Kisbabát tervezők és várók (beszélgetés)
Hű az jó
És SZÉP kártyát elfogadtok? :D
Egy egyszerű neteset, mindig onnan rendelek.
Talán 300 ft volt... 25-ös ez a lényeg.
A 10-es tesztekben nem bízok.
És így van ahogy mondod, ha ott a baba minden teszt kifogja mutatni, a többi csak pénzkidobás.
Étrendekkel, de csak mellékállásban, főállásban takarítok külföldieknél. Te?
Ó az nem kellemes :( pihenj sokat és melegítsd...
Remélem minnél hamarabb meggyógyulsz!
Semmi baj, legközelebb sikerül, meglátod!
Szerintem nálam se lesz semmi a dologból, mert kiderült, hogy vesegyulladásom van, ezért fájt a hasam eleinte..
Én is rengeteget teszteltem az elmúlt négy hónapban. :D
Csak ebben a mostaniban nem. :)
Már a nem várt előtt kb. egy héttel lövöldöztem őket, és akkor mondogattam, hogy áhh még korai, áhh még ezért negatív, holott nem.
Ha azt nézzük, hogy az első sem szellem csík volt, mert ugye másnapra milyen szép tesztet kaptam, akkor már a nem várt előtt, 4 nappal pozitív lett a teszt.
Kívánom, hogy minden rendben legyen Nálad.
Én is izgulok picit, de mindennek rendben kell lennie.
Erős baba ez, ha ennyi mozgás mellett még is megmaradt, mikor meg kíméltem magam, nem jött össze...
nem tudom miért, de én mindenkire azt hiszem hogy pesti... :) Szegedről nem ismerek senkit.. :)
szerintem én elég sok tesztet el fogok használni... valamiért van benne egy pici félsz az előző méhen kívüli miatt...
Így is kell, nem szabad csak ezen kattogni, előtte én is nagyon rástresszeltem. :) És nem is jött össze.
A 6. héten szeretnék majd valamikor. :)
Dr. Pásztor Noberthez szeretnék majd járni, Szegeden.
akkor én jól kezdtem neki :)2hete kaptuk meg az engedélyt hogy újra próbbálkozhatunk, se tesztek, se hőmérő, se vitamin(csak a folsav) egyszer számoltam ki hogy kb mikor lesz peteérésem és mi így futunk neki a próbálkozásnak :)
Gratula még1szer! :) mikor mész dokihoz? kihez jársz?
Ti mióta próbálkoztok?
Nekünk ez volt az 5. hónapunk, négy hónapig nem sikerült, pedig jókor voltunk együtt, hőmérőztem, ovuteszteltem, vitaminokkal tömtem magam...
Ebben a ciklusban egyiket sem csináltam, csak a vitamint szedtem. :)
így van, csak mosolygósan és pozitívan kell fityiszt mutatni a világnak :)
nekünk majd jövő hét végén kell inkább belehúzni :) akkor lesz peteérésem :) gyorsan el fog repülni addig az idő, most szerdáig dolgozok végig, aztán meg már ott a hétvége :) izgi :)
Alakulgat :D jövőhónapban majd több kiskatonát küldünk az ellenséges övezetbe, hátha megnyerik a csatát :P
És Te már gyúrsz a jövőhétre Dius?