Kisbabát tervezők és várók (beszélgetés)
Érdekesnek tűnik ez a Jónás, lehet egyszer kipróbálom.
Lányok muszáj ajánlanom, hogy egyszer menjetek ki a Palatinusra, hihetetlen jó az élmény fürdőjük. :)
azt én sem tudom...
nekem meg úgy néz ki hamarabb fog megjönni... eléggé fáj a hasam, meg mintha valami barnázás kezdődne.. pedig a februári műtét óta napra pontosan jött mindig.. :-/
De jó, nektek, hogy nyaraltok.
Mi sajna idén sem megyünk.
Én nem tudom mi van, de most pé-nek nyomát sem látom. Csak most középidőben figyeltem, de lehet, hogy nem is most van.
Na de akkor mikor?
Ahhh megőrülök,de azért rajta vagyunk.
Ja most egyébként azt se tudom, hogy hány napra szándékozik megjönni.
Akkor lehet, hogy ebben a hónapban marad a jónás.
Azt is meg kell próbálni!
18 ,csütörtök -esetleg 19 péntek
És te?
Dius,hányadikára nem várod?
És te Lilien?
Mi most próbálkozunk komolyabban kb 2 hónapja-az első háromban csak találomra voltunk együtt.
Elöző hónapban mértem a hőmérsékletet és számolgattam a feltételezett Pé-t.
Hát most nem csináltam ilyet. Mikor szúrkált a petefészkem, együtt voltunk 3 napig kb. Elötte is párszor.
Nekünk is első lesz majd :)
Így van mindig fel a fejjel! Majd következő hónapban :)
Előző kérdésedre Dius, mi 29-én megyünk egy hétre.
És szerintem nekem is megfog jönni, már érzem... De lehet, hogy ellövök egy tesztet kedden, ha már maradt múlt hónapról :D
Ma már nem voltam elég erős és csináltam egy tesztet péntek 13-nak nagy örömére :), de persze egy jó erős negatív lett. Egyáltalán nem vagyok elkeseredve, még én is meglepődtem magamon, de persze örülök hogy így élem meg :)
Lilien Te vagy a következő akinek még lehet pozitív tesztje :)
Dius nagyon szorítok!...igen töltök majd fel a gyerekeimről képeket...
És ti figyeltek dolgokat csajok?Vagy amikor jól esik akkor van összebújás?
Mert nekem most semmi nem úgy működik ahogy kellene.Mindig szoktam érezni a peteérést, jelei is vannak, most meg semmi.gondoltam hogy ez lesz biztos nagyon rágörcsöltem. 26 napos ciklusaim vannak amúgy.
nekem van egy 14 hós kislányom, ez a 3. hónap, hogy próbálkozunk kistesóval
az első 1 évbe telt, remélem, ez jóval kevesebb lesz :)
szorítok neked!
Nekünk az első próbálkozós hónap gyümölcse lenne, első baba. februárban volt egy méhen kívüli terhességem amit egy alkalommal "sikerült összehozni".. bízom benne hogy most is hamar sikerülni fog :)
töltesz majd fel képet a gyerekekről?:)
Sziasztok!
Igazából mostantól vagyunk rajt teljesen élesben a babucin.Harmadik gyerkőc lenne.Van egy 6 éves fiam és egy 3 és fél éves kiscsajom!Köszi,hogy jöhetek és mindenkinek nagyon szorítok.Olvasgatlak benneteket, hogy mindenkit megismerjek...Nem tudom ki mióta van rajta a bébin meg kinek hányadik gyerkőc lenne...
Ha nyaralni nem is, de legalább lesz egy saját kis "strandotok" :)
igen, próbálom tologatni a dolgot... ma pl korábban felébredtem mint szoktam, gyorsan pisiltem egyet hogy nehogy rávegyem magam a tesztre :D