Kisbabát tervezők és várók (beszélgetés)
nekünk a kislányunk jött össze egy év alatt, szóval simán van esély :)
én az idő alatt mentem végig az aggódáson, férjemet elküldtem vizsgálatra, pár hónapon keresztül idegeskedtem, végül belefáradtam, júliusban elmentünk nyaralni, és köv hónapban összejött :)
dejó, hajrá hajrá! mindent bele :)
nekünk is most aktuális :) 28 vagy 29-től kb 3-ig :) nincs túl sok köztünk,mert én meg 15-re nem várom a következőt :) nálunk könnyebb,mert a párom minden délután 2körül már itthon van... bár én meg kb akkor megyek dolgozni, de munka előtt 1-2 óránk mindig van :)
csajok, most kaptam egy tippet, most erre fogom törekedni
Szóval eddig megvártam a középidőt, amikor megjelent a tojásfehérje-szerű folyás, és érezni is szoktam többnyire az ovulációt, na akkor lendültünk akcióba kb egy hétig.
Most viszont egy ismerősöm felhívta a figyelmemet erre:
"Peteérés idején van esély a fogantatásra, - ez pedig a nem várt menzeszt megelőző 14 nappal van. Mindenkinél, akárhány napos a ciklusa, 14 napkell, hogy megjöjjön. Tehát az előtti 1-2 napban, továbbá azon a napon a legideálisabb."
Tehét inkább a ciklus első felét kell megnyomni, mint az ovu utánit.
Nálam 25-26 napos a ciklus, és a 13. nap körül szoktam némelyik hónapban megérezni az ovulációt (szúrás valamelyik oldalon). 25-14=11, tehát kb a 8-dik naptól akciózhatunk is úgy a 14-dikig. Most próbálok így időzíteni, csak sajna ez 2 emberes...
Ma van egyébként a 4. napom (vérzés múlóban), szóval hétvégén betámadom apát :D
köszönöm, "megvan"
Ma furcsa, mert egész nap alszik! Pedig mostanában áll át a napi 1x alvásra. Most lehet csak az eső miatt, de egész délelőtt másfél órát volt fent, azt is nyűgösen töltötte, most ébred, hallom, ebédelni kellene (reggel 7-kor evett utoljára :O).
Szerintem nem ciki, de ahogy gondolod
Lehe hogy ő sokkal lelkiismeretesebben foglalkozna Veled, mint egy vadidegen.. Én a helyedben csak megkérdezném, maximum azt mondja h tele van a praxisa...
:)
Igyekszem nem gondolni ílyenekre, most pl nem is számolok ki semmit :)
Lánykád hogy van? /Ha nem vagyok nagyon indiszkrét/
kislányunkkal egy év volt, de ott nem voltunk együtt mindig jókor, csak fél év után kezdtem foglalkozni a témával jobban
most pedig ez volt a 2. hónap, de mindkettőben úgy, ahogy írtam, elvileg jókor
igen, mint például *ForróCsoki*éknál :)
Kriszti, Ti mióta próbálkoztok?
ha az egész hónapban folyton együtt lesztek 2 naponta, akkor mondjuk nem is szükséges nézni semmit, akkor rövidesen össze kellene jönnie :)
nálunk sajna a férjem annyira leterhelt, hogy esténként 2 órát látja a kislányunkat, vacsorázik, fürdik, és beájul az ágyba - úgyhogy örülök, ha szegényemet abban a pár napban rá tudom venni, hogy az ágyat másra is lehet használni... :D (félreértés ne essék, ő is nagyon szeretné a babát, én engem is kíván, csak ereje nulla estére már)
megértem, de muszáj lenne...
de ha ennyire nehéz, akkor majd az idő megoldja, egy idő után, ha nem jön össze, általában mindenki eljut arra a pontra, hogy feladja, nem foglalkozik semmivel - na és akkor fog összejönni :D (csak ez időigényes)
Kérdésem csajok, hogy ha nem hőmérőzök, nem ovu-tesztelek, csak a hüvelyváladékot figyelem, elegendő ez? Úgy értem, nálam mindig szépen középidő környékén jelenik meg a tojásfehérje-szerű folyás, és kb 3 napig szokott tartani. Az jó, ha az első nap, mikor ezt észlelem, együtt vagyunk, és onnantól egy hétig 2 naponta. Az ovu abban a 3 nap valamelyikében van, nem? Így abban a 3 napból az elsőn és a harmadikban vagyunk együtt, de a kiskatonák tovább élnek, tehát a kihagyott napokban is élnek elvileg ott bent... Jól tudom/gondlom?
Tehát így elvileg össze kéne jönnie a babának... Na ilyen hónapból mennyi a normális, ami mégis sikertelen lesz?
az utolsó mondatodban van a nagy igazság :)
amúgy a kislányunk előtt az én férjem is elment már ilyen vizsgálatra, nála is rendben volt minden :)
gratula még egyszer, így kell ezt csinálni :D