Kis esküvő szervezés, gyorsan, olcsón, Templomi szertartás pro és kontra.. (beszélgetés)
nálunk sajna nem les templomi esküvő, bár nem is bánom...
párom nincs is megkeresztelve POGÁNY!!! :)
Nálunk volt pezsgőzés, de én annyira izgultam, hogy alig bírtam legyömöszkölni a torkomon. Ja, azt hiszem, mi vittük a pezsgőt és MARTINI PEZSGŐT ittunk... Csúúúúúúúcs!!!! :)
fogalmam sincs, de én inkább amellett vagyok, hogy otthon koccintsunk. bár nem tudom, majd megkérdezzuk. egész nap nemtudom őket elérni telefonon, hogy végre adjanak egy nyomorult időpontot hogy leegyeztessük a részleteket.
Én már sok béna esküvőn voltam, de az enyém klassz volt... :P :)
Könnyű neki, gimis kora óta zenél és dalokat ír... :) de az tényleg meglepi volt, bár a családból szerintem csak én ismertem (fel).
milyen cirkusz?
szintis kántor... :) tök jó! :)
Milyen volt a templomi esküvő? mert ez a topic eredetileg erről szólt volna... :)
Mármint Lagzi Lajcsit?
A "bulis" zenéről már írtam jópár beszólással ezelőtt. 2 dobgitáros a kaja közben, party zene utána... :)
mi is erre pályáztunk...ennek ellenére a kettö együtt egy jó órahossza volt...kicsit a lelkész is sokat beszélt...nagyon szép volt, csak mindenki megállapította, hogy hosszú volt...nálatok szokás a polgári után a pezsgözés? (csak a szülök, anyakönyvvezetö, tanúk, ti)
ez jó :DDDDD
mi is egy mezei hivatalosat akarunk...semmi cécó.igen-igen oszt menjunk enni:))))
wow, bátyád ügyes! én ott is leírtam: a Rómeó és Júlia Szívböl szeretni száma ment, német-magyar összevágott verzióban...meg lehetett kérni versmondást, éneket...én mondtam, hogy a cirkusz után, amit müveltek, a tölük telhetö legrövidebb "akarod?igen!éste?igen!" böven elég lesz tölünk, nem kell túlragozni...egy jó félórás kiselöadást tartott az anyakönyvvezetö...aztán, mikor a lelkész jött, elhozta magával a kántort is, és a zenészünktöl elkunyizta a szintetizátort, és akkor volt a tipikus nászinduló...szintetikus orgonaszóra (ami nekem kicsit sok volt, dehát na...)
remélem a hivatalba mi vihetjuk a zenét!!!!
Valami Mark Anthony zenét szeretnénk vinni. Az étterembe pedig öszeválogatunk egy halom CD-t...Igaz nem lesz táncos buli, de szüleim fiatalságának zenéi lesznek meg normális mulatós zenék...A mostani "divatot" kizártam.
mi sárkánynak szoktuk még nevezni...mert amikor megindulm, nincs megállás. mint egy tehervonat:DDD
Az egyik fórumon arról beszélgetnek, hogy az esküvőn milyen zene volt...
Nálatok milyen volt/lesz?
Nálunk az volt, hogy adtak egy listát, amiből választanunk kellett (volna), de én alig ismertem belőle párat. Apu segített választani. Ezek az alapzenék voltak, amik minden esküvőn.
A bátyáméknak viszont annyira jó volt, engedték, hogy bármilyen zene legyen és a gyűrűfelhúzásnál egy olyan dalt ment, amit ő írt... :D
De amúgy én nem is emlékeztem az esküvőn, hogy ment volna bármilyen zene a háttérben... :O Pedig állítólag még hamis is volt... :D
Én is valami dogra tippeltem, de ahhoz túl bundás volt... :)
Csini kutyus!
Nálunk nem voltak koszorús lányok, vőfély se, azt hiszem, a tanuknak se volt virágjuk és az autón se, bár nem nagyon kocsikáztunk. Kimentünk a parkba fotózni, ennyi volt a kocsikázás, de tök menő volt, mert akkor vett apa új Mercit! :) A terem dekorációját meg helyben csinálták (gondolom, benne volt az összegben ez is...).
Gondolom, ezért szerettem volna dobós csokrot, mert nem voltam igazán elhalmozva virággal...
igen, tudom, hogy írtam :-) csak hangsúlyozom...dehát én akartam különleges csokrot...az volt:-)))
ja azt irtad...én meg ebből okulva egybol mondtam hogy nekem valami könnyu legyen:))
Hú, ez megnyugtató! Hallottam egyébként erről, hogy ha sokat beteg egy kisgyerek, akkor felnőtt korára nem lesz annyit beteg... - de nem hittem el... :) Azért jó, hogy tényleg így van... Jó volna, ha gyógyszertárban dolgozna... :)
amolyan mindenféle:))) azt mondták van benne egy kis husky, labrador, meg valaki aki tenyésztő azt mondta argentin dog is lehet benne....
Nekem se volt dobócsokrom, de nem is bántam meg...koszorúslányoknak csokor, vöfélynek, tanúknka, férjemnek kitüzö, oszlopdísz-csokrok (ahol vonultunk be, az utunkat 6 organzaoszlop szegélyezte...erre kellett valami szépet varázsolni...nem csalódtam :-)), autódísz...szóval dolgozott eleget a másodunokatesóm...de kitett magáért! Csak piszok nehéz volt a csokrom...
Basset, ebben teljesen igazad van! Tápszer nem egyenlö anyatejjel!!! Az egy muszálymegoldás, de nem ugyanaz...a kisfiad viszont nem baj, ha beteg, abból a szempontból, hogy most viszont megerösödik rendesen az immunrendszere! Én is állandóan otthon voltam az ovi helyett, felnöttkoromra meg dolgozhatok én a patikában, ahol az arcombatüsszögnek a betegek, utoljára 2 éve voltam belázasodva...szóval ne aggódj, megerösödik...szegénykéim...
Szép kis kutymó! Milyen fajta is ez?
Egy pici körcsokrom lesz, nem hiszem hogy eldobom:DDDD
Az összes barátunk már férj-feleség vagy épp eljegyzettek...
MAx a kutyumnak dobom, de ő meg tutira elásná:DDD
Köszi! :)
Dobós csokrod lesz? Nekem nem volt, de hiányzott... :( Szerettem volna dobálózni... :)
Gyógyulást nekik!!!!!
Csokor ügyben tegnap voltam a virágosnál. Azt mondta ráér előtte két héttel lefixálni.
Persze mondta hogy lehet még kérni kocsidíszt, a polg.hivatal asztalára diszt (amit tovább vihetunk az etterembe is), mega szülőknek csokor. Te jó ég, én nem számoltam ennyivel!!! Aztán otthon arra jutotunk, nekem lesz egy csokor, a páromnak az öltönyébe egy picike és a polg.hivatalba egy. és kész. a kocsira majd rakunk vlami szalagot.
Elég gyakran betegek a gyerekek. Nem szoptathattam egyiket sem. :( Sokan nem hiszik el, hogy ez mennyire fontos az immunrendszer szempontjából (főleg orvosok és védőnők nem ismerik el - "jó ott a tápszer is..."). Íme, itt az eredménye. A kisfiam szeptember óta jár oviba, de összesen kb. másfél hónapot már volt itthon. Egyfolytában beteg... :(
jobbulást a kislányodnak...szegényke...meg az egész familiának, ha mindenki takonykóros
igen. Főleg a családjára való tekintettel.. jobb így. nem kell elsietni semmit..
veletek mi a helyzet? halasztotok?
nem vagy hülye. Én megértelek.. Én is ezt érezném amit te.
épp ezért erösödik annyira...eddig, amíg nem tudtam a pontos dátumot, bírtam is a fenekemen maradni...de mostmár, hogy tudom, meg az, hogy tavaszodik, nagyon nem hagy nyugodni...2 hét múlva lesz a szülinapom...az elsö, amit nem otthon ünneplek...a kar´csony is az elsö volt...az sem volt jó...nagyon hülye vagyok, nem igaz?
További ajánlott fórumok: