Kinek lenne kedve velem formába hozni magát? (beszélgetés)
Jó reggelt:)))))))))))))))))))))))))))))))))Ne gondolkodjatok annyit ezeken a kilókon,életmódot váltottatok és egyszer úgy is megáll a fogyás és az azt fogja jelenteni,hogy többet nem szabad fogyni:)
Figyelj csak!Próbáltam olvasni erről ,hogy ha vége a diétának ,vissza jönnek a kg ok...de nem találok túl okosat.Igazából szerintem ,bár melyik más diétánál is ez van.Akár a norbisnál is.Hiszen ha leállsz vele másképp eszel akkor ott vissza jön.szóval ez a kalória számolós diéta nem egy diéta hanem egy élet mód váltás .....ha zabálni kezdünk bár milyen diéta után vissza jön.Azt írják mindenhol ,hogy 1 kg testzsír 9000 kcal .Ami annyit takar ,hogy nekem a napi 10 dkg fogyás meg van,ez azt jelenti hogy naponta égetek el 900+kalórát .Így jön ki a napi 10 kg minusz.Szóval ha azt nézem ,akkor beviszek egy nap 1200 körül + 900.akkor nekem a súly tartáshoz kb 2100 kalória a normális.Nem tudom ezt így érted e???Ha esetleg leállna a fogyás valamikor mert a szervezet megszokja ,akkor egy hét pihit kellene tartani ,mikor eszek normálisan utánna újra csökkenteni ,és beindulna szerintem újra.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hatossal kezdődik a súlyom:)))))Már nagyon vártam:)))és eljött:))
Jó reggelt lányok!!!!Utána olvasok majd ennek a kalória számolós dolognak ,meddig lehet ezt csinálni.Én nem csak kalóriát számolok ,figyelem a szénhidrát bevitelt is.Próbálom tartani ,hogy napi 100 grammnál többet ne vigyek be .............
04.04 kedves!!!A kenyér 250 kcal-300kcal ig terjed .... és a szénhidrát tartalma 50 ch körül mozog ,ami önmagában nem sok ,azt hiszem egy szelet kenyér 10 dkg körül van ,de pontosan nem tudom ,ezt neked kellene megmérned egy konyhai mérlegen........
Szeretem a vajas kenyeret,de nagyon:))))))))))Napközben keveset ettem a tegnap,remélem belefért:)
Lehet benne amúgy valami .Én ingáztatom magam 1000-1300 között,mikor ,hogy.Nem tudom meddig működik így ,de erről nem olvastam még...most rohanok most jöttem meg a kórházból ,még ezer dolgom.......puszancs
Úhaaa mindenki milyen korán kelt :)
Ma csináltam 1 óra Réka tornát már délelőtt :)
Olvastam az update könyvben hogy állítólag a kcal számolás hosszútávon nem jó, mert ha a szervezet hozzászokik egy mennyiséghez, pl. 1500 kcal, akkor egy bizonyos idő után nem fog fogyni, és ha visszatérünk a pl. 1800-as súlytartó szakaszhoz, akkor már az is hizlal... ergó mindig csökkenteni kéne a mennyiséget?? Szerintetek ez mennyire lehet igaz? Mondjuk én érzem hogy már nem fogyok kilóban mostanság, de azért formálódok alakilag :) De a kalkulátor meg azt írja, hogy 2000 kcal körüli nekem a súlytartó szakasz, most akkor ha végeztem nem térhetek vissza ehhez a mennyiséghez??
Most kicsit összezavarodtam :(
:)))))))Jó reggelt!Keveset ettél napközben ,biztos bele fért.Irnál arról kicsit ,hogy mi az amit nagyon szeretsz enni????
Na nem kell aggódni,a szotyi lökött egy kicsit a napi fogyasztásomon,de remélem belefért.Nem tudom mennyi volt,de most nagyon elszánt vagyok és most sikerülni fog:)
Ez bizony rossz hir:(Erről is le kell mondanom:(Megnéztem,biobalance a neve,ize nem nagyon van,3,5ch van benne.
:)))A bioizét nem ismerem ,de nézd meg ,hogy mennyi benne a szénhidrát,mert lehet ,hogy 0 zsír ,de azt valamivel pótolni szokták.........a szotyi zsíros az nem ajánlott fogyi idején.könyvem szerint 10 dkg napraforgó magban 583 kcal van és 49 zsír.Úgy tudom a napi zsír bevitel egy normál embernél 60 gramm/nap.....
Ez tetszik:)Amúgy meg valami bioizé a neve,o zsir va benne.A szotyi az mennyire nem jó???
jaaj ,köszönöm nem is láttam elöbb az írásod .Én hiszem ,hogy a betegségek amiket a testünk cipel az sokszor lelki eredetű baj.100 x belehaltam már az életembe ,a fájdalmaimba a kiszolgáltatottságaimba ,Egy dolog van amit senki soha elnem vehet tőlem ,jöhet bár milyen szabdalás ,bár milyen fájdalom ,az pedig a HIT em.Ez nélkül elvesznék,és csak egy sajnálkozó h.ü.ly.e pi.cs.a lennék.Számomra fontos ,hogy ne lássák ,hogy milyen beteg vagyok,ez elég jól megy :)))Csak a közvetlen környezetem ismeri ezt az oldalam:))))))Ha hit van minden van:)))))
én sem mértem sosem le :) de én is így számolom, hogy 100g=100ml :) sokat nem tévedhetünk.
na látod ezt nem tudom ,mert sosem mértem le de én annyinak számolom az ilyet ,de holnap veszek kefirt és beleöntöm egy mérőedénybe:)))én nem eszem a kefirt ,anyum eszi néha
Nekem is nagyon tetszik a hozzáállásod!!! Ilyen pozitívan kell neki állni, hogy menni fog, és akkor 100 % hogy sikerül :))
Sajnálom ezt a betegséget, de az jóó, hogy kordában tartható azért.
sajnos nagyon sok embernek van valami baja, nálunk is van a családban sok minden :(
de 100g az ugye megfelel 100 ml-nek? vagy nem ? A danone-on az van hogy 100g 58 kcal.
Kefirem még mindig nincs itthon ,de a könyvem 65 kcal van 100 gramban,
de hol veszed ezt a kefírt?? :)) komolyan érdekel melyik ilyen alacsony kcal tartalmú :)) én danone-t meg millit iszom de azokban 100 ml-ben van 50 kcal körül ált.
1l kefirben 50kcal van és én 2dl ittam belőle:)
Köszönöm!!!Csak így lehet:))))
Igy kell ezt csinálni:)Ügyes vagy,irigylésre méltó a hozzáállásod:)
Dehogy ....vannak csúnya részei ,de ellehet vele éldegélni:))))és és és még diétázni is lehet vele,Általában ezzel a betegséggel az emberek vékonyak ,van aki nagyon vékony,Én nem tartozom bele,bár volt idő mikor 3 hónap alatt 20 kg fogytam miatta ,kezem lábam remegett.Nem olyan klassz.3 év 3 műtét ,sok fájdalom ,sok ágyban fekvés.teljesen elfelejtettem mozogni.De most:))))hajrá van ,diéta és diéta éd diiiiéééta ,na meg öröm :)))
Na a zabkása amit viszont én nem ennék meg.!!!!Ez tuti.Így a zsömivel remélem helyre áll a pocim.11 éve vagyok bélbeteg,jelenleg infúzió kúrára járok.De ez csak egy betegség,és bár nem gyógyítható...csak kordában tartható gyógyszerekkel ,nincs baj ,én már megszoktam a fájdalmakat:)))
Én valamiért nem kedvelem annyira a túrót, mindig megveszem hogy vacsira tökéletes lesz!! De annyiszor végzi a kukában.... :((( pedig jó lenne rászokni!
jajj ez a betegség nem hangzik jól, de így kezelhető és nincs semmi mellékhatás? Nem próbáltad esetleg reggelire a zabkását? Nem tudom mennyire jó ez "felszívónak" de nagyon egészséges és sok benne a rost.
Napi 1 zsömi nem vészes, ebből is lehet venni akár korpást, vagy bármilyen tk lisztest is :)
Nekem a túró +joghurt kombináció nagyon bevált ,telít és sok a fehérje benne:)))nem eszem cukros lisztes,olajos dolgokat.Semmit.Most annyi változás van ,hogy elkezdtem zsömlét enni ,de nap 1 dbot azt is kétszerre .De ezt sajnos ,muszáj ,mert crohn (bélbetegség)beteg vagyok ,és mivel nem ettem semmi ilyet ,meg is érzi a pocakom.Nincs ami felszívja a tejcsit amit reggelente lehúzok kávé mellé.Szóval ezt a lépést megkell tennem:(((De így számolva bele fér.
Amúgy szerintem a fejünkben egy kis átkodólás nagyot dobhat.!!!Miszerint nem azért étkezünk ,hogy boldoggá tegyük magunkat ,hanem mert enni kell !Kötelező!Így már is egyszerübb a feladat:)))
Hát ez ám a hozzáállás, kenyér nélkül nem jó semmi, én nem is eszem kenyeret, csak reggel max, de az is update kenyér!!
Hát igen ez igazi hízókúra lehetne, tényleg minden haszontalan anyag van benne, cukor, sok olaj, fehér liszt, pont ilyen hasonló cuccokkal tömnek engem is otthoniak!!
De ne aggódj egy nap nem a világ vége, tényleg le fog menni az a 6kiló, ha figyelsz.
De jól mondja álomkép, egyél többet napközben, legyen tízórai, uzsi, 1-1 gyümi, vagy joghurt vagy valami! És vacsira legyen inkább valami kevesebb kaja, főleg fehérje!
EEEEJJHAA!!!Az igen.Rántott hús kenyérrel,meg palacsinta?Tiszta hízó kúra .A 6 kgnak le kell mennie ha tényleg tartod a diétát.Bele férnek kicsi bűnözések is ,mikor gyengébb vagy.De ha lelkiismeretesen csinálod a napokat az eredménynek meg kell lennie.!!!!
További ajánlott fórumok: