Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kislányom kancsal.mekkora az esélye annak, hogy leragasztással helyre jön? fórum

Kislányom kancsal.mekkora az esélye annak, hogy leragasztással helyre jön? (tudásbázis)

9. d879a0c5b4 (válaszként erre: 5. - Pocok:))
2008. nov. 20. 22:33

Én is így voltam (csak nem tudni, hogy miért kezdődött).

Szóval nekem javult.

2008. júl. 1. 19:55

Nekem elég durva szembetegségem volt, és muszáj volt ragasztani. De nem a szemüveget, hanem a szememet. Emlékszem a jó szememet heti 6x a rosszat pedig heti 1x. Mivel nekem komolyabb volt a baj, ezért műteni kellett - különben most nem látnék - de rettenetesen sokat jelentett!

Voltatok szemorvosnál? Mi a konkrét oka a kancsalságnak?

2008. júl. 1. 19:34
Én is kancsal voltam kicsinek, a sok ragasztástól ma már csak rejtett kancsal vagyok:) (ha elbambulok, csak akkor látszik)
2008. júl. 1. 18:50
Nekem is helyrejött a kancsalság. A dioptria viszon azóta nő. Nekem tompalátást diagnosztizáltak sajnos, műteni sem lehet.
2008. jún. 21. 19:05

Én gyerekkoromban hőemelkedéses állapotban kaptam meg egy kötelező oltást és másnapra kancsal lettem.

Többszöri leragasztás és több évi szemüvegviselés után 16-17 éves koromra elmaradt a szemüveg ,pedig +5 ről indultunk..egyedül olvasáshoz kellene de ahhoz sem igénylem.

A különbség megmaradt a két szemem között de nem látszott semmi már 1-2 év múlva:)

2008. jún. 21. 18:26

én csak annyit jegyeznék meg a témával kapcsolatban, hogy én 24 évesen azért vagyok kancsal, mert kiskoromban egyszerüen nem engedtem hogy ragasszák/takarják a szememet, csak sirtam és mindig leszedtem...

azt hiszem életem eddigi legnagyobb hibája...:(

2008. máj. 6. 07:32
Én is kancsalon születtem és nekem is ragaszgatták a szüleim a szemem. Nekem három műtétem volt 3,4 és 5 évesen mire helyre jött, sőt tökéletesen helyre jött. Remélem a kicsikéd megússza a műtétet, de ha nem hidd el csak a javára válhat. Minél korábban túl van rajta annál jobb és hidd el hálás lesz Neked, hogy nagy korára még szebbek lesznek a szemei.
2008. máj. 5. 08:52
Kislányom lo hónapos,és kancsalon született.2 hónapja minden másnap ragasztjuk a bal szemét, még 2 hétig.Szerintetek elkerülhető lesz a műtét?
2008. máj. 5. 08:51
Kislányom kancsal.mekkora az esélye annak, hogy leragasztással helyre jön?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook