Kinek mi az igényes és mi nem? (beszélgetés)
De ugye nem azt mondod, hogy nekem nem ment?
Lehet félre értem a hozzászólásodat...
Igénytelennek tartom ha valakinek szaga van, ha túl közzál áll hozzám a sorbanban az zavaró, hogy ott liheg a nyakamban!
Minden nap tiszta ruha, nálam ez elengedhetetlen, szex mensi alatt, soha!!!
Zsíros haj, a másik ami nagyon nem jön be!!
Úgy látszik, elég kisfiú vagy még, mert csak a "hölgyeket" degradálod. Idővel rájössz, hogy ezt a disznóságot "urakkal" csinálják.
Faluhelyen túl meg ritkán vágnak disznót, talán ez is csökkenti a disznóvágás-feeling esélyét.
úgy látom,erre nem reagált senki..
valóban esztétikusabb a dolog vér nélkül,viszont nem feltétlen oyaln,mit egy disznóvágás,hacsak nem a legerősebb napon műveli vki.
((egyébként meg én aszondom,vmilyen szinten érdemes hozzászoktatni a ffiakat a vér,a menzesz látványához is,mármint azt,akit hosszabb távon a párunknak választunk,mert ez is életünk része(ahogy mondjuk az övé a mittém..büfögés) ))
Valószínű nemcsak a hölgyeken-és nem kell idézőjel..-áll a dolog,ha a ffiak viszolyognának tőle,úgysem menne a dolog.
Azt nem, mert nadrágos vagyok:)
De ha szoknyában vagyok, akkor az is van nálam:)
Ki tudja, hol ér az éjjel, mi? :))))
Bezzeg harisnyanadrágot nem említettél.
;)
További ajánlott fórumok:
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Fiúk, tetszenek olyan lányok akik arca nem szépek, de igényesek?
- Kevés pénzből lehet nevelni igényes, széles látokörű gyereket?
- Hogy vegyem rá a pasim, hogy igényesebb legyen?
- Régen sokat divatoztam, igényes voltam. Mostanra csak...
- Számodra mitől igényes egy tv műsor, milyen jellegű műsorokat hiányolsz a mai kínálatból?