Kis esküvő szervezés, gyorsan, olcsón, Templomi szertartás pro és kontra.. (beszélgetés)
na...véletlenül elment
szal náluk 250-en lesznek...és eredetileg 400-an lettek volna
egyébként tényleg, mennyi egy esküvő? vki azt mondta, h már a ruha is több, mint 100e...a végén lehet veszek a vaterán v nemtom:(
de, ez a szűk család :D
párom része: tesó, szülők, nagyszülők, uncsik (20 fő)
enyém: tesók, szülők, nagyi, uncsik családostól (50 fő :D)
és plusszban fejenként kb. 15 barát (pl. én legjobb fej évftársaim)
és plusz 20 fő tartalék...még nem írtuk össze a névsort ugyanis, csak kb számoltunk
de uncsitesómnak most nyáron lesz, és náluk 25
Az még akkor is eléggé fáj, szerintem, ha a ti vágjátok a kondát... :)
De gondolom, erre számítottak, hiszen 120-ból még a kifli is sokba kerül... :)
Gondolom, ez nem a szűk család... :) Fura, mostanában ritkán vállalnak be ilyet.
Igy akarnak "rákényszeríteni"hogy náluk rendeld a pezsgőt. Hát úgy is döntöttünk hogy akkor onnan lesz a pezsgő.
Ugyhogy tényleg lehet kapaszkodni.......
Akkor nálnunk síri csend lesz!!!
És majd otthon iszoóunk. menjenek a fenébe!!! Amikor ez a dolga! Az olyan, mintha én plusz pénzt kérnék el azért hogy felveszem a telefonokat. Ez is munkám része. Neki az a munkája hogy összeadjon két embert.
Mi most 24000-et fogunk fizetni ha minden igaz,vers és minden extra nélkül. Azt hittem kettéáll a hajam:
Szeretnénk megvendégelni a násznépet a házasságkötőben egy pohár pezsgővel mert többeket csak odahívtunk az étterembe nem.
Adnak ők pezsgőt 1500ft/üveg.
Gondoltuk tudunk mi pezsgőt venni majdnem féláron,majd mi visszük.
Igen ám,de akkor meg elkérnek 200ft/pohár. Értitek? Pohárbérleti díj.....azt hittem elájulok.
Szerintem nem azért... :S
DE az ember életében csak 3 esemény van, amikor megkopaszthatják: esküvő, szülés és temetés - úgyhogy iparkodniuk kell... :)
Szia!
Wao, 4e Ft-ért?! Nekem nem ajánlották fel, de tuti, nem éltünk volna vele... :S
Hol lesz, milyen helyiségben?
én már nem győzők kapaszkodni....,tiszta rablás amit művelnek,vagy aki házasodni akar az fizessen mint a katonatiszt?
Nem csodálom hogy kevés az esküvő.
sziasztok. csatalkozhatok?
Igen vihetünk zenét a házasságkötőbe, saját cd: 4000 ft-ért!
Egyébként nekünk is adtak egy listát és abból választottunk. Mi elhatároztuk hogy orgonán szeretnénk a nászindulót (6000ft) középzenének szerettünk volna saját zenét,de 100000 ft-ot kiadni csak a zenére????
Nekünk is csak polgári lesz,utána irány az étterem,egy-kis eszem-iszom,dinom-dánom 24-en leszünk,elég lesz ezt is kifizetni.
Most akkor sajna vagy nem is bánod? :P
Én akkor még nem voltam keresztény, szóval nekem nem hiányzott. Most meg már nem templomban házasodnék, hanem az imaházban és a pásztorom adna össze... :)
ez jó!!! Taknyot:DDD
Na, biztosan ott fogok hüppögni. Anyukámmal az élen:D
További ajánlott fórumok:
- Leánybúcsú szervezés, ötletek!
- Esküvőre mit illik vinni, ha csak a szertartásra hívtak meg, nem a lakodalomba?
- Esküvői szertartásra milyen ajándék illik?
- Mennyiből lehet kihozni egy 4 fős családnak egy saját szervezésű horvát nyaralást?
- Ha esküvőn, csak a templomi szertartásra hívnak meg akkor illik ajándékot vinni? Ha igen, akkor mit?
- Templomi szertartás