Kinek melyik keresztnév tetszik nagyon, és melyik nagyon nem? (beszélgetés)
Barátnőm most szülte a 2. kisfiát. Az első Barna a 2. Bence. Nekem egyik sem tetszik.
Barna hisz az egy szín :D Bencéről meg bocsánat dde mindig a büdibence jut eszembe
Most még Pista bácsikkal. De ebben nem a név a vaj, hanem a telítettség. :D
Lesznek majd Eszmeralda nénik is. :D
Nekem a Kevin név nagyon tetszik, de itthon nem. Még ha német lett volna a férjem, akkor igen.
Persze, van egy név, ami mindenkinek tetszik, minden 2. gyerek azt a nevet kapja, aztán oda a varázs :/ Mondjuk a Bencét nem tudom megunni, olyan szépen hangzik :D
De hát bakker, nekem olyan utánpótlás nem kell, hogy Dzsingisz, meg Küllikki, meg Acél, Alap, Gyömbér, Árvácska... Akkor inkább legyen Béla, ha fiú, ha lány :D :D
Nem vagyok a se a régi ősmagyar sem pedig a snassz tucat neveknek, de a mindenféle sorozatokból preferált magyarosított neveknek sem :D
Kislányom Lilien, ha a kistesó is lány lesz egyszer biztos, hogy a Lia nevet fogja kapni. De az Anda is nagyon tetszik.
Fiúban már nehezebb a dolog, nagyon tetszik a Dorien , Miron, Noel, Noah, Ármin,Dominik,Darner,Dilen, Kilien.
Mit szólnátok a Libertad Milagroshoz, mint névhez?
Nekem nagyon tetszik. :-)
Bizony függ a vezetéknévtől.
Nekem nagyon tetszik a Laura, Linda, Szonja, de a Kitti is tetszik, viszont Kecskés Kitti sokkal szebben, jobban hangzik :)
Fiú : Ákos, Elemér
Lány : Alexandra , Elisabeth
Függ ám a vezetéknévtől is a névadás.
Nekem tetszik női névként a Józsa is, persze Nagymama neve volt. Ő eredetileg osztrák születésű volt és Josephine, ezt magyarították Józsára. Majdnem fel is vettem a Józsa nevet, de végül az itteni környezet miatt letettem róla.
Leánynév: Veronika, Melinda, Szonja.
Fiú név: Dávid, András, Róbert, Norbert.
Nem szeretem:
Leány: Erzsébet, Györgyi.
Fiú: László, Sándor.
További ajánlott fórumok:
- Neked hogy tetszik ez a keresztnév?
- Mi a párod keresztneve, és neked tetszik?
- Tetszik a Dávid keresztnév? Esetleg a te gyermekedet is így hívják?
- Van valakinek Sony Xperia U telefonja? Nagyon tetszik, szívesen hallanék róla!
- Nagyon tetszik egy kollégám, akinek még a nyáron feldobtam...
- A keresztnevem és vezetéknevem nagyon egybevág. Hülyén hangzik.