Kisfiú vagy kislány? Lilakáposzta teszt :) (beszélgetés)
Múlthét szerdán az ultrahangon már nem szégyenlősködött a pocaklakóm és megmutatta, hogy csajszi lesz. :))
Beigazolódott a teszt. :)
Még nem csináltam meg,mert se időm se energiám,meg szép káposztát se láttam nagyon sehol. :S
De ha megleszek vele megírom,aztán meg azt is,hogy az uh-n mit mondtak :)
SZiasztok Lányok.
15 hetes vagyok. Pár napja azt mondták a 4d-n kislányunk lesz, de azért ne vegyük egészen biztosra, mert "lehet ott még valami"...
Én is kislányt érzek hetek óta:)
No de ezt a káposztás dolgot kipróbálom - már csak a móka kedvéért is:) (Remélem, kapok kápit...)
Szia:)
Köszi megpróbálom,aztán majd az uh igazolja,hogy bevált-e :)
Szia!
Ezen a linken megtalálod a leírást! Jó kísérletezést!! :)
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__1325216-fiu-vagy-lany-joslas-voroskaposztaval-kiprobalod
Sziasztok:)
Hogy kell,megcsinálni ezt a tesztet?
Én még nem is hallottam róla,de olvastam,hogy sokmindenkinek bejött és engem is furdal a kíváncsiság,mer még minimum 3 hét mire megtudnám uh-n és már alig birom kivárni,hátha bejön nekem is :) Köszi előre is a segitséget :)
Örülök neki, hogy többeknek bejött az eredmény és az ultrahang is beigazolta. :)
Majd beszámolok róla, hogy nekem is bevált-e? ;)
Hétfőn voltam AFP-n. Várom az eredményt, utána jelentkezhetek be ultrahangra ...
Bízom benne, hogy nem lesz szégyenlős ez a kicsi "zűrlény" és megmutatja milyen nemű lesz. :))
Bár eddig csak a lányzó neveken gondolkoztunk el ...
sziasztok
megcsináltam a tesztet, nekem lila:)