Kinek hogy tetszik ez a cipő? (beszélgetés)
Sikerült nekem is megnézni az összes belinkelt cipőt. A fórumindító cipői szerintem nem vészesek, még az első is elmegy, a 2. kifejezetten tetszik.
Bcicus által belinkeltek közül a 2. valami katasztrófa, a 3. meg nagyon hasonlít a fórumindító elsőjére.
Szerintem Kitti ne hallgass másokra. Ha valamelyik cipő megtetszik, vedd meg nyugodtan. Ne mások döntsék el, hogy neked mi tetszik!
Úr Isten!
Hát ezek meg mik? Ezeket felveszi valaki? Borzalom a fórumindító és Bcicus által linkelt összes cipő.
Ha csak ilyet lehetne kapni, akkor én cipő nélkül járnék inkább vagy rongyosra hordanám a régi cipőimet.
Sikerült megnéznem!
Ha a ruhák stílusát nézzük, amiket esetleg hordasz, akkor szerintem ez sem olyan szörnyű, van olyasmi, amihez ezt fel lehet venni, és szerintem azért annyira nem gáz!
Az viszont tény, hogy a második sokkal jobb! Csajosabb is, és nem olyan kötött a stílusa. Több mindenhez fel lehet venni, és ez nem utolsó szempont.
Ettől a sportcipő egyben nőci cipő fazontól rosszul vagyok.
De! Láttam egy üzletben egy nadrágot, amihez azt venném fel. Az eleje farmer, a hátulja melegítő.:))))
Ott néztem, hogy basszus, ehhez milyen cipő való??? Hát most jövök rá, hogy tuti ezek...
Ez nagyon szép - ilyet én is elfogadnék.
Viszont az elsőt nem tudtam megnézni. Azt írja, hogy a kép nem található
nekem nem:)
Na jó, egy fokkal
Én nem venném fel,mert egy cipő vagy legyen sportcipő vagy magassarkú..de a kettő egyszerre semmiképp.
De ettől te még felveheted. Ez divat most és ha illik hozzád akkor miért ne?
Ha neked tetszik - legyen. Ha nem, akkor mast.
Tanulj meg onalloan donteni, valasztani!
További ajánlott fórumok:
- Neked hogy tetszik ez a keresztnév?
- Ahogy tetszik - az előző számhoz adj hozzá 1-et vagy vegyél el belőle 1-et (az 1. szám: 4567)
- Tényleg létezik, hogy valakinek tetszik a kövérség?
- Tetszik nektek ez a cipő?
- Miért van az, hogy sok cipő/ruha mellett elmegyek, nem tetszik, de ha máson meglátom, azután már én is be akarnék szerezni belőle?
- Hol lehet valami szép magastalpú cipőt kapni, nekem most a Buffalo 1310-2 tetszik nagyon. Magyarországon, nem webáruházban?