Kislányom kancsal.mekkora az esélye annak, hogy leragasztással helyre jön? (tudásbázis)
Én is így voltam (csak nem tudni, hogy miért kezdődött).
Szóval nekem javult.
Nekem elég durva szembetegségem volt, és muszáj volt ragasztani. De nem a szemüveget, hanem a szememet. Emlékszem a jó szememet heti 6x a rosszat pedig heti 1x. Mivel nekem komolyabb volt a baj, ezért műteni kellett - különben most nem látnék - de rettenetesen sokat jelentett!
Voltatok szemorvosnál? Mi a konkrét oka a kancsalságnak?
Én gyerekkoromban hőemelkedéses állapotban kaptam meg egy kötelező oltást és másnapra kancsal lettem.
Többszöri leragasztás és több évi szemüvegviselés után 16-17 éves koromra elmaradt a szemüveg ,pedig +5 ről indultunk..egyedül olvasáshoz kellene de ahhoz sem igénylem.
A különbség megmaradt a két szemem között de nem látszott semmi már 1-2 év múlva:)
én csak annyit jegyeznék meg a témával kapcsolatban, hogy én 24 évesen azért vagyok kancsal, mert kiskoromban egyszerüen nem engedtem hogy ragasszák/takarják a szememet, csak sirtam és mindig leszedtem...
azt hiszem életem eddigi legnagyobb hibája...:(
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig