőmérőzöm, meg remenykedem.
Kaatka, mit jelent anyukád elelete? Remelem nem komoly dolog!
tegnap megjött :( kivagyok
Anyud papírja mit jelent?
Sajnálom, hogy neked sem hozott szerencsét a closti. :(
Nekem dupla adag clostitól nem nőttek meg a tüszőim, tökre kivagyok. A repesztő szuri a hűtőben, de ebben a hónapban nem használhatom :(
Hab a tortán, anyumat ma vittem nőgyógyászhoz, papíron: 30 mm-es sárgatest. pufffffffffff Kész vok.
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Én a 27. napon vagyok.
A vérvételből kiderült, hogy volt tüszőrepedésem.
Légyszi drukkoljatok, hogy ne jöjjön meg!!!
Sziasztok!
Kivel mi újság?
Én most vagyok félidőben, de nem nagyon akarnak nőni a tüszőcskék........ majd meglátjuk :D
Így van zsizsmizs! Légy pozitív, a 29. nap tökéletes!!! :) Én is örültem, mikor a 38-40 nap lecsökkent 28-29-re. :)
Én ma voltam 21. napi vv-én. Holnap lesz eredmény.
Kicsit reménykedem, mert tegnapelőtt óta minden nap szurkál kicsit a hasam. De jó lenne, ha ez a beágyazódást jelentené!!! Próbálok nem sokat foglalkozni a dologgal, nem szeretném beleélni magam vmibe, aztán megint koppanni egy nagyot! :/
Nekem is megjött sajnos.
Eléggé el vagyok kenődve, már kezdtem beleélni magam, hogy sikerült.
Most próbálok annak örülni, hogy 29 napis volt a ciklus, az azért jobb, mint a 23. :) fő az optimizmus.
Most megyek es iszom egy pohár cickafark teát, mert kiszakad a medencém.
Miért, hányadik napon jársz most?
Az első nekünk is nagyon nehezen jött!
Tegnap este csináltam tesztet, negatív.
De pirike még sehol.
Majd holnap reggel megismétlem, ha addig nem jön meg.