Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kisbabát tervezők és várók fórum

Kisbabát tervezők és várók (beszélgetés)

177. Dius
2012. jún. 25. 12:01
én nem akarok görcsölni, nem akarok izgulni, de nagyon szeretném, most kezdtünk neki, félek hogy a testem meg azt hiszi hogy görcsösen akarom és ezért nem fog összejön... van ilyen.? :) kezdek megkattanni :)
176. *ForróCsoki* (válaszként erre: 175. - Dius)
2012. jún. 25. 11:42

Lehet. :D

De még mindig jobban jártunk így, mintha Fembion folsav+ al jött volna haza. :D

A Gravidáról is csak jót hallottam, meglátjuk nálunk mennyire fog beválni. :)

175. Dius
2012. jún. 25. 11:39
ez lehet egy jel :D most már tényleg tuti én is azt veszek :D
2012. jún. 25. 11:30
Nha, Párom küldtem el, és még is Gravidát hozott. :D Azt mondta csak ez volt. Férfiak... :P
173. *ForróCsoki* (válaszként erre: 171. - Dius)
2012. jún. 25. 11:19

Igen, az elevitről én is negatívat hallottam.

A Gravidáról viszont szintén jókat, de már kiváltottam a Femibiont. :)

Egyébként a vizsgálat nem rossz dolog, nálunk Páromnál volt, sperma vizsgálat, június elején kaptuk meg az eredményt, 22-én teszteltem pozitívat.

Röviden a történetünk. Úgy indultunk neki a babaprojectnek, hogy novemberi picit szerettünk volna. :) Már hamarabb elkezdhettük volna a próbálkozást, de annyira novemberit akartunk és annyira biztosak voltunk benne, hogy sikerül, inkább vártunk.

Aztán elkezdődött. Biztos voltam benne, hogy nha, tuti terhes vagyok. Minden tünetet produkáltam, de nem sikerült. Teljesen lehangolódtam és kiakadtam. Bele sem gondoltam, hogy mi lesz, ha nem jön össze.

Második hónap, sikertelen. Itt már olyanokat mondtam KÉT hónap után, hogy biztos valamelyikőnk meddő :D, és fel-fel vetettük a kivizsgálás témát.

Harmadik hónap, sikertelen. Itt jött el az az idő, hogy nem akartam tovább várni, egyeztettük a klinikával. Minimum öt nap megtartóztatás kellett, hát akkor inkább neki kezdtünk a 4. hónapban és az ovu után majd leadjuk a mintát.

Így is lett.

Azért bizakodtam, hogy nha majd most sikerül, de megjött. Teljesen ki voltam és féltem is az eredménytől, hogy mi lesz. A probléma az volt, hogy a sikertelen hónap alatt a Párom is stresszeltem, és ő is úgy volt vele, tuti vele van a baj. Megbeszéltük, nem stresszelünk tovább. Abba hagytam a hőmérőzést, az ovu tesztelést, újra edzeni kezdtem, diétázni, teljesen mással foglalkoztam.

Megjött az eredmény, tökéletes lett.

Ugyanúgy együtt voltunk, de a napokat sem számoltuk. Nagyon erős ovum volt, mert vérzéssel járt és annyira termékenynek éreztem magam, sőt annyira kívántam a szexet, hogy a két naponta vagyunk együtt dolgot is elhagytuk, és volt, hogy naponta 3x egymásnak estünk, mint azelőtt.

Aztán pozi lett a tesztem. :)))

Szerintem az is segített, hogy visszatértünk a normális dolgokhoz (mozgás, kívánás alapján voltunk együtt, megnyugodtunk, hogy minden rendben) és nem vigyáztam magamra görcsösen.

172. Dius (válaszként erre: 161. - Mkriszti81)
2012. jún. 25. 11:07
mikor lesz a következő időpont amit nem várunk? :)
171. Dius (válaszként erre: 153. - *ForróCsoki*)
2012. jún. 25. 11:06
nekem az elevit egyáltalán nem szimpi és sok negatívumot hallottam róla, nekem valamiért a Gravida tetszik, olvastam róluk és ezt fogom szedni, bár már most szedhetném..
170. Dius (válaszként erre: 159. - 5236d12e25)
2012. jún. 25. 10:58
én is pajzsmirigyes vagyok, én már 2és fél éve szedek rendszeresen gyógyszert,múlt héten voltam a dokimnál hogy beállítsuk a gyógyszert,mert terhesség alatt, meg ha készülünk rá akkor máshogy kell szedni. szerintem kezd ezzel a kivizsgáltatást :) és hajrá :)
169. 5236d12e25 (válaszként erre: 168. - Mkriszti81)
2012. jún. 25. 09:51
Gondolom én- magán praxisba biztos sokkal kézségesebb lett volna...Több kérdéssel jöttem ki tőle mint mikor bementem meg ahány választ kaptam. Mindenképp váltani akarok, mert ezek után nem igazán érzem azt hogy foglalkozna velem úgy tényleg. Meg aztán most ahova költöztünk kisebb városba messze lenne lejárkálnom a másik városba. A vicc hogy az albérlet ahol most vagyunk a szomszédom nőgyógyász, de még is cikinek érezném a szomszédomhoz járni.-
168. mkriszti81 (válaszként erre: 167. - 5236d12e25)
2012. jún. 25. 09:45

ez mondjuk érdekes, miért nem kezelt már akkor is

nemcsak akkor kéne, amikor az ember babát akar.... :(

Most menj el hozzá, és közöld, hogy babát akartok, remélhetőleg kivizsgál és ad megfelelő gyógyszereket.

Ha úgy látod, hogy csak húzza az időt, vagy nem ad valami hatásosat, akkor válts orvost.

167. 5236d12e25 (válaszként erre: 165. - Mkriszti81)
2012. jún. 25. 09:41
Igazán én se tudok ám sokat. A nőgyógyászom a női férfi meddőség szakorvosa, de anno 2 éve semmit nem mondott el az eredményről. Aláhúzogatott ezt azt, aztán mondta hogy jelenleg alig vagy egyáltalán nincs peterés, van 2 cystám a tesztoszteronom a 3x a normálisnak és a többi sem stimmel az fsh és társai és az inzulinom is kicsit magas volt. Megkérdezte mikor akarok babát addig szedjek fogigátlót azt ennyi. Aztán neten ahogy utána olvasgattam meg kérdezősködtem endokrinológusotól a neten azt mondták hogy pco gyanú.
166. mkriszti81 (válaszként erre: 163. - F88eebd658)
2012. jún. 25. 09:36

köszönöm, kedves vagy :)

te pedig ne légy türelmetlen, egy héttel előbb tesztelni valóban nincs értelme, gondolj bele, az még éppen csak a beágyazódás ideje... és látod, meg is jött előbb, bár szerintem a stressztől, annyira rágörcsöltél. Nyugi!

165. mkriszti81 (válaszként erre: 159. - 5236d12e25)
2012. jún. 25. 09:34

elszállt, amit írtam..

szóval ne keseredj el, valamivel szerencsésebb helyzetben vagy, mint aki nem is tudja, hogy ilyen eü-i baja van, és csak próbálkoznak hónapokon át, mire eljutnak dokihoz és kiderül pl a pajzsmirigy-probléma... szóval te már tudod, mi a gond, így mehetsz is célirányosan orvoshoz, s ha rendbejössz, jönni fog a baba is! :)

164. 5236d12e25 (válaszként erre: 162. - F88eebd658)
2012. jún. 25. 09:29
Nem is nagyon görcsöltünk rá, tehát nem úgy voltam hogy most azonnal pozitívnak kell lennie, hisz előbb dokihoz kell mennem, csak még nem jutottam odáig hogy egyáltalán időpontot kérjek. Meg aztán most költöztünk el otthonról egy másfél szobás albiba párommal, és melot kajtatok itthon, mert Németországba voltam dolgozni. Így jelenleg talán nem is lenne a legjobb időpont a pocaklakónak.
163. f88eebd658 (válaszként erre: 161. - Mkriszti81)
2012. jún. 25. 09:26

Pont nemrég gondoltam Rád , mi lehet Veled :)

Sajnálom, hogy nem sikerült...majd ebben a hónapban, reméljük.!

162. f88eebd658 (válaszként erre: 159. - 5236d12e25)
2012. jún. 25. 09:23

Nagyon sajnálom :(

Lehet, hogy előszőr tényleg dokihoz kellene menned elöbb... Rendbe tesznek, és jönni fog az a baba! Ne add fel!

2012. jún. 25. 09:23

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, nem sok időm volt, hétvégén meg nagyszülőkhöz utaztunk.

ForróCsoki nagyon örülök, hogy sikerült, vigyázz magatokra!

Vitamin: én a gyógyszergyártó cégek által gyártottakat nem javaslom annyira, nem rosszak, csak annyira kevés mennyiség van bennük, hogy nem éri meg az árát. (nekik nem érdekük, hogy sok vitamint szedj, különben túl egészséges lennél, és nem vennéd a gyógyszereiket...). Szóval én két vitamin-márkát ajánlanék tiszta szívvel: Lenkei (drlenkei.hu) vagy a Vitaminkirály-os (vitaminkiraly.hu). Én utóbbinak veszem az alap havi csomagját, évek óta nem voltam mégcsak megfázva sem. Terhesség alatt szedtem hozzá pluszban E és D vitamint (500-500-at), ezekből kell kicsit több ebben az időszakban.

Elliana lehet, hogy valóban nem baba még, de mihamarabb menj le kivizsgálásra, tegyétek rendbe az egészséged (amúgy neked főleg javasolnék sok komplett vitamint, ártani nem árt, de sokat segíthet), amíg nem lesz rendbe a pajzsmirigyed is, addig sajna úgy tudom, kevés is az esély babára... és az egy hónapja abbahagyott gyógyszer sem ürül ki ilyen hamar a szervezetből, több hónap kell hozzá. Ha csinálsz egy méregtelenítést, talán hamarabb. Drukkolok!

Akinek nem jött össze, ne keseredjetek el - én sem teszem... ugyanis nekem se sikerült :( Szombatra nem vártam, sokáig biztató is volt, mert máskor hajnalban meg szokott jönni (erős hasfájással szokott hirtelen elölteni), de most csak egy kis barnázás volt, semmi fájdalom. Napközben is úgy éreztem, lehet megjön, de semmi. (Kislányomnál dettó így kezdődött, ezért reménykedtem most is nagyon). Erre szombat estére pirosba váltott, és utána meg is jött rendesen. Bár fájdalom szinte semmi!

Pedig nem görcsölök rá szerintem, nem is szándékoztam tesztelgetni, amíg el nem marad, elvileg jókor is voltunk együtt. Mégse...

160. *ForróCsoki* (válaszként erre: 155. - F88eebd658)
2012. jún. 25. 09:12

A femibion jobb, legalábbis én utána olvastam.

Az Elevitben valamelyik százalék nem megfelelő.

Meg sokaknál olvastam miatta hízást. :\

Nekem az orvosom is a Femibiont ajánlotta, mikor mondtam, hogy elkezdjük a babaprojectet.

Annyit mondott, szedhetem már a próbálkozás ideje alatt is, de a pozitív teszt után mindenképp kezdjem el szedni.

2012. jún. 25. 09:10
A teszt negatív lett. Hirtelen nem is tudom örüljek vagy sem...
2012. jún. 25. 08:59

Ez így valóban nem túl bíztató...:(

akkor nincs más út, csak az előre és nekiállni egy jó nagy kivizsgálásnak...

157. 5236d12e25 (válaszként erre: 156. - F88eebd658)
2012. jún. 25. 07:48
Azért nem bízom benne hogy pocaklakó hanem csak szimplán a stressz és a gyógyszer abba hagyása miatt késik, mert a dokim szerint alig vagy egyáltalán nincs peteérésem, a progim nagyon alacsony, pajzsmirigy alulmüködésem is van. Hormon pótlásra lesz szükség, addig meg szedjek fogigátlót ha akarok babát majd akkor vizsgáltassam ki magam még egyszer- kb ennyi volt a doki válasza 2 évvel ezelőtt.
156. f88eebd658 (válaszként erre: 154. - 5236d12e25)
2012. jún. 25. 07:40

Szia

Hát ha késik, lehet, hogy szerencsétek lesz, és van ott egy pocaklakó :)

De mivel írtad, h volt egyéb probléma is, igy akár lehet stressztől is a késés.

Mindenesetre írd meg, hogy mi lett az eredménye a tesztnek :)

155. f88eebd658 (válaszként erre: 153. - *ForróCsoki*)
2012. jún. 25. 07:34
Hát mivel erről az elevitröl hallottam még csak, ezértezen gondolkodtam... Ez a Femibion ugyanolyan? Vagy külömb valamiben?
2012. jún. 25. 07:24

Sziasztok!

Én ma veszek egy tesztet, bár hogy öszinte legyek nem hiszem hogy baba lenne a pocakban.

1 hónapja abba hagytam a gyógyszert, mivel párom nagyon szeretne már, viszont ez alatt az 1 hónap alatt sok minden történt (költözés, ott hagytam a munkám stb stb ) ráadásul hormon problémáim is vannak.

Múlthét hétfőn kellett volna megjönnie,de még semmi, szerintem a gyógyszer kavart be. Borzasztóan fájnak a melleim és fáradt vagyok, de ez gyógyszer előtt is mindig így volt a melleimmel, a fáradságot meg betudom az időjárásnak..

2012. jún. 25. 06:14

Ti milyen vitamint fogtok szedni?

Én ma váltom ki a Femibiont. :)

2012. jún. 25. 04:59

:)

Tudtam igen. Gyógyszer helyett általában valami meleg, nehéz dolgot szoktam az alhasamra tenni, nekem az elég jól be szokott válni :)

És Te hogy vagy úgy átlagba? :)

151. Dius
2012. jún. 24. 19:49
igen, nagyon szeretem :) már lassan 5éve itt vagyok. és amúgy hogy vagy? cataflamot tudtad mellőzni?
2012. jún. 24. 19:09
Jól hangzik, biztos jó hangulatú kis hely :)
149. Dius
2012. jún. 24. 17:05
sör,bor,pálinka...stb :) ez egy söröző :) nagyon jó kis hely, szerencsére már cigizni sem lehet bent, fiatalok járnak hozzánk. :) a párom dj szoktak bulik is lenni:)
148. f88eebd658 (válaszként erre: 147. - Dius)
2012. jún. 24. 13:58

És mit árusítotok?

Ha szabad kérdezni

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook